• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS

12.11. RAVE IN CAVE - PEKLNÉ DOLY

19.11. CANNAFEST - KLUB MATRIX

10.12. LA SALSA - PLZEŇ

18.12. LOS KOKOS - DOBŘICHOVICE

25.12. MATRIX - PRAHA

20.-23.1. SNOW & BASS 2011 - VELKÁ ÚPA

MASSIVE ELEMENTZ FACEBOOK

WWW.MASSIVE-ELEMENTZ.ORG

PYSHTONE - FIRST IMPRESSION

GASR - BACK TO JUNGLE

máte radši raggajungle nebo drumandbass???

94 hlasy od 94 respondentů
    • 40.4% / 38 hlasů
    • 59.6% / 56 hlasů

rozbalit záhlaví
    GASR
    GASR --- ---
    AMY: no ale tak je to spravny :)) trosku se posilnit alkoholem a tancit na 80.leta
    AMY
    AMY --- ---
    GASR: grrrrrr.vubec neni fer. uz nikdy ale nejdu s vama vsema hromadne nikam,bud me znicite vy prisernou nalozi vybornjch pecek a nebo oni prisernou nalozi rumůůů :D
    GASR
    GASR --- ---
    AMY: no vidis,tak si to nakonec zvladla..to ja prijel v 7 domu,lehl jsem a pred chvili jsem vstaval :))
    AMY
    AMY --- ---
    GASR:vyborny to bylo. moc sem se bavila ,az moc na to ze sem musela do prace. :|
    no hele,ja sem prijela asi v sedm domu. a v deset sem mela bejt v praci, segra me prej asi hodinu budila,probrala me v deset deset.tyve,sem behem peti min bezela do prace. v praci nejvesti demence,stale opila,a vsichni nejvetsi prdel ze me. ale prezila sem to. !!!!
    GASR
    GASR --- ---
    AMY: to je dobre,hlavne,ze jste se bavili... fakt jsem necekal,ze se to tak povede :) co v praci,dobry?
    AMY
    AMY --- ---
    GASR: promin ale jako uplne ste me zabili !!!!
    GASR
    GASR --- ---
    to teda byla diskojizda vcera :))
    GASR
    GASR --- ---
    SAYUZ: ok
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    Hodte prosím ten růžovej skvost do Letáků a flyerů, já tam mám od dob mejch keců vstup zakázán :)) (Ted už mám jen RO) :)
    B_B
    B_B --- ---
    pekne to blika :D
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    GASR
    GASR --- ---
    COBWEBDRIVER: vklidu :)
    COBWEBDRIVER
    COBWEBDRIVER --- ---
    GASR: promin, grafikova chyba, ted sem mu volal at opravi zdroj, samo se to sem natahne. moc se omlouvam.
    GASR
    GASR --- ---
    LENKA0064: ja tam ale nebudu sam....
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---

AMY
    AMY --- ---
    SAYUZ: si drzej,ts !
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    AMY: To vyprávěj v Crossu a ne tady nám :)))

GASR: Tak trošku s tím počítám...
    AMY
    AMY --- ---
    GASR: prave ze matrix je jeden z nejmene mych oblibenych klubu
    GASR
    GASR --- ---
    SAYUZ: hele zkus zaridit na patek ty odposlechy martin audio nebo co to bylo... jak byl na Drumtownu ten nalevo..ten hral dobre,,takovy ty klasicky mrdky co tam bejvaj jsou uplne sileny...akorat ti z toho zalehnou usi a neslysis nic...
    GASR
    GASR --- ---
    AMY: tak to budes mit pekne nabity koukam...to bych asi nedal takhle courat po mejdanech :)
    ale prosimte,vzdyt vsichni vime jak to tam mas rada,by ses tam nejradsi i nastehovala nee?
    AMY
    AMY --- ---
    GASR: ale ja se budu snazit zavitat i do matrixu i do crossu,se na vas podivat,jak se vam vede. ale dlouho tam nevydrzim,by me asi zmatrixovala hlava za ty tri vikendy straveny tam !!! :| :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam