• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    CROM
    CROM --- ---
    strilet z dalky pecetemi/kouzly/lukem, pouzit vedlejsi postavy (Montesque, pes, Olfghard) nebo kdyz je moznost, tak se vzdy stahnout tam, kde je nejaka pomoc (vojaci na popravisti atp.)...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FINSON: cheaty jsou napsany na zadni strane uctenky ;))
    FINSON
    FINSON --- ---
    A co cheaty, ty najdu kde? ;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    nebo lecivy kouzla z knihy bozske magie (Theologia Arcanae) nebo knihy magie prave viry (Adversum Maleficarum)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: pavouci a ke vsemu jedovaty... taky nevim, kdo tohle vymyslel... a zombiky to uz vubec... ;-))

Kniha magie, str. 51
    Lektvar ochrany před jedem
    Lektvar uzdravení
    Lektvar protijedu...
    YNOR
    YNOR --- ---
    CROM: jj už je to v poho, diky oboum. teď mě irituje jiná věc :D kurwa...tam pavouci - otrava, tam zombici - nemoc :(( nějaky tipy? .)
    CROM
    CROM --- ---
    aha pomohlo to manualni prenastaveni rozliseni?
    YNOR
    YNOR --- ---
    BLACKX: na mě až moc rychlej :D
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CROM: Koukam, ze jsem pomalej :)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    YNOR: Podivej se do adresare/slozky Documents (to je na kazdem systemu jinak, takze tezko rict, kde to presne je u tebe), pod tim je adresar "Inquisitor_SaveGame", kde jsou jednak podadresare s tvymi ulozenymi hrami a jednak soubor d3dparams.ini. Pokud tam neni, tak ho tam nakopiruj z adresare, kam jsi nainstaloval Inquisitora (takze treba C:\Program Files\Inquisitor).

V tom souboru muzes menit lehce rozliseni, je to tam hezky videt. Staci si to otevrit v Notepadu a zmenit InitialScreenWidth / InitialScreenHeight.
    YNOR
    YNOR --- ---
    CROM: právě, že ne, to sem zkoušel a v tom adresáři to jde přenastavit?
    CROM
    CROM --- ---
    v adresari Inqusitor_SaveGames je soubor d3dparams.ini, ve kterem je uvedena posledni nastavene rozliseni. Ale myslim, ze problem by mel vymmize po zavreni aplikace a jejim novem zpusteni...
    YNOR
    YNOR --- ---
    dotaz: jde změnit rozlišení někde jinde, než v samotny hře? pač sem to změnil, ale teď se mě roztáhla obrazovka a nepřizpusobila se monitoru..takže když to chci nahodit z5, potvrzovací tlačítko je uplně mimo, vůbec ho nevidim a nemám na něj dosah :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    CYBERWOLF: Mno dneska by to měli mít na prodejnách snad ja to zjistím až večer :(((
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mimochodem, nevite nekdo, jak to vypada s tim JRC?
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Tohle -> CROM <- bych doporucoval brat vazne, kdyz to pise scenarista a designer levelu v jedne osobe :)
    RAIST
    RAIST --- ---
    To se mi libi :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: jo, to bude ončo :)) no nic, dostal sem zlaťáky v kostele, nakoupím nějaky kvery a kevlar a jdu do akce :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: tzn. jses ve stadiu expozice a rad bys uz presel do stadia kolize ;-))

Výstavba dramatu podle Freytaga
    1. expozice - uvedení do děje (vytváří nezbytné předpoklady k porozumění ději)
    2. kolize - zařazení dramatického prvku (rozpor nebo konflikt), který vyvolává dramatické napětí a potřebu jej vyřešit
    3. krize - vyvrcholení dramatu
    4. peripetie - obrat a možnosti řešení
    5. katastrofa - rozuzlení a očista
    CROM
    CROM --- ---
    dialogy jde vesmes proklikat, vse dulezite se zapise do diare nebo do questbooku :-) Hillbrandt je hodne o dialozich, protoze se tam prijimaji a dokoncuji questy, kdykoli si ale clovek muze odskocit do jinych loakci na boj :-) Ze zacatku doporucuji dat popraviste, hrbitov (az na kryptu) a hornicky hrbitov, pak okoli zeleznych dolu, Draci skalu atd. Zelezne doly samotny ale az na zaver 1. dejstvi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam