• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!

proste o Guitar hero a Rock Smith na vsechny herni konzole
    rozbalit záhlaví
    WOOK
    WOOK --- ---
    BLEVAJZZ: ! to jsem hrala jen jednou v ramci career v easy mode a i tak na me celkem tezky.)

mam GHWT tyden a nebejt prodlouzenyho vikendu, nevim kdy bych to hrala. takze easy mode to zatim jisti:) v medium jsem dohrala jen 'in the middle' a 1979.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    pro mě je cíl si dát B.Y.O.B na 100% v medium zatím
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BLEVAJZZ: to jsme na tom podobne. GHWT mam od novyho roku, predtim jsem dlouho nehral a navic jsem na tyhle hry trochu levej. ale bavej me :-). takze hraju hlavne basu, tam je medium v pohode, a bici, kde s medium valcim (vetsinou koncim tak s 80%).

jsem si vcera rikal, ze mam ve stredu volnej vecer, tak bych mohl zkusit nejakej online turnaj. jsou tam bici na medium. tak jsem si zkusil zahrat ty tri soutezni pisnicky (At the Drive-In - One Armed Scissor, Dream Theater - Pull Me Under, Lostprophets - Rooftops (A Liberation Broadcast)) a zjistil jsem, ze tohle jeste nepujde :-)
    tak treba v patek, to je tam basa na medium, to bych snad mohl nejak slusne dat...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    nooooo to by šloo!!!! :-) já teda zatím si na kytaře dávám v pohodě medium až se dostanu přes hárd tak dám vědět :-D mám to necelý měsíc doma
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    BLEVAJZZ: (-: jo, projektor je prima.
    ja doma hraju na LCD 32. a hral jsem i na pocitacovym monitoru a i to jde. stejne sledujes jen svoji cast obrazovky a je celkem jedno jak je velka...

bici mam take, pokud je nekdo z Prahy budete chtit vyzkouset, tak se muzem zkusit domluvit.
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: ještě budu muset vyfotit jak to vypadá na té zdi at máte představu jak se má hrát...

ted tu půlka nyxáků dá fotky jak to u mě doma paří :-D

ale jako chci určitě zkusit ty bicíí kamarád je má
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KUBAN88: Minimální konfigurace
    Operační systém: Windows XP/Vista
    Mechanika: DVD
    Procesor: 2800 MHz
    Operační pamět: 1024 MB RAM
    Grafická karta: 3D grafická karta se 256 MB

zdroj: http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2131

ale je to teda GH3, protoze GHWT na PC neni.

KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: to jde i na PC? jaka je HW narocnost? bych pres HDMI propojil LCD TV a to by nemuselo bejt spatne
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tak tady házím jednu svojíí aby se neřeklo. i když ALLOPSYCHOSIS už mě sem hodila:-)

BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    STEVIE: tak já už si to na TV nedokážu ani představit já wii potažmo GH smažim doma přes projektor...takže 2,5mX1,5m + ozvučení od BOSE to je zážitek:-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    THESTOUPA: Na pc to musi bejt imho nuda, to chce poradnou televizi!
    dik za link :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    STEVIE: treba tady je takovej zakladni prehled - http://xzone.cz/hledat.php3?search=guitar+hero&x=0&y=0
    proste zalezi co (jakou verzi) a na co (PC/konzole) chces :-)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    BLEVAJZZ: That was bloody awesome!!!!!! nemalo bych to nestihal :)
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    To chci!!!!! kolik to stoji?!
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    ELLA: mačkáš barevné klapky jak ti to ukazuje obrazovka(logicky-barvy se musí shodovat) a když zmááčkneš klapku,stejně jako u kytary musíš i drnknout do toho drnkátka,kde si většina lidí vykloubí palce :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    prima, ja v poslednich dnech porad premyslel, ze tu tenhle klub chybi :-)

vlastnim Wii a GH3, GH:Aerosmith (tyhle dve ma ted pujceny MIKEE) a GHWT complete band pack.
    http://community.guitarhero.com/accounts/821431 - link na muj GHWT profil
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    KUBAN88: na ja :) ano,vysmátý zajíc to byl....jooo to byly ještě časy,kdy jsem to nejvíc kazila(hrála jsem to poprvé)

ale počase se toho člověk nějak chytí a zvládne hrát v jakýchkoliv situacích :)

stanete se rockovou hvězdou a fanynky se jen pohrnou
    pomalá závislost které nelze vzdorovat
    BOO
    BOO --- ---
    KUBAN88: lanny oslavicka u vvysmatyho (myslim?:D) zajice neasi! :D

a ja si to jeste nezkusila :(
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    BLEVAJZZ: muhehehe... mam sto chuti v praci nahlasit acko a bezet k tobe na domu a potrenovat :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam