• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    he he, jak to tady ctu, tak uz se tesim az ho testnu!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Inquisitor mi zacal od skonceni betatestu nejak chybet, tak jsem si ho vcera nainstaloval doma jako normalni slusnej hrac a jdu do toho znova. Na mym starym 19" CRT a 1024x768 to vypada lip nez na jakkymkoliv LCD, co jsem zkousel. Ani na vyssi rozliseni mi to nejak nesedne, vypada to pak spis jak RTSko, dohlednost je moc velka a predmety moc maly. Dal jsem kneze na easy, abych stihal ostatni, co uz koncej Act 1 a uvidim, jak to pujde. Hillbrandt jsem naposled zacinal nekdy v lednu-unoru ;)))
    CROM
    CROM --- ---
    zlodej - dobra volba! maxovat dovednost Boj na dalku a potom Nenapadnost, ta se hodi, s tim se prosmyknes kolem kdekoho... Jinak na VVMka to chce peceti, pokud jeste nemas dobrej luk a slusnou dovednost, samozrejme doporucuji kouzla Pozehnani (zvysuje utok) a Archandelova cepel (damage). Nebo Kamenna kuze (kdyz uz dojde na kousani). A pujcit penize hostinskymu se vyplati, ale to poznas az ve 2. dejstvi... :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: AMEN!!! FOUSÁČ řekl budiž driver bylo světlo !!!
    SVORO seznal, že je to dobre :))

Diky moc už to fachá i na herním :)) hral jsem zloděj a furt hebu otevřel jsem nějkou chýš tam nějakej chasník a ptáse mě jestli to jsem já mu říká, že jsem a on nato tak zhebni tak jsem tak učinil. Nebo jdu si tak cestičkou a říkám je hele vokřídlený myši a voni je hele SvoRo (teda spíšp písk písk) a já si to vyložilo jako: "SvoRo zhebni" tak jsem tak učinil pak jsem si takhel došel k nějakýmu připravenýmu táboráku tam banda zevlu si říkám ha špína tak si jich nevšímám luzy jedny když tu ke mně přihopká nějake skřet, koukám na něj a von neni zelenej tak si říkám z toho žadný grešle nebudou(za jeho skalp) no nic čučim dál a von je to docela u kecanej skřet ani nevim jestli pomě chtěl nějaký tolary jako ten šizuňk u kostela nebo hospodskej (ten chtěl rovnou litr tak jsem ho dal co by ne dobrý křesťani si přeci pomužou bližnímu svému obzvláště ma-li bližní přístup ke (pra)zdroji), ale napovídal toho jako Hermint nebo Herman(ten stoletej křižak) tak jsem vyslech jeho plky a vyrazil dál a hle vobří vokřídlena myš tak hurá není založil jsem zapalenej šip(jich je kaltě málo těch šipů) mířím pustim tětivu "drnk" a minu jenže ta VVM (vobřivokřidlenámyš) má slechy jak sám ďábel a už si to žene na mě nestrácím nervy natož hlavu a beru další šíp a už se trefím zasah děkuju Bohu za tu pomoc jenže to VVMce to bylo nějako fuk asi byla zvykla dosvyštěla ke mně a kousla mě v tu chvili se medivna promíchala s červenym a pivo si řeklo, že na takovídle divočiny nejni zvědvý a šlo ven bohužel všichni tři bylu schovaný u mě v žaludku a ty dvě rajdy (medovina a červný) si odskočili za pivem to skončilo na VVMce kterou to víc rozzuřilo a řeklo PISK PÍSK PÍSK!!! (překlad SvoRo zhebni!!!), ale to já ne jsem zjistil jak naně tak jsem zdrhal ke dvěma vojákům a ty to VVMko zabili bohužel pro mě posledni kousnutí nebylo do vojáka, ale do mě....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: prime cesty vedou do pekla!!! = stahnout posledni ovladace a hrat na VELKEM POCITACI! Tak zni zakon! ;-)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno ale jjinak musim vysknout poklonu za hudbu :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno tak to budu hrát na notesu :D sice trochu mrzí kvuli zvuku ale což lenost lenost :))
    CROM
    CROM --- ---
    zkus jine ovladace, tohle se obcas vyksytuje u karet nVidia...
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak super mam problem s grafikou :(( kolem postav jsou takvý černý čtverce a postva je vunitř v kruhu kde je vidět okolí :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    INSTALUJU !!!! HURA !!!
    YNOR
    YNOR --- ---
    už to tam mlátim nějakymi firebally :)) na to sem nepřišel neda až teď a k nezaplacení...jinak mám problém a nevim jakyho rázu teda - normálně hraju a už nejednou mě to vyhodilu do WINu s hláškou INTERNAL ERROR - sd3d8 - ct (8876017c)
    :((
    CROM
    CROM --- ---
    kdyz uz jsi u stamgastu - doporucuji vyslechnou si u dedka v 1. patre hospody pribeh o krizove vyprave az do konce... ;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CROM: to se hned pozna stamgast ;))
    CROM
    CROM --- ---
    u paladina doporucuji kouzla Kamenna kuze (zvysuje obranu), Pozehnani (zvysuje utok) a Archandelovu cepel (zvysuje damage)...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    peceti jsou na zacatku k nezaplaceni
    YNOR
    YNOR --- ---
    CROM: mam paladina, u rpg preferuju, když můžu pri smrti vidět těm bídníkům do xichtu :))
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    fakt je, ze ty vedlejsi postavy se vyplatej, kor ze zacatku. i kdyz teda svym chlastanim lektvaru me obcas privedly do financni nouze :]
    CROM
    CROM --- ---
    jinak samozrejme pokud hrajete za zlodeje, tak luk je povinnost, u kneze bych litoval vlozenych bodu do luku, radeji bych to cpal do magie, to se vyplati... a peceti jsou lepsi v tom, ze zasahnou vzdy a nepocita se tam obrana protivnika jako u strelby...
    YNOR
    YNOR --- ---
    CROM: nebo hit & dead třeba taky :))
    CROM
    CROM --- ---
    ja bych to vzal pecetemi a kdyz jich je vic, hit & run :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam