• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMBRYOTELEVIZNI GRAFIKA&HUDBA&ZNELKY
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    CLAD: Tu 3D znelku jsem ja nedelal a nemam s ní vubec nic spolecnyho. Ani netusim kdo to byl.
    Ja delam animovanou grafiku do titulkovače ORAD. Pracoval jsem na graficke vybave studia, tzn na jmenovkach, všech moznych tabulkach, jejich funkcnosti a pozadavcich R.Záruby, podle mne to dopadlo dobre. Dělam i veškerou ostatní animovanou grafiku na ČT4 ve studiích. Proto mne zajímalo jak se to líbí... :)
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: jeste k tomu casu a lidem. trochu spatne jsem se vyjadril. pokud vim, tak zustalo logo a cast grafiky z minule znelky, a ta se vyrabela pred dvema lety a pak se prubezne dodelavala. ted se do toho komponovalo 3dcko (od vas), ktery se bude muset zakomponovat znova, protoze tu sedi na miste reditele grafickeho centra debil, co nepusti do vysilani znelku bez pulsnimku. no vopruz...

a jestli se nam to 3dcko libilo...? jestli si dobre pamatuju tu vytvarnou radu, kde jsem se na to koukali, tak tam padali nazory jako ze prvni pulka jde, druha ne... ale co nam zbyvalo nez to schvalit :) jinak by se to nestihlo... priste kdyztak trochu zkratku a ne tolik upenlive pravdivosti.
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: takze tys delal tu 3d animaci pro BPA?
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    CLAD: nechapu to s tema trema lidma za dva roky. Bo ja sem jeden a kolega druhej a trvalo nam to cca 2 mesice dohromady i s animacema vcertne navrhu a schvaleni od cvp. Ale jenom me zajimalo jestli se to libi, či ne.
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: znelku delala BPA, vnitrni vybavu CT, pricemz je to zplaceny z prace tri lidi za dva roky. no nic idealniho...

BRENDY: ha, pro cinany zatim nedelam :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    CLAD: móóc dobrý. Samozřejmě by mě zajímaly detaily tvoření, ale chápu výrobní tajemství:))
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    CLAD: mluvis o nove podobe grafiky ve studiu? jako treba podoba tabulek, nova casomira, jmenovky atd. nebo jenom o znelce?

to video je uulet :)
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    CLAD: slusny
    CLAD
    CLAD --- ---
    ident cinske tv
    http://vimeo.com/6794856
    CLAD
    CLAD --- ---
    Buly delala marketingova agentura ceskyho hokeje BPA, my jsme to v CT jen upravovali a z jejich prvku jsme delali treba jingly...
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    Jak se Vám líbí nová grafika Buly na ČT4?
    CHOCHYKA
    CHOCHYKA --- ---
    http://www.parasite.cz/ Lukas Veverka to CZ motion grafik....
    CLAD
    CLAD --- ---
    jeste jedna zajimava galerie predevsim anglickych identu je na :::
    http://www.theidentgallery.com/index.php
    CLAD
    CLAD --- ---
    jedno velice zajimave selfpromo z BBC News
    http://www.youtube.com/watch?v=9wHFlxW606o

... a vsimate si nekdy hudby u znelek zpravodajstvi? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Qk9Ny7Tme2Y
    CLAD
    CLAD --- ---
    ELECTRICFRET: podle me se to klukum s Oficiny povedlo na jednicku. Nekompromisni ostra grafika s hromadou variaci. Horsi je to uz se zvukem, ktery je podobne nekompromisni, az pusobi rusive a rychle se oposloucha. navic spis takovy rozhlasovy.

Jinak tem dvema chlapkum z Oficiny (Lukas Fisarek a Marek Cimbalnik) uz "patri" ctyri kanaly na pozemnim digitalu (CT2, CT24, Z1 a COOL), to je skoro az monopol :)

jinak k tomu vecernicku, jeho packshot z pocatku devadesatych let je opravdu priserny. jeho zmena urcite prijde, ceka se jen na novyho genarala, ktery musi rozhodnout kdy CT prejde na nove logo, ktere se uz tri roky vali v supliku a bez nehoz by byl redesign CT neuplny a temer zbytecny.
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    nejak jsem si ted nahodou vzpomel na jednu vec z detstvi a rad bych se dopatral co to konkretne je ..
    byla to znelka myslim ze nejakeho francouzskeho asi ekologickeho serialu

bylo to animovane a byl tam bagrista co si sednul pod nejaky tusimze posledni strom nebo tak neco, utkvelo mi v hlave i to ze pred nim vykvetl nejaky kvet nebo je mozny ze to uz se mi plete s necim jinym
    v podkladu jarreovsko vangelisoidni muzika

netusite nekdo co by to mohlo byt ? ;]
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    ELECTRICFRET:
    nevidim v tom problem ;]

cista typografie .. sice bez napadu, ale strojovy dinko je pismo ktery dobre funguje skoro s cimkoliv

kazdopadne s tim jak se ted vyrojilo ta hromada novejch kanalu, ukazuje se, ze az tolik naslapanejch grafiku a zkusenejch televizaku v tyhle zemi neni ;]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    TNTNO: že ho pomalu přestávám považovat za své domovské město.

Televizi jsem příliš nesledoval, ale jinak to bylo graficky zhruba tak na úrovni doprovodného hudebního doprovodu v podaní Maxim Turbulenc, Těžkej Pokondr a spol. Od web stránek přes slogany až po poutače. Tedy ne nějaká úplná katastrofa, ale rozhodně nic, na co bychom mohli být hrdí.
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    co si myslite o liberci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam