• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPIRALWHlavolamy {online, solvery, atd.}
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    koja-je to matka
    KOJA
    KOJA --- ---
    TERANETKA: no muze to bejt chirurg-matka nebo nemusi bejt vztah pasazeru vzajemny - nemaji vztah otce a syna.
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    tuhle hadanku mela mama na skoleni ceske sporitelny: jede otec a syn autem.zrychli a sjedou ze silnice.auto na srot,otec mrtvy.syna prevazi sanitka,jeho stav se zhorsuje cim dal tim vic.kdyz konecne dorazi na chirurgii a kluk lezi na sale,prijde chirurg a zvola: to je muj syn! otazkou je,kdo je chirurg,kdyz klukuv otec zemrel.

lamala jsem si nad tim hlavu asi hodinu,nez jsem na to prisla a ze skupiny,kde byla mamka na to pry prisla jen jedna zena....
    TETA_KLARA
    TETA_KLARA --- ---
    KEKE: neviem, ci dobre chapem: ty nevies, ako to ma vyzerat, ked je to zlozene? videla som to tak pred 20 rokmi niekde :-) zlozit som to neskusala, ale pamatam si to, ako to vyzera poskladane :-)
    DDRAGON
    DDRAGON --- ---
    KEKE: Jo todle jsem taky jednou mel v ruce na par hodin a myslim ze jsem to i rozlozil a slozil, ale fakt si nepamatuju jak a ani o zadnym navodu nevim...ale byl to pro me ruce hustej hlavolam :-)
    KEKE
    KEKE --- ---
    právě že ze dvou kousku to neni... vlastnima rukama jsem to někdy v deseti rozdělal :)) Z Brna asi nejsi, co??
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    mel jsem podobny, plastovy, ale jen ze sesti kousku. Tohle vypada podle tvaru zarezu podobne, hnedle bych rekl, ze je to ze dvou kousku. O navodu nevim. Od kud jses? Mit to chvili v ruce, treba bych si vzpomnel.
    KEKE
    KEKE --- ---
    Mám taky jeden oříšek: nevite někdo, kde najdu návod jak složit tuhle věc:

Má z toho vyjít jakýsi 3D kříž. Už sem se do toho pouštěl mockrát, ale pokaždé jsem to po delší nebo kratší době vzdal

Roumen, help pls :)))
    AQUA
    AQUA --- ---
    Mam tady jeden orisek:
    http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf
    podstata hry je: :Jen 2 osoby na rafte, otec nemuze zustat ani s jednou ze svych dcer bez pritomnosti matky. Matka nemuze zustat ani s jednim ze svych synu bez pritomnosti otce. Zlodej (pruhovane tricko) nemuze zustat ani s jednym z clenov rodiny, pokud tam neni Policajt Jen Otec, Matka a Policajt umi ovladat raft. Pro Start klikni na velky modry kruh napravo. Pre pohyb lidi klikni na ne. Pro pohyb raftu klikni na cerveny kruh na opacne strane rieky.
    ANGEL
    ANGEL --- ---
    TULEN
    TULEN --- ---
    MICTECH: jj sup sem se zadanim:)
    TULEN
    TULEN --- ---
    GEG
    GEG --- ---
    MICTECH: a kde je zadání?
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    mate tady nekdo reseni "idiotovy hulky"?
    CIBL
    CIBL --- ---
    SEJDA: co? proc? nematu.
    SUMMER_WINE
    SUMMER_WINE --- ---
    já taky všem moc děkuju. navíc jsem ráda, že se mi potvrdil můj tajný tip
    TULEN
    TULEN --- ---
    SEJDA: dik:]
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TULEN: :) zadani je nad polem, kam se pise text ..
    TULEN
    TULEN --- ---
    hele a kde je k tomu hlavolamu zadani?:) me by zajimal ten trojuhelnik co ma 4 rohy:)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CIBL: mates ? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam