• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: ty jsou fakt dobry !!! ty vis,ze nemam rad ty prociteny tracky ale tuhle pecku fakt zeru , ikdyz uz ji mam celkem oposlouchanou :))

pro ty co nevi o cem je rec : http://www.youtube.com/watch?v=ZArDZqkFXZo
    B_B
    B_B --- ---
    GASR: ok, az na gasrovite vyjimky :D btw uz jsem si nasla ty dve negrice a taky to posloucham furt dokola, je to bomba, teda ja si hrozne dlouho nemohla vzpomenout na tu melodii, to bylo trauma, az pak kdyz jsem sla tak ve tri rano na zachod se mi to najednou vybavilo, hlavne teda ten nazev, jeste ze jsem si to napsala bo rano jsem to zas nevedela :))
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: kecas , vsichni ne ;)
    B_B
    B_B --- ---
    AMY: to vsichni kdo to slysi :)) ale to se zase brzo ohraje, to uz je udel takovych pecek...
    AMY
    AMY --- ---
    oooooo boze pyshto,jak ja se zamilovala do Beautiful Lies !!!!!!!
    B_B
    B_B --- ---
    GASR: no, ja uz se nabizet nebudu.
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Ty vole, já to dámský na sebe asi nenarvu, takže nic :-))))))
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    GASR: Tak já chci teda taky dámský nooo :))
    GASR
    GASR --- ---
    no tak az budou penize tak par damskejch necham udelat ale chtel bych novej design ale nevim kdo by mi to nakreslil :((
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    KARLUSH: jj to musim potvrdit....na HB se dívky optávaly :)
    B_B
    B_B --- ---
    takze strycu, DAVEJ!!! :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    B_B: jop.!na hart bytu se nas docela ptali zencky na tricka...:)
    B_B
    B_B --- ---
    ja myslim ze by byl vetsi nez o panske trika, jako dva velci kundaci mate prece vice fanynek nez fanynaku, vzpomente si taky na ty cetne prosby z ust zen Ja chci taky triko! a vasi odpoved: Mame jen pansky. a pak to zklamani... A hned si jedno zamlouvam.
    GASR
    GASR --- ---
    JINAK PANSKY STALE MAME, RUZNY BARVY,RUZNY VELIKOSTI....
    CENA: 300 ,- ( PRO KAMOSE SLEVA )
    GASR
    GASR --- ---
    KDYZ BYCH NECHAL UDELAT DAMSKY TRICKA MASSIVE ELEMENTZ , BYL BY ZAJEM ?????
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: :D hlavu vzhuru, je moje chyba ze jsem to tam nechala, to zes to zhulil je normalni reakce cloveka na pritomnost thc, ja bych to udelala stejne :D cislo jdu poslat
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Tý vole. No tak to jsem dobrej lůzrák :-(( Tak to se velice omlouvám a určitě doplnim taky něčim dobrym. Viděl bych to na zítřek. Dneska už mam něco domluvenýho. Prosimtě číslo na pištu nemam. Na HeartBeatu jsem ztratil telefon :-((( Pošli mi ho prosím do pošty.
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: to nesezenes ani kdybys chtel, protoze to bylo seminko fialky z ameriky, od meho byvaleho, ktere pestovala moje matka s pritelem, ja s byvalym jsme to zklidili a ja s pistou jsme to zkourili :D takze pokud jsi to zhulil tak jsi zhulil posledni kus tohohle huleni s pribehem, nicmene lepsi nez kdybych to ztratila a zhulil by to nejaky mocnak, takze kdyz to naplnis necim aspon podobne dobrym a privezes, je to v pohode :)) jinak my jsme doma kazdy den od cca 6, takze prijed kdykoliv od cca 6, cislo na pistu mas, tak predtim dej vedet. a cim driv to bude, tim lip, uz me boli z rucniho drceni ruce :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Hele určitě se stavit můžu. Noooo, v krabičce už byl obsah vyměněn několikrát :-) Teď je tam ale jen čudka, takže tu musim ztrestat a doplnit adekvátní náhražkou pro to co tam bylo původně :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam