• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEBčernobílá fotografie
    HYPNOGEN
    HYPNOGEN --- ---
    NIRA: To je velice mazané a hrozně ti fandím. Dokonce věřím, že brzy napíšeš nějakou rozsáhlou autobiografii, která bude doplněna sérií fotografií z tvé vlastní dílny...
    Neazapomeň však na nějakou vlastnoručně podepsanou limitovanou sérii, neboť o tu jistě bude neskutečný zájem.

Tak hodně zdaru a s chutí do toho! ;)
    NIRA
    NIRA --- ---
    přihlásila jsem se do kurzu jednoho našeho světově renomovaného fotografa. A jestli bude mít něco proti mé tvorbě, připravila jsem si větu: "Ale panáčku, když já jsem začala fotit, tak vy jste byl ještě na houbách...". Ale uvidíme, třeba mu to za ty peníze, které za kurz inkasuje, bude i docela trapné a řekne: "Jen vesele foťte dál:-D"
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    LIGI: rozhodně nečekám žádnou pochvalu, ale chci znát jen názory. Je přece tohle o tom, jak kdo fotí a aby ukázal svoje díla?
    LIGI
    LIGI --- ---
    OPTYK: nechapu proc cekas, ze te bude nekdo chvalit, kdyz si tu puvodne mozna zajimavou fotku zkurvil ve fotosopu.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    OPTYK: spíš ne
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    BARUSSS: právě! :) jsem rád, že někdo má stejný názor:) Taky je to uplně o něčem jiném, když fotíš portréty.... tam si můžeš hrát eště víc :-)
    TYET
    TYET --- ---
    NIRA: cože? :))
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    LIGI: to bohužel nebylo. Ale vykontrastovaný je to v pořádku. Mám rád takhle kontrastní fotky...
    LIGI
    LIGI --- ---
    OPTYK: prehnal si to s kontrastem. a taky je to nejaky ctvereckovany. takhle to asi na filmu nebylo, co?
    OPTYK
    OPTYK --- ---
    Praha, naproti Rudolfinu

OPTYK
    OPTYK --- ---
    Milovice area

NIRA
    NIRA --- ---
    TYET: ale jo :-))) jen bych zaretušovala ty pihy....
    TYET
    TYET --- ---
    BARUSSS: jo, trochu jo, to je fakt :)
    NIRA
    NIRA --- ---
    TYET: ale jo , pškné, takové nostalgické
    TYET
    TYET --- ---
    zahradní momenty
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    GREENFAIRY: aha, takže tajemno...už mlčím:)
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    ono asi bude umění pro každýho o něčem jinym, ale zrovna mně jde o to, aby to co nejvíc lidí pochopilo, snad nejmíň..
    ORORUN
    ORORUN --- ---
    GREENFAIRY: Tak o čem tedy je?
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    ORORUN: nemyslím si, že o tomhle je umění.)
    NIRA
    NIRA --- ---
    DREAMCASTER: tato definice se mi VELMI líííbíííí...:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam