• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSProkrastinace - výrazná a chronická tendence odkládat plnění povinností a úkolů (zejména těch nepříjemných) na pozdější
    SDN33
    SDN33 --- ---
    POZITRON: já začínám (když se mi to povede) s docela velkým předstihem.. ne proto, abych to měl dřív odevzdaný (ikdyž si to ze začátku říkám), ale proto, že vím, že když každej den udělám jen trošku, páč dýl u toho nevydržím, tak se ty troškx nasčítaj a ve výsledku to budeš na termín mít komplet..
    ..no a nebo se na tu školu prostě vyser, když tě to tak obtěžuje.. já o tom po semestru (když ho dám) budu taky přemýšlet..
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    POZITRON: mě pomohlo jedině když jsem si v rámci zadání našel něco, co mě opravdu zajímalo. Pak mě to prostě bavilo.
    MILUNI
    MILUNI --- ---
    POZITRON: Kdyz mi uz hori koudel za prdeli, tak si sednu. comp na klin, oblozim se literaturou a vymlasknu aspon jednu za den. Vetsinou vikednovy den, protoze jinak sedim v praci... ale jde to ztuha, ted jsem zase ve skluzu
    XSI
    XSI --- ---
    Akademická prokrastinace na Facebooku (Diplomová práce) http://jdem.cz/s6e72
    ... Zkouškové, že.
    XSI
    XSI --- ---
    Začít učit... Úspěšně provozuju už týden. Totiž to začít, s učením samotným je to podstatně horší.

    Taková ta prokrastinace typu "mám toho tolik že nevím, čím začít, tak budu chvilku dělat něco jiného a pak se rozhodnu... doprdele, on už je večer!"
    SDN33
    SDN33 --- ---
    fraktalek: díky

    Tak jsem konečně se dokopal zaregistrovat si zkoušky (čmím, že jsem to zvládl ještě v roce 2011) a můžeme se začít učit;))
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    ...skenr tady nemam a na lepsi foceni ted nemam uplne cas...snad je to citelny
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    XSI
    XSI --- ---
    SDN33
    SDN33 --- ---
    FRAKTALEK: muzes to oskenovat?
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    v dnesnich lidovkach je dvoustranka o prokrastinaci
    REK11
    REK11 --- ---
    EZDY: u mě je to hlavně tím,že studuji dálkově a spoustu těch věci se učím bez vykladu,o to je to větší oser..........
    EZDY
    EZDY --- ---
    a beztak je na vině ten vzdělávací systém! - kdybychom se učili fakt to co máme rádi a potřebujem do života, tak by to vypadalo úplně jinak :-)
    REK11
    REK11 --- ---
    XSI: jj tady uz ma i kocour nalesteny koule a u uceni jsem byla dve hodiny:-DD
    XSI
    XSI --- ---
    Zkouškové na krku... Je to tu zas...

    Umýt nádobí, uklidit v kuchyni, vysát, uklidit na stole, vyprat prádlo... Uspořádat knihovničku, promazat neposlouchanou hudbu z disku, udělat si pořádek v souborech, pročíst všechno nečtené z RSS čtečky...

    ... Hele on už je večer?!

    ... Den za dnem...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    EZDY: ber to s nadsázkou :))
    EZDY
    EZDY --- ---
    nepobavil, je to smutné
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Haha...tak jsem povýšil na novej level.

    Jako není to nemožný, ale jak často se setkáte s člověkem, kterýmu ujede za den 2x vlak? :D Poprvé jsem šel z domu a na zastávce mhd jsem zjistil, že to už asi nemá cenu. Také jsem zjistil, že jedou nějaký náhradní linky, tak že budu muset příště jít dřív! Vrátil jsemse domů. Za hodinu jsem z domu vyšel znovu a ikdyž jsem moc dobře věděl, že jedou ony náhradní spoje, šel jsem v čas, v který bych to stíhal za normální situace - a to ještě o fous! Výsledkem byl samozřejmě vlak, kterej odjížděl , když jsem přišel na nádraží... a to jsem měl ještě cestou nerva jak prase na všechny. Dobrý no... Šel jsem na pivo... Po tom jsem si na to nástupiště šel stoupnout radši 15min dopředu. :)) A to jsem jel prosím za přítelkyní, která tam na mě musela 2 hodiny čekat, protože ji jinak nenavazovaly spoje. Dobrý ne?

    a jinak...
    Za měsíc mám zkoušky a ještě jsem se nezačal učit (a nevím ani z čeho budu) a nemám odevzdané stěžejní práce. Jednu začínám dělat zítra. Má být odevzdaná do úterý. Dala by se stihnout možná i za den, ikdyž ty dva jsou optimál. Já si jsem však jistej, že ji budu odevzdávat pozdě - ve středu. A to ve čt píšu zápočet z úplně jinýho předmětu, na což bych se měl připravovat souběžně s děláním na té práci. Ale to je nad moje síly. Vlastně jsem se na 2 předměty už vysral s tím, že to nemá cenu a zbývají mně pouze 4. Stejně si myslím, že je toho na mě moc. L-O-L.

    Tak děkuji za možnost sem napsat tento výblitek a snad jsem někoho i pobavil :))
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    jj...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam