úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LELI
reference:
+5
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
automat : 1 inzerát
nabízím
Chrysler Stratus Cabrio automat 2,5l, udržovaný, nekuřák
Nabízím k prodeji další ze svých oblíbených a milovaných vozů. :-)
Jde o Chrysler Stratus Cabrio.
Rok výroby 1997.
Barva černá metla.
Interiér písková kůže, na sedačkách nová a kvalitnější.
Ekovýpalné se neplatí, bylo zaplaceno.
Vůz je nekuřácký.
Motor a převodovka
2,5litr benzín šestiválec od Mitsubishi (stejný je třeba v Gallantu), chytá krásně, necuká, jde hladce, v dobré kondici, ověřená koncernová technika, 160 koní.
Automat řadí jak má, také v dobré kondici.
Vůz jezdí dlouhodobě za 9 litrů naturalu na 100 km, kombinace hlavně město a trocha dojíždění po dálnici. Motor, přestože je relativně malý (mám aktuálně 14 aut a tenhle je z těch menších motorů), tak dobře táhne odspodu a k charakteru auta se výborně hodí a má hodně hezký zvuk.
Kola litá, asi nejhezčí design originál kol co se dával.
STK proběhla bez závad v srpnu 2012, je tedy na dlouho pokoj - do 27.8.2014.
Vůz vždy dostal, co potřeboval:
Na voze byl na jaře dělán velký pravidelný servis, oleje, filtry, motor i automat a k tomu kotouče a destičky, prostě vše co bylo byť jen trochu potřeba, aby byl vůz stoprocentní. Při té příležitosti byla i opravena střecha - napojení zadního okna na plátno.
Nechal jsem přečalounit sedačky do nové kůže, s novými výplněmi, použita kvalitní kůže která se má používat na sedačky, ne nějaká levná koženka nebo podobný nesmysl.
Vůz je velmi slušně vybavený:
- CD Changer
- INFINITY originál audio s originál subwooferem
- automat
- vyhřívané sedačky
- elektricky štelovatelná sedačka řidiče
- tempomat
- klima
- 4x ele okna, funkční
- centrální zamykání s dálkou
- loketní opěrka
- mlhovky
- ele zrcátka, vyhřívaná
- originál autorádio, ...
- airbagy
- ABS, ...
Karoserie
nosné a pevnostní prvky ve velmi dobrém stavu, dle prohlídek v servisech a dostupných informací vůz nebyl nikdy bourán
Vůz je hodně neokoukaný, častokrát mi ho někdo pochválil, kombinace černého laku se světlým interierem je prostě sexy. :-)
Ceny dílů jsou poměrně levné, protože naprostá většina je sdílena s koncernem, dostupnost filtrů, čepů a prvků náprav nebo motoru pomalu lepší jak na škodovku... :-)
Auto je super a budí pozitivní emoce, je dobře velký, takže do něj nefouká nepříjemně ani s oknama dole - je to prostě klasická super amerika na cruising nebo i každodenní použití. Plus se člověk opálí i v čechách jako od moře. :-)
Do prodeje mě nic netlačí, když přijdete opravdu rychle, možný bonus nebo rozumná slevička na zimu.
Důvod prodeje - mám 14 aut a chci trochu redukovat vozový park a kabriolety mám dva...
Kontakt:
777 02 82 02
danuv.mail@gmail.com
nebo zde na nyxu v poste
Možnosti a ceny dopravy
Po praze a okolí, Kladno, etc...
DAJVEX
---
---
13:54:08 25.11.2013
má to střechu?
LELI
---
---
16:21:39 19.11.2013
FETF
: Komplet vymenena, takze vsecko funguje jak ma. Kamarad co si to pujcil a zpusobil problem uz ma fakturu na par desitek tisic a kupec vozu ma jako bonus vse v poradku.
FETF
---
---
15:29:55 19.11.2013
Tak jak dopadla převodovka?
BULHI
---
---
17:08:40 20.6.2013
luxus, skoda ze jsem po zimnich orgiich na horach a nedavnem stehovani totalne bez penez :-)
LELI
---
---
10:26:20 20.6.2013
To auto nejen vypada, ale dokonce i je super. :-)
Ma nadhernou siluetu, podobne jako mely starsi jaguary. Super je nad zadnim kolem takova ta jakoby svalnata vlna, ktera je videt ve zpetnejch zrcatkach kdyz jedes.
ARMADILLO
---
---
10:16:49 20.6.2013
Peknej pes :) A auto vypada super!!!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam