WULTANO: Olol naivko, vy jste mě pobavil. Tipuji, že vám bude tak dvacet. Každopádně díky za připomínku, alespoň vás mohu vyvést z omylu.
1) Goophone i9 nemá 12 MP kameru! Má ji jen 8 MP. Na různých čínských e-shopech můžete ohledně specifikace zboží najít různé (často mylné) údaje. Což samozřejmě jen dokumentuje pochybnou kvalitu e-shopu. Stejně tak paměť je "pouze" 8 GB.
2) Ano, můžete zřejmě najít cenu, jak jste říkal 4900,-, ale důkladně si zkontrolujte, jestli vám k tomu dají i náhradní baterii a originál pouzdro flip-cover. Pak počkejte až 6 týdnů, než se k vám balík dokodrcá abyste pak zjistil, že vám zboží přišlo porušené, nefunkční či nekompletní. A teď to nejdůležitější, na vstupu do ČR si k ceně připočtěte 20 % DPH, kterou vám náš celní úřad naúčtuje. Buďte si jistý, rentgenujou každý balík.
3) Když vám zboží dojde, bude mít v sobě nainstalovanou šílenou ROM. Ta má prapodivnou parciaci paměti, microSD považuje za defaultní paměť a naopak. Navíc tam chybí virtuální klávesy a je tam spousta čínských aplikací. Navíc je tam recovery v čínštině, dost podstatná věc. Já jsem do přístroje naflashoval stabilní vyladěnou ROM, která tyto problémy řeší, takže dostanete perfektně funkční vyladěnou mašinu.
Takže pokud to mám shrnout, já zákazníkovi nabízím solidní funkční vyladěný a lokalizovaný přístroj, kde nemusí řešit žádné trable spojené s dodávkou z Číny. A prosím nenechte se mýlit, já neprodávám žádnou použitou placku, ale fungl nové čtyřjádrové dělo, které je možná výkonnější, než vaše PC :))) Zvolená cena je spíše dumpingového charakteru, testuji, jaký bude o produkt zájem, abych jej pak mohl prodávat ve velkém. Rozhodně se nezbavuji nechtěného přístroje.