• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIRALWHlavolamy {online, solvery, atd.}
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    LIBANEC: hehe libusko ses nejlepsi.. tady bych te teda necekal.. hehe o to vic me to tesi..
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    SPIRALW: nic nekupuj - mam ho doma tak jak jsme ho koupila - zatim to nikdo nerozlustil - az dorazis je tvuj ;-)
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    neco jako holubice.. je to podobny akorat u holubice se da ten krouzek navleknout na jeden y koncu te sestky.. trochu sem to prokombinoval ale snad je to srozumitelne.. musim ji vyfotit a poslat.. do holubice sem se zamiloval.. :)
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SPIRALW: už jsem něco našel a koukám, že mám sklerózu (už je to dávno, pravda), protože ten provázek není uzavřený
    http://www.hlavolamy-puzzles.cz/provlekaci/dratove/str1/foto/PV5_Sestka.jpg
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    KOMPAS: pokus se... bez vobrazku to neni ono.. :]
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SPIRALW: to si nekupuj, to dáš i z fotky
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SPIRALW: ne, byla to jedna uzavřená smyčka drátu a jedna smyčka provázku, nic víc; nemůžu sehnat obrázek
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    to bych rad ofsem otazkou je: kde pak ty hlavolamku prodejce mas ???
    MUSTAFA
    MUSTAFA --- ---
    SPIRALW: tohle si kup, je to slušně těžký :)
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    neco jako tohle ?
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SPIRALW: uzavrena ocelova smycka ve tvaru cislice 6 s navleknutym provazkem; velky hit pred nekolika lety, jelikoz to byl po dlouhe dobe novy design dratoveho hlavolamu
    VXP
    VXP --- ---
    SPIRALW: a sroub zas tak hroznej neni... proste kdyz si to prohlidnes ze vsech stran tak prijdes jak jedine to muze byt... a pak uz jde jenom o to najit to spravny misto ... proste takova rozcvicka na ISIS :) kdyby ISIS nestalo 4K ale tak do 1K tak bych do nej sel...
    VXP
    VXP --- ---
    SPIRALW: jj v rokoku je maji...
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    VXP: tenhle sroub vypada dost desive.. slozil ?
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    ?? sestka ??
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    SPIRALW: nejlepší hlavolamy jsou právě ty nejprostší, třeba šestka se mi líbila, ta je taková nevinná ;)
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    vypada to ovsem tak nejak dost jednoduse... :)
    SPIRALW
    SPIRALW --- ---
    huh tak to je dobryy... u rokoka pocitam maji..
    VXP
    VXP --- ---
    a nebo dalsi novinka od Hanayamy ... rozdelal jsem to behem jednoho dne, ale dat to zpatky dohromady se mi porad nedari :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam