• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    GASR: No nekecej, až do rána? No to se máme na co těšit. Hele jak je to tam s tim parkovánim? Zavírá se to v nějakej čas nebo ne? Já vzhledem k tomu že zítra mam odjíždět do Dobříše, tak jsem si řikal tam jet aute a normálně tam chrápat.
    GASR
    GASR --- ---
    no pekny to tu mam :))) tak vecer vsichni na baru , dneska jsem tam az do rana nikam neodjizdim takze si uzijem :)))
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    TECHNIK: Nevíš o co jsi přišel... vyhledej si na youtube czech rolling... stojí to za to :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Jo to mě mrzí že jsem musel z těch Prčič ráno v sobotu jet pryč, ale byl jsem na svatbě, takže taky mazec :-)
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    MOTYLEK_K: Viděl bych to tak na desítku? (jo a vyměn tu ikonku za růžovou :)
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: ne, to jsem jeste nemela cim :) ja nepotrebuju chvalit, pochvalim se sama kdyz to je dobre...
    a teda z tech prcic neco opravdu malo je, je to tu http://a8hseries.rajce.idnes.cz/Dobrichovice_a_doPrcic_07_a_08_08_09/
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    ELESDY: :)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    SAYUZ: Já nevim este přesne :( S Honzou nejak.Musim počkat až se vyhajinká .))
    Ale už by mohl vstávat-asi ho vzbudim :D
    A v kolik vyraziš ty?
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    PYSHTONE: mas ho mit! :)))
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    MOTYLEK_K: Už aby byl večer v kolik vyrážíš?
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Já tě chválil..........jednou :-) V tý Kolbence si nefotila?
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Se Gasr picne až se vzbudí :DDD
    Tady ten jeho mega fanclub ;)
    SAYUZ: Tak jo .)) To bude zase pařba :D
    ELESDY: Má byt o víkendu krásné počasí,tak to budete mit hezký...
    PYSHTONE
    PYSHTONE --- ---
    Tyvoe tak sem na nyx opet pozapomnel, nejak na to moc nejsem :)

JA CHCI TAKY FANKLUB!!!

@BB - Lasko, tvoje fotky jsou koser a budou jen lepsi ;)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    B_B: To jo no .))
    ELESDY: Jasan budu fandit jako o život :D
    Užij si pařbičku a moc tam nevyvádej-dyt se znáš .))
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    MOTYLEK_K: Jo balantýnku a blondýnku :))
    B_B
    B_B --- ---
    KARLUSH: dyt jo, to jsem jen poznamenala, mne to je jedno bo fotim protoze me to bavi :) ale kdyz uz ty fotky maji, mohli by to nejak vyuzit a treba dat na stranky, ze.

MOTYLEK_K: to je jak na fotbal :))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    SAYUZ: Jo,jo... Zatim to mám v plánu .)) Vezmu nejakou tu Balantýnku co říkáš?? :))
    Těšim se!!
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    MOTYLEK_K: Tak o tom snad žádná ne? Dorazíš taky?
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    B_B: to asi proto ze by ti museli dekovat porad,vyjimecne jsi nefotila tak toho vyuzili neasi....:))
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: ano, ujala jsem se toho rada, akorat ze klukum je to asi trochu u riti, fotim uplne vsechno, minulou sobotu jsem nefotila v prcicich protoze jsem sama byla v prcicich a hned jsem za to dostala zjebano, ze jsem to nefotila, pritom podekovano za vyfocenou kazdou i nejmensi neprislo nikdy, hymlhergot :D
    a pro ty co to nevi, i kdyz vim ze to asi vsichni vi, vsechny fotky ktere vyfotim jdou sem http://a8hseries.rajce.idnes.cz/ a vsimla jsem si, ze uz jich tam cece je celkem dost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam