• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS

12.11. RAVE IN CAVE - PEKLNÉ DOLY

19.11. CANNAFEST - KLUB MATRIX

10.12. LA SALSA - PLZEŇ

18.12. LOS KOKOS - DOBŘICHOVICE

25.12. MATRIX - PRAHA

20.-23.1. SNOW & BASS 2011 - VELKÁ ÚPA

MASSIVE ELEMENTZ FACEBOOK

WWW.MASSIVE-ELEMENTZ.ORG

PYSHTONE - FIRST IMPRESSION

GASR - BACK TO JUNGLE

máte radši raggajungle nebo drumandbass???

94 hlasy od 94 respondentů
    • 40.4% / 38 hlasů
    • 59.6% / 56 hlasů

rozbalit záhlaví
    NIS
    NIS --- ---
    TECHNIK: ani ti covece nevim ze je takova funkce na zvyrazneni barev:)canon neznaiu. ja si nastavuju automaticke vyvazeni bile, pac me nebavi furt prehazovat mezi zarivkovym oslvetenim, pak osvetlenim pod mrakem, pak pod sluncem atp.. a nalitej fotit je nejlepsi, a lidi fotit bleskem z pul metru do ksichtu at oslepnou :-)) jediny kdo vypadal ze mu to foceni vadi byly holky za barem x-)) chuderky, jsme jim dali hroznej kour
    GASR
    GASR --- ---
    TECHNIK:
    NIS:

pěkný hoši tak snad Vás na mejdanech uvidím fotit častějc :))
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    NIS: Byl jsem už docela nalitej, takže si ani nejsem jistej jestli to něni focený s tou funkcí zvýraznění barev. Jinak doufam že moc lidí nebylo nasranejch za to neustálý blikání foťákem do ksychtu. Přísaham že se pokusim co nejdříve našetřit na ten externí blesk :-)
    NIS
    NIS --- ---
    ME DJs in da Silencio
    Akorat jsem to kluci neupravoval, takze jsou ponekud tmavsi, ale staci si rict a da se s tim jeste neco udelat..

TECHNIK: Vskutku moc pekny barvicky!
    NIS
    NIS --- ---
    sounds nice
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Vzhledem k docela hektickýmu odchodu a pravděpodobně i přemíře alkoholu jsem v Silenciu 27.3 omylem spolu s mojí mikinou odnesl od stolu kde jsme seděli i černou mikynu VANS. Tak kdyby jí někdo dcháněl a nebo zná majitele, tak kdyžtak pošta.

B_B: Jojo. Barmanky jsou roztomilé :-) Je to focený Canonen EOS 500D.
    B_B
    B_B --- ---
    B_B: aha, te selekce jsem si vsimla az pote :D barmanky se libily, co
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: pekne, jen bych to vic promazala. co mas za fotak? to vypada na vetsi delo nez muj :)
    GASR
    GASR --- ---
    OBLEU: nojo na to si teď trošku vzpomínám :))) ale to bylo jenom jako :))
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    ted jsem si vzpomnela na gasra, jak tam dupal botou tomu typovi, co sedel zkrousenej na podiu a chytal druhej dech, na prsty u ruky, protoze si myslel, ze je to mc dejw:-))..
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: ležel v kopru :))) ale o odpoledni po kalbě řeč nebyla,je jasný,že když vypiju kýbl vodky s redbulem,že mi nebude odpoledne nejlíp viď...

a co si představuješ pod pojmem "velmi energickej" ???
    dělal jsem to co na každý party : alkohol - brka,alkohol - brka,alkohol - brka

a na bedně jsem tam neseděl - maximálně na podiu,když jsem v sobotu čuměl na Robicka jak to tam solí na ty bicí ;)
    B_B
    B_B --- ---
    OBLEU: rikam co si pamatuju a ted si dokazu vybavit jen cast vecera, kdy gasr sedel na bedne a cumel. asi to prilis srovnavam s akcemi, na kterych se mi zdal velmi energeticky, ale tam slo hlavne o tu vydrz a prechlastani spanku, zejo strycu :D
    B_B
    B_B --- ---
    GASR: a v sobotu pres den jsi delal co? :D
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    GASR: jo a ohledne toho, kdo ti tam co hodil,, nikdo nic..shodli jsme se s Michalem a Richem, ze jsme byli taky prehnany z toho vsudypritomnyho redbullu, jestli jsi ho pil jako ostatni po litrech, nemuzes se divit..je to svinstvo..zvlast kdyz je to zadarmo a jedina brzda ke chlastu
    OBLEU
    OBLEU --- ---
    GASR: nene byl jsi akcni porad, Bebe keca, ale jak si zahlidnul fotak, okamzite si zacal pozovat- pry pro fanousky:-))
    a v sobotu pravda uz jsi byl hodne umirnenej...takovej celej zelenej, unavenej, pohled ranenyho Bambi...takze patek jednoznacne lepsi
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: no tak hlavne ze jsem nelezel v kopru :))
    B_B
    B_B --- ---
    GASR: ja ti tam nehazela nic, navic co si pamatuju ja, tak jsi tam celou dobu jen sedel nebo stal a akcni jsi byl jen kdyz se fotilo, takze to bude asi tvuj prirozeny vyraz
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: už jsem viděl na facebooku !! moc pěkný , hlavně 1. noc :)))
    nechápu ale ty moje výrazy,jste mi museli něco hodit do pítí nééé?? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam