• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BLEVAJZZGUITAR HERO!! ROCKSMITH!!
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    tak jsem dnes celej den paril GH5, je to super ;)

ale u me stale vede metalika
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    ALESH: no, k RB se snad daji cinely dokoupit (v US urcite, jak u nas netusim). ve hre si asi moc nezacvicis. nicmene vim, ze treba Wii verze nastroju jde pripojit k PC. tam by mozna slo neco vymyslet. ale jednak nejsem bubenik, takze nevim jestli je realny aby to bylo k necemu. a za druhy jsem se o tohle nezajimal, takze nevim jestli uz na to treba nejaky programek je nebo ne.
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jsem si rikal, ze by se na ty bici z RB nebo GH dalo normlane cvicit....ale jak tak koukam na videa, tak to s hrou na bici nema moc spolecneho. Navic RB ani nema cinely...skoda.
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GUADI: osobni zkusenost nemam (mam wii a na nem je to u nas s rockbandem tezky, v podstate se neda sehnat). kdyz jsem procital nejaky clanky pri vydani GHWT a RB2, tak z nich vyplyvalo, ze GHWT ma lepsi bubny a RB zase kytary. u bubnu je nicmene trochu problem, ze GHWT ma 3 bubny a dva cinely zatimco RB ctyri budny a v zakladu zadne cinely. takze pri pouziti GH bubnu u RB hry je nutne si zvyknout na jine rozmisteni (jak to resi pri obracenem pouziti netusim).
    GUADI
    GUADI --- ---
    THESTOUPA: Jasný, dikas, jještě jedna otázečka který nástorje jsou lepší?? Máš s tím nejaký zkušenosti??
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GUADI: princip chapu. GH3 zadny bubny nema, GH serie ma bubny od GHWT. nicmene na PS3 by nastroje mely fungovat v obou hrach, takze ano, kdyz si koupis RB2 tak ti budou fungovat GHWT nastroje. viz. napr. http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_band_2#Instrument_peripherals
    GUADI
    GUADI --- ---
    THESTOUPA: No asi jsem se plbě vyjádřil, hraju to na PS3, ale jde mi o to když si teď koupím Rock Band jestli mi budou fungovat u toho kytary a bubny z GH3???
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    GUADI: asi zalezi na cem hrajes. vubec si nejsem jistej jak je to u PC. na Wii jsou GH nastroje kompaktibilni s RB (obracene ne). PS3/XBOX360 by mam dojem meli mit obousmernou kompaktibilitu.
    GUADI
    GUADI --- ---
    Zdravim, jsem čerstvej majitel GH a dost mě to chytlo, mám jednu jedinou zato pro mě docti důležitou otázečku, chtěl bych taky zkusit Rock band a nevim jestli jsou všechny věci jako kytary bicí a mikrák kompatibl
    iní, nebo jestli musim pro každou hru koupit zvlášť kytaru a bicí??
    KULA
    KULA --- ---
    Cuuus, ma GH3 na xbox360, zena je z toho uplne hotova ale mrzi me pocet songu. 43 v zakladu, plus bonusy, takze nejakych 70...to neni moc:( a proto....nema nekdo GH4 (world tour?) na xbox360 na prodej?
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    http://wii.ign.com/articles/101/1012208p1.html - preview GH5 na ign, souhrn novinek pro vsechny platformy a pak specificke novinky na wii. jako, vypada to nadejne :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ze jo? ale bojim se ze to rozsekne zabavu... nevim, je to risk... na druhou stranu...
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    KUBAN88: no bohl bych jsem nad tím dokonce i přemýšlel voe!!! lepší něž nějaké trapné karaoke:-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    THESTOUPA: no asi vim co chci k vanocum, pochybuji ze me id Blevajzz pozve domu na tak dlouho abych se z toho vyparil :)))

(btw Blevajziku nechces vzit GH na mou svatbu :))) )
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KUBAN88: jj, nevypada to spatne. takze na podzim hezky GH5...

...a k tomu nejakou z tech Rock Band Beatles kytar, ktery vypadaj luxusne :-)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    THESTOUPA: luxus 23 důvodů proč si koupit GH5:

· Queen & David Bowie - "Under Pressure"
    · Nirvana - "Smells Like Teen Spirit"
    · Beastie Boys - "Gratitude"
    · Beck - "Gamma Ray"
    · Blur - "Song 2"
    · Coldplay - "In My Place"
    · David Bowie - "Fame"
    · Garbage - "Only Happy When It Rains"
    · Gorillaz - "Feel Good Inc."
    · Iggy Pop - "Lust For Life (Live)"
    · Jeff Beck - "Scatterbrain (Live)"
    · Kings Of Leon - "Sex On Fire"
    · Nirvana - "Lithium (Live)"
    · The Police - "So Lonely"
    · Rammstein – "Du Hast" (ja je rad nema, ale ta pisnicka se tesi oblibe diky OST MATRIX :-)) )
    · The Rolling Stones - "Sympathy For The Devil"
    · Santana - "No One To Depend On (Live)"
    · Smashing Pumpkins - "Bullet With Butterfly Wings"
    · Sonic Youth - "Incinerate"
    · T. Rex - "20th Century Boy"
    · Tom Petty - "Runnin' Down A Dream"
    · Tom Petty & The Heartbreakers - "American Girl"
    · The White Stripes - "Blue Orchid"
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    tak koukam, ze vcera pry zverejnili posledni davku pisnicek pro GH5, takze komplet seznam treba tady - http://www.hrej.cz/novinky/2009/07/30/kompletni-seznam-songu-z-guitar-hero-5/
    MYSHAAK
    MYSHAAK --- ---
    THESTOUPA: No, já radši kytaru, protože obtížnost pod hard je pro mě hrozná nuda. A basa je až na velmi vzácné výjimky lehká i na experta, ale je dobře, že tam je, bo si to se mnou můžou zahrát i normální lidi :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    http://wii.ign.com/articles/100/1006000p1.html - preview GH5 zamerene na career a nove mechaniky pri hre vice hracu - napriklad nove multiplier az 11.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam