• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    Píšeme společně povídku. Každý je vítán, ale je nutno dodržovat jednoduchá pravidla:

    0) Přístup. Standarní přístup je pouze ke čtení. Chcete-li se připojit, řekněte si moderátorovi o přístup ke psaní.
    1) Zámek. Chci-li něco napsat, napíšu zámkový příspěvek "Píšu.". Pak mám zhruba hodinu na to stvořit svůj příspěvek. Mohu i postupně publikovat a mazat svůj příspěvěk. Po publikování poslední verze smažu zámek. Do smazání zámku nesmí nikdo jiný pokračovat, může se ale vyjádřit - napsat autorovi do pošty. Moderátor může zrušit zámek, pokud se během té hodiny nic nestane (např. není aspoň pracovní verze).
    2) Gramatika. Každý odpovídá sám, že jeho příspěvek bude gramaticky správný. Pište prosím jen česky. Jiné jazyky jen v přímé řeči.
    3) Kontinuita. Postavy a děje by měly být konzistentní. Změny již řečeného/vymyšleného by měly vyplynout z děje. Deus ex machina nesmí být moc časté.
    4) Střídání. Jeden příspěvek by měl být alespoň jeden odstavec a neměl být delší než několik řádek. Další příspěvek nemůže stejný autor napsat ihned, musí počkat 24 hodin s tím, že za každý příspěvek jiného autora se lhůta o 6 hodin zkracuje. Víkendové a sváteční hodiny se počítají jen polovinou.
    5) Konec. Povídka končí samostatným příspěvkem obsahujícím slovo KONEC. Pokud většina nesouhlasí, ruší se a pokračuje dále.
    6) Diskuse. Mimo vlastní povídku by měla být diskuse jen velmi omezená. Pokud je to však nezbytné, piše se do samostatného příspěvku (aby bylo možné ji smazat) a modrou barvou (tag font color="blue").
    7) Formátování. Nepoužívejte zvýrazněné písmo (tučné, kurzíva). Odstavce oddělujte prázným řádkem, změnu děje vodorovnou čarou.

    Další pravidla mohou vzniknout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam