• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: no to bys mela,si fakt o hodne prisla,,treba ta pout byla dost cool ...docela jsem mel co delat na tom retizkaci abych se nezeblil :)))

..."hlava se kroutí dál, jacob je prcic kral..." :)))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Delam si prdel... Se taky musim nekdy zasmát ;)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: :DDD
    B_B: Bomba :)) Jenže je to v angličtine :DDD
    B_B
    B_B --- ---
    jedu a musim tam napravit muj sobotni brzky vytuh z prcic, takze o vodku nebude nouze ;)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    B_B: Všechno bude :))
    Nejaký ten panáček vodky na Hardbeatu zravíčko zajistí ;)
    Teda alespon doufam,že s mužem jedeš!!!
    GASR
    GASR --- ---
    MOTYLEK_K: to jsi moc hodna ale ja uz v posteli nemam pro plysaky misto :))) mozna tak pro nejaky plysandy
    B_B
    B_B --- ---
    on je k tomu medvedovi dokonce i pribeh, proc je tak roztrhany, a ten se dozvis kdyz si ho koupis a prectes si listek co mu visi z ucha, bomba co? :D
    B_B
    B_B --- ---
    MOTYLEK_K: dekuji ti zeno, ja bych brala i ty penize, zdravi mam malo a stesti hodne, je to nerovnomerne :)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: Neni :))
    Mam doma takového plyšového ;) Ti ho taky koupim do pelíšku :))
    GASR
    GASR --- ---
    MOTYLEK_K: vypada jak po bouracce :)))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: Neni operovanej :(
    Je krásnej...!
    GASR
    GASR --- ---
    MOTYLEK_K: my to ale vsichni vime ;)

BB: potreti uz ti prat nebudu :)))

MOTYLEK_K: hele ten medvidek je nejakej operovanej ne??asi mu amputovali mozek
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Ja to prásknu :))
    Martinka má dneska narozky...
    B_B: Vše nejlepší Marti a hlavne hodne zdravíčka a štěstíčka.Peníze netřeba-za peníze se zdraví ani štestí bohužel koupit nedá :(

MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Když budu v ty Příbrami,tak se možná zastavim v Prčicích na festáku za váma :))
    Teda když to projde :))
    KOMENNDA
    KOMENNDA --- ---
    GASR: Tak co dobřichovice?? Neuvěříš co se mi včera stalo :-) Už sem šel na vlak ale nakonec mě pár slečen uneslo na minigolf bránit se skoro ani nešlo jeli akorát z vody a byli v plavkách :-)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    TECHNIK: A nejsou to žádné ošklivé drogy...
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    TECHNIK: néé ;)
    Neco mhonem lepšího ;)
    B_B
    B_B --- ---
    ELESDY: to ja taky ne, tedy vim ze napr. ja mam astma, ale vady ostatnich, ty neznam
    B_B
    B_B --- ---
    ELESDY: ban neni potreba, staci trocha soustredeni a zhluboka dychat, pokud se tedy nejedna o vrozenou vadu
    GASR
    GASR --- ---
    TECHNIK: jinak techniku musim se ti s necim pochlubit...

delali mi na dodavce spojku protoze uz mi dodelala a stalo to 12500 i s praci....(tam na libusi u Pechacka jak k nemu jezdim...)
    jsem myslel ze si ji hodim jako :(( sada stoji 7000 zbytek prace,meli s tim celkem utrpeni vid je to zrezly spojka snad puvodni takze to nikdo nikdy 20 let neoddelaval atd... a to me jeste ceka spoustu jinejch veci abych to mel enonuno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam