• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DEBčernobílá fotografie
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    KOLU
    KOLU --- ---
    nemáte někdo zájem o přesnou váhu vhodnou na odvažování chemie?
    [ OFFERINGNABÍZÍM: American Weigh Scales AMW-55 / Praha 4 - Spořilov / 500 CZK ]
    FACKA
    FACKA --- ---
    EMAET
    EMAET --- ---
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Omlouvam se nedoplnila jsem podstatne info. Jedna se o Prahu a dlouhodobe :D
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahoj, předem se omlouvám za SPAM. Hledám prostor pro fotoateliér. 40m2-50m2. Vysoký strop. Kdyby byla i možnost parkování tak by to bylo supr, ale není podmínkou. Případné nabídly prosím do pošty. Díky na 100x
    NIRA
    NIRA --- ---
    FURYAN: díky moc, uplně mi jeho jméno vypadlo, i když vím, že učí dokument na FAMU.
    NIRA
    NIRA --- ---
    nevíte náhodou někdo, kdo je autorem této slavné čb fotografie? Díky za odpověď.

EPIKUROS
    EPIKUROS --- ---
    Sušící skříň na negativy se dá koupit v IKEA. Dá se udělat ze závěsné plátěné "krabice" na oblečení (název nyní nevím. Je to levné, skladné a funkční. Mám s tím osobní zkušenost.
    ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Ahojky, poptavam susici skrin na negativy. (vite takova ta skrin se sklenenyma dverma, kam povesite negativ a zavrete aby se na nej neprasilo :D) Nevite kde by to slo sehnat? Dikyyyy
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    KULHY: Island - myslím že to bylo konkrétně v Skaftafellu :)
    KULHY
    KULHY --- ---
    JENDAR: Pěkný, kde to je?
    JENDAR
    JENDAR --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    ENDRUE
    ENDRUE --- ---
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Můj otec z ničeho nic před cca rokem propadnul fotografování. Tyhle jsou tuším všechny flexaretou(má jich tuny, takže typ neznám), v poslední době začal vyvolávat instatní kávou, viz. fotka s houpačkou nebo vlakem

ANASTHESIA
    ANASTHESIA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam