• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    GASR
    GASR --- ---
    ELESDY: promin,na me nemas :))
    GASR
    GASR --- ---
    ELESDY: to je tajny ;)
    GASR
    GASR --- ---
    ELESDY: to vis vid,,ja pak hraju v dalsich 6ti klubech a na 3 halomrdech tak abych to vsechno stihal :))
    PIXIIS
    PIXIIS --- ---
    SAYUZ: nevtipkuj...tam omylem pridju a potkam te zase jak odchazis ne :)
    B_B
    B_B --- ---
    ja se spis podivuju kdyz gasr pije, protoze pokud gasr pije hodne, pak nevim co delam ja sakra.
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    GASR: Drbárna u Gasra to zní jako dobrej název pro hospodu - takovou tu TYPICKOU ZAHULENOU NALEJVÁRNU :))

Pozooor pozoooor, pán růžový tričko se dneska chystá na největší hvězdy (ve hvězdném čase) do Matrixu :)

ELESDY: A ty dneska dorazíš?
    GASR
    GASR --- ---
    ELESDY: neboj ja ne.. ja pit dneska nebudu :)) maximalne ho uhulime do jarniho spanku ;)

B_B: drbarna u gasra :)) pridte vsichni zadrbat!!! tema vseho druhu :))
    B_B
    B_B --- ---
    GASR: tak si vyber, bud prazdno, nebo drbarna :)
    GASR
    GASR --- ---
    no to je drbarna tady teda :))
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    ELESDY: Ty jsi tady opravdu scházela :-) Ano víme třeba ti nějaké natrhám když na mě budeš hodná :-) Jinak mam pro tebe bodláky a kopřivy ZLATO :-) :-) :-)
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    B_B: Já pampeliška kterou každou chvilku ukousne nějaká mlsná kráva nebo koza :-)
    B_B
    B_B --- ---
    KOMENNDA: ja jsem leknin :D
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    B_B: hm....já už si zase připadám kolikrát přelitej :-)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Nove 60 WoW
    :)
    B_B
    B_B --- ---
    KOMENNDA: ano, správně, Martinka potřebuje denně zalívat jinak rychle vadne :)
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    B_B: Mno jooooooooooo to je ta Morava ty lidi stále něco bolí :-) Je vidět že pražskej čerstvej vzduch vám nedělá moc dobře :-) Tak to asi dáme nějakého panáčka večer aby Martinka dostala medicínku :-)
    B_B
    B_B --- ---
    KOMENNDA: ne, indii jsem od te doby co mi vindaluuu malem znicilo plice nemela :D nevim, jsme s pistou hypochondri, ja mam teda uz od vcerejska krece jak krava a ted mi pista napsal ze mu je blbe a me zaclo byt taky :D
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    B_B: ještě že nepíše třeba Líh :-) z čeho ti je zle ? nějaké divoké jídlo včera ?
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    ELESDY: :-*
    B_B
    B_B --- ---
    KOMENNDA: to je jedno co pijes, rum je nejpraktictejsi na psani, jsou to jen tri pismena... ja si dneska dam malinovku taky protoze mi je bleee jak cyp
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam