• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS

12.11. RAVE IN CAVE - PEKLNÉ DOLY

19.11. CANNAFEST - KLUB MATRIX

10.12. LA SALSA - PLZEŇ

18.12. LOS KOKOS - DOBŘICHOVICE

25.12. MATRIX - PRAHA

20.-23.1. SNOW & BASS 2011 - VELKÁ ÚPA

MASSIVE ELEMENTZ FACEBOOK

WWW.MASSIVE-ELEMENTZ.ORG

PYSHTONE - FIRST IMPRESSION

GASR - BACK TO JUNGLE

máte radši raggajungle nebo drumandbass???

94 hlasy od 94 respondentů
    • 40.4% / 38 hlasů
    • 59.6% / 56 hlasů

rozbalit záhlaví
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Koukam že mejdan zase stál za to. Omlouvam se za neúčast, ale měl jsem jedno neodkladné setkání. Omluvenku přinesuá, tak snad nedostanu Áčko :-)

B_B: Krabičku a drtičku stále opatruji :-))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    B_B: koukam, ja jsem tak strasne fotogenickej clovek :D

ale fajn akce to byla !
    B_B
    B_B --- ---
    AMY
    AMY --- ---
    panove opet big up za matrix,vy mi vzdycky tu naladu dokazete zvednout !!!

a tajnymi zdroji se ke mne doneslo,ze se pyshta valel v backstagy po zemi jo ? :D
    haha
    B_B
    B_B --- ---
    FEFE
    FEFE --- ---
    Massta. mel zpívat se mnou v sobotu, ale nejak mu to nevyšlo, tak alespon ze dával v patekk. Je to kluk šikovná;-)
    TYPEKZ
    TYPEKZ --- ---
    nejveci tripovej dychanek jako:D
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    GASR: tsi voe neni zač :) já do toho s tim v podstatě šel, že tam strávim celej weekend a taky mě to poměrně baví , takže absolutně kafe si :) asi :) ale strašně mi to uteklo :D byla fak prdel :D big up
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    JENNES: to jo, v patek kdyz jsem hral tak tam semnou zpival nejakj mc, tusim v ksiltovce..kterej zpival fakt vyborne!
    JENNES
    JENNES --- ---
    FEFE: hele a jak se menuje ten MC od vas? v patek tam daval fakt straslivi veci az sem chvilkama neveril ze to neni primo z desky :) velkej respect!
    FEFE
    FEFE --- ---
    B_B: fakt?;-)

tesim se na fota;-) byl to mazec jeste ted jsem nevyspalej takze to pujdu asi dohnat :-D
    B_B
    B_B --- ---
    FEFE: tebe znam! :D
    no, pro ty, co prijeli az v sobotu, to bylo bohuzel mene skvele, zvlaste kdyz celou dobu chteli jit nekam trsat a kdyz se k tomu konecne odhodlali, muz to tradicne zatahl, kur*a.
    fotky sem hodim co nejdriv, nechala jsem si to doma...
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    FEFE: Jojo. Vůbec nelituju že jsem tam nakonec jel. Takový shledání po roce :-))
    FEFE
    FEFE --- ---
    Cau ne, rad jsem vas videl po dlouhy dobe. Byla to petelice... Diky moc:)
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Taky musim pochválit za super mejdan. Sice jsem se tam zas tolik nezdržel,ale i tak jsem si to užil. V pátek jsem vyrážel někdy kolem 23:00 z prahy, cesta proběhla docela akčně. V Lovosicích mě pravděpodobně vyfotil radar a když jsem si řikal, že snad už žádnej problém nenastane, tak mi auto kleklo a musel jsem měnit někdy mezi půl jednou a druhou v noci, za pomoci svícení zapalovačem :-)), měnit ten palivovej filtr. Na mejdanu jsem pak šikovně ztratil telefon při mejch držkopádech o něco válícího se na zemi. Tancovačka skvělá, kromě chvilkový zastávky u Meteku, jsem se nikam moc nevzdaloval. Škoda že jsem musel v sobotu jet, ale víkend na Slapech byl taky skvělej.
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    GASR: bavilo me to a byl jsem u zdroje,takze neni za co :DD
    GASR
    GASR --- ---
    KARLUSH: neni zac neasi :) my dekujem za pomoc na baru !! Pájovi samo taky ;)) fakt vas obdivuju za ten celej vikend na baru...

dobrej mejdan !
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    dik za mejdan,byla prdel a dik za odvoz do prahy bych tam jinak asi byl jeste ted...:))))
    AZURIT23
    AZURIT23 --- ---
    azrt | Heart Beat - Habrovice 21.-23.8.09 – rajce.net
    http://azrt.rajce.idnes.cz/Heart_Beat_-_Habrovice_21.-23.8.09/
    GASR
    GASR --- ---
    jdete si uz chatovat nekam do prdele - hlavne ty ELESDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    ELESDY: Ne. Mam sebou ten palivovej filtr, kterej v případě potřeby bude trvat vyměnit tak 20 minut.
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    ELESDY: Jaký citový vydírání? To bylo pouze konstatování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam