• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREGIEkzém
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    OUBI: zajimave:O diky za odpoved
    OUBI
    OUBI --- ---
    MEDOULKA: podle zkusenosti ano, ale od alergolozky mam diagnostikovanou alergii na mouku ( jakoukoliv), ale pry to neni alergie na lepek,ale na nejakou jinou slozku.
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    PETRA_CHATEAU: Ono zalezi co mas za caj, je to z ruznych bylin
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    OUBI: takze nevadi psenice ale kvasek?
    OUBI
    OUBI --- ---
    Zjistila jsem ze mi nevadi tortily a ruzny placky,ktery nejsou kynuty,jinak bezne pecivo ani to nejcelozrnejsi nemuzu. A pak taky jim ryzove chlebicky s kukurici.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    a zkouseli ste nekdo neem?
    prasek jako takovy mi nepomohl ( tedy jako kazda bylinka nejdriv zhorsi, ale v tomhle pocasi a s chripkou a pocenim sem to vzdala a pockam na leto pak mi drobne zhorseni nebude vadit) ale spousta lidi na nej neda dopustit..
    mmj ja za sebe doporucuju http://www.alternamedica.cz/alternamedica/eshop/3-1-Podle-bylin/298-3-Nimbova-kosmetika/5/107-Ayucare-Neemovy-hydratacni-krem ja na oblicej nesnesu noc dyl jak tyden pak se osypu a tenhle krem pouzivam uz dva mesice a uzasny ..
    STARF
    STARF --- ---
    PETRA_CHATEAU: nevim, jak chutna ayurvedsky caj na nachlazeni, ale mam doma jejich Bodhi tea a ten bych mohl pit porad... ale je to dost specificka chut, to je fakt :)
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    VYKUTALENA: ayurhvedký čaj mam na nachlazení a to je něco tak hnusnýho .) ... ale pomáhá, to zas jo
    OUBI
    OUBI --- ---
    Ja sem zase zacla uzivat ruzny pripraky na detoxikaci,odkyseleni a posileni organizmu .. zeleny jil, chlorela, obcas psylium, odkyselujici caj.naky super vitaminy v chelatový forme,a silymarin na jatra. No a kupodivu se mi to zaclo lepsit :) mozna je to i trochu zmenou stavy, kdy uz moc nejim tucny maso, vubec zadny pecivo, zadny ovoce a alergenni veci.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    To já teď pár týdnů používám denní a noční krém CutisHELP - canabis + CutisHELP do koupele a musím uznat, že se to fakt zlepšilo. :)
    VYKUTALENA
    VYKUTALENA --- ---
    Ahoj zdravim z Indie, chvilku jsme pobyla v horach v Kerale ktera je proslavena ayurhvedou. Ekzem se mi v zaprasene indii zhorsil a tak jsem navstivila mistniho ayurhvedskeho 'samana', ktery mi predepsal oleje a maceraty z bylin. Pomohlo to ale nesmim kalita byt moc ve meste obcas se mi to objevi, ale olej to zase odplavi. Zkuste pit nejake ayurhvedske caje. Jesate musim zapracovat na mysli. pic
    GREGI
    GREGI --- ---
    RYBKA: jo psal sem to sem tp uz nekolikrat ze praha a ostatne vsechny mesta jsou na exem nejvetsi zlo:)
    MEDOULKA
    MEDOULKA --- ---
    RYBKA: diky, pracuju na tom!:)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MEDOULKA: My teď byli 5 dnů na horách a malý se ekzém neuvěřitelně zlepšil, takže zkusit pobyt mimo Prahu vřele doporučuju.
    WE_RU
    WE_RU --- ---
    achjo, zase sem byla už delší dobu čistá... a ve čtvrtek v práci hroznej stres a tisíc problémů a křiku a všeho a v pátek jsem se probudila s exémem na dvou místech.
    MIKINKA
    MIKINKA --- ---
    děcka chtěla jsem se zeptat, máte někdo problém s tím, že si občas seškrábnete pihu když si škrábete ekzém?! mne se to stává vcelku pravidelně, asi to není zrovna zdravé?! nevěnovala jsem tomu pozornost až nedávno jsem si všimla, že mi na ruce chybí piha :D ...a místo ní je strupek, ted už spíš jizvička, jestli piha zase naroste?!
    SOCONUSCO
    SOCONUSCO --- ---
    PEETIK: Od Linoly mám šampón, taky dobrej.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    PETRA_CHATEAU: Ty mýdlové ořechy zkusím.
    Koupil sem si teď v lékarné bezparfémové sprchové mýdlo, myslím že Linola. No a nádobí samozřrjmně nechávám na přítelkyni.

    PLACHTA: Exém sem měl od mládí, asi tak nějak do puberty, pak mě to léta neotravovalo a následně mi to začlo asi před dvěma rokama, co sem změnil práci. Samozřejmně že to řeším, sladkosti nejim tak, že bych to do sebe spal každej den po kilech, ale jednou za čas si dám nějkaou tu tyčinku, domu si sladkosti ani nekupuju. Prostě si to občas dopřeju a pak se proklínám.

    Btw. včera sem měl sraz s lidma ze školy a ani sem se po těch pivech nedrbal. Asi to pivo hodně ředily :D
    PLACHTA
    PLACHTA --- ---
    PEETIK: Přijde mi, jako kdybys měl ekzém měsíc, protože ten kdo ho má delší dobu pochopí, že musí pro to aby se cítil lépe něco obětovat a že se má lépe bez ekzému, než nacpaný sladkostmi apod. Při léčbě není nic zadarmo, buď musíš utratit hodně peněz, nebo překonat svojí nechuť k něčemu, nebo se vzdát něčeho co máš rád. A dokud se s tím nesrovnáš, tak nemá smysl ti radit.
    PETRA_CHATEAU
    PETRA_CHATEAU --- ---
    když zmiňuješ praní, vřele doporučuju mýdlový ořechy, 100% příroda, perou dobře, vyjdou levnějc než kdejakej prášek, sou ekologický a neni potřeba používat aviváž

    Mýdlové ořechy 1 kg | Bakterie a enzymy - septik, žumpa, čistírna odpadních vod, o
    http://www.bakterie-enzymy.cz/mydlove-orechy-1-kg/d-71351/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam