úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ISCH
reference:
+62
všechny inzeráty uživatele
LCD steam deck
V podstatě se mi jenom válí doma, nevyužívám.
6500 CZK
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
spěchá : 1 inzerát
nabízím
Spolubydlení na Husitské - spěchá
Hledám za sebe náhradu do svého pokoje.
Jelikož na chvilku mizím, nabízím k pronájmu svůj pokoj na Husitské. Byt 5kk je ve druhém patře bez výtahu. Má obrovskou chodbu (vejde se tam třeba nejedno kolo :) ), ze které se vchází do dvou pokojů (jeden z nich je můj), na toaletu, do jídelny a do koupelny.
Poslední dva pokoje mají vchod buď z koupelny nebo jídelny - v jídelně se dá "odbočit" do sprchového koutu (přestavěná spíž) nebo kuchyně.
Vím, že na popis to zní strašně složitě, ale pokud bych to měla sumarizovat:
v bytě jsou čtyři pokoje, chodba, jídelna, kuchyň, koupelna, sprcha s toaletou a samostatná toaleta.
V bytě bydlí další tři (dobře, občas čtyři) lidé - zdejší ID Mastej, Kubajzs, 3l1nk4.
Máme pračku, myčku, mikrovlnku... A vůbec všechno možný :D
Můj pokoj je "uprostřed", vchází se do něj z chodby. Jsou v něm i dveře do dalších dvou pokojů - oboje zamčené, takže rozhodně není průchozí.
Rozloha je dle mého přes 30m2 - nikdy jsem to ale neměřila.
V pokoji by zůstávala šatní skříň, nějaké skříňky a police. Je na Vás, co s tím uděláte. Okna jsou do ulice, ale nemám pocit, že by do pokoje díky špaletovým oknům nějak extrémně šel hluk.
Budu ráda, kdybych se s novým nájemníkem mohla domluvit na odkoupení postele 200*180 cm s rošty a matracemi.
Jo a pro případ, že by bylo chladné léto - v pokoji jsou krbová kamna na dřevo - takže taková fest známka romantiky (a nebo pokud by Vám normální topení nestačilo :) ) A samozřejmě pak na podzim, v zimě...
Nemáme problém s tím, aby člověk, který půjde místo mě, měl psa (nebo jiná zvířata, krom kočky, na kterou je jeden spolubydlící alergický). Vhodné pro jednotlivce, ale jedná se i o velice pohodlné bydlení pro pár (jen by se zde o něco (cca 500-700 Kč) zvedala nájmu.
Původně jsem tento pokoj nabízela jen jako chvilkovou záležitost, ale vzhledem k vývoji situace se jedná o pronájem dlouhodobý.
Co se kauce týče - pokud od nájemníka uvidím nájem na měsíc dopředu (tzn. při nastěhování mi dá nájem na další měsíc a pak bude nějak rozumě platit, nic nepožaduji).
Nejlepší by se bylo domluvit na prohlídce - byt má svoje kouzlo :)
K nastěhování bude nejdéle poslední týden v červnu.
Možnosti a ceny dopravy
Praha
NAKASKA
---
---
10:22:44 23.6.2013
Ahojky,
měla bych veliký zájem o pronájem pokoje co nabízíš. Pokud je to teda ještě aktuální :)
Každopádně mám pejska, střední plemeno, jestli by nevadil. Šlo by se domluvit nějak na prohlídce?
Díky, Káča
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam