• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHRASEMADE IN CZECH REPUBLIC - Podpořme zlaté české ručičky
    OREA
    OREA --- ---
    JABLKON: presne...
    JABLKON
    JABLKON --- ---
    No myslím, že je mnoho jiných důležitějších důvodů, proč bojkotovat Čínu než jen, že jde odtamtud 90= textilu a elektroniky. Nechal bych jen pul nazvu tohoto fora.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    ARMUS: Jenže lidé dají bohužel většinou přednost ceně a už se moc nepídí, za jakých podmínek vznikl. Což je určitě špatně, ale jak říkáš, každý má zodpovědnost na sobě.
    A už vůbec nechápu tahy globalizační ekonomiky, například jablka vypěstovaná u nás prodáme do Rakouska, abychom mohli nakoupit jiná z Itálie.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    tipy na českou, šetrnou a levnou drogerii tady
    zatím jsem neměla možnost vyzkoušet, ale pokoupím a poreferuji.
    ARMUS
    ARMUS --- ---
    Na MADE IN CHINA, jako takovém není nic špatného, akorát většinou víme, že ne všechno se tam dělá podle pravidel a přicházejí odtud plagiáty snad z celého světa, včetně zboží původně z naší vlasti.
    Když si konečně koupím třeba kalhoty, které mne neodpuzují svým vzhledem, padnou mi a líbí se mi materiál, ze kterého jsou a dost dobrá cena, tak mne v konečném důsledku oblaží, že jsou vyrobené v Česku.
    Jakožto spotřebitelé na sebe bereme jistou odpovědnost, jestli budeme podporovat poctivou práci, ekonomiku a zaměstnanost třeba u nás, což je samozřejmě dobře :-)

    Spodní prádlo a oblečení pro volný čas http://www.avax.cz/
    - ale ne všechno se vyrábí přímo u nás, ale globalizace je globalizace, tak pozor
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    nemám na mysli konkrétní výrobky, mělo by se to týkat věcí, které běžně používáme. Hlavně u oblečení dá dost zabrat najít něco, co nepochází z Asie, natož přímo z Čech.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    HARDCABB: ?? asi tě nějak nechápu...však neboj, je to založený sotva pár minut, doufám, že se tady podaří nashromáždit užitečný informace...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    tak sem na gate videl prvni dve slova, byl sem rad co vzniklo za pekny auditko.. tady sem to precet cely a uz bych zas brecel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam