úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AURA_T
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha : 387 inzerát
nabízím
Spolubydlení - Praha Vinohrady
Sháním fajn spolubydlící do krásného bytu na Vinohradech, poblíž I.P.Pavlova.
Ahoj,
Hledám milé spolubydlící do pěkného bytu na Vinohradech, kousek od I.P.Pavlova, na metro na Muzeum to taky není daleko. Byt se nachází ve třetím patře na adrese Šafaříkova 13 (7 minut chůze pěšky od I.P. Pavlova). Jedná se o dva velké pokoje: jeden neprůchozí a druhý průchozí. Každý má cca 20m2. Jde o třípokojový byt, kromě toho máme ještě dobře vybavenou kuchyni s jídelnou, koupelnu, záchod a dva malé kumbály na ukládání (aktuálně) nepotřebných věcí. Co se týče nábytku, obávám se, že tady téměř nic nebude, ten by si musela pořídit vlastní. Lokalita je jinak pěkná, klidnější, ale s pěkným spojením kamkoliv, v místě jsou všechny běžné obchody a služby, nedaleko je park. Cena je 3670 za dvě osoby v jednom pokoji nebo 6 700 za jednu osobu v celém pokoji. Je to nájem se vším všudy, službami, plynem i internetem. K nastěhování od 1. srpna. Zatím jsem tady jistá jenom já, studuji mediální studia na FSV UK a pracuji. Bylo by moc fajn, kdybyste byli vegani nebo vegetariáni, ale to samozřejmě není podmínkou. Pokud byste měli jakékoliv dotazy nebo se chtěli přijít podívat, piště na můj mail adelazichackova@seznam.cz nebo na telefon 724488727. Budu se těšit!
NIKOPOL
---
---
13:36:43 10.6.2013
ahoj :-) .. dva + pes možmo ?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam