• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra

In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti

www.INQUISITOR.cz

V roli středověkého vyšetřovatele vás zavede do pochmurného světa plného hereze, zrady a pekelného nebezpečí. Budete pátrat po pachatelích obludných zločinů, setkáte se s mnoha lstivými protivníky a strhne vás vír mocného spiknutí, které usiluje o rozvrácení všeho, na čem prastará Říše po tisíc let spočívala. Prozkoumejte pochmurný herní svět prostřednictvím jednoho ze tří hlavních charakterů a objevte veškeré jeho taje. Budujte si pověst neohroženého inkvizitora a lovce čarodějnic, plňte desítky vedlejších úkolů a rozvíjejte své schopnosti a dovednosti, se kterými budete čelit stále mocnějším a nebezpečnějším protivníkům.
    A hlavně si pamatujte – vše, co učiníte, bude záležet jenom na vás!

...více na nástěnce (Tips & tricks, troubleshootings, links...)

Update 1.03 http://www.inquisitor.cz/download/update-1.10

Fórum - http://www.inquisitor.hostzi.com

rozbalit záhlaví
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: no nemám možnost srovnání žeo když hraju jenom za paladina :D hlavně mi teď dali přes držku skřeti u dolu! :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: Jasně už čekám ten iPOD :DD sto hodin během 24 :) jsem byl na vojně tak umi natohovat a zkracovat čas :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: ty uz jsi to dohral za zlodeje? ;-)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: dělám strašně dlouhej nos na tebe :))
    Ty hraješ za paladina? jakej ti přijde mě strasně jedndouchej... oproti zlodějovi....
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: už to mělo být .))
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: ještě že tak, to všechno schromažduju a na hovno :D jdu to prodat bude vata aspoŇ :)jo a ulomená čepel nože? :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě asi jako donutíš si ten manual a ty hamdbooky přečíst :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: nejjednodussi quick save je F6 ;)

SVORO: jestli mas dov 10 silu 27 a lvl 7, tak bys mel mit uz ucednika...
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ještě jeden tip pro hráče nejednodušášá quick save promluvit si postavou v družině :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    SIRLOON: Imho kepší než alt+tab je to windosácjý tlačítko co ti vyjede nabídku start :) pak alt+tab :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Jo technicka teď jedu za Pala jak se pustupuju v těch mistrovstvích respektive jak se dostanu z novice na učedníka boj zblízka dovednost 6 sila 15 lvl 7 já mám dov 10 silu 27 a lvl 7 musím čekat na osmej lvl? nebo jak?
    SVORO
    SVORO --- ---
    SIRLOON: Já bych zase ty texty chtěl trochu větší :)) mám tam prťavý muňky :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Hmm.... přijde trochu divný rozdělení expu řekněme že paladin ma 100% kněz 60% a zloděj 40% respkitve netopír bez itemu 40/25/15 je to tak správně?

Pak jsem tu zahlid že pordavči obněnují zboží, ale toho jsem si nevšiml :((
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: $
    YNOR
    YNOR --- ---
    věcná: drahokamy jsou k něčemu? jako je vylepšování zbraní a tak nebo jen prostě k proměně v doláče? :))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    No, zatim jsem s hrou spokojen, az na par detailu ktere by snad opravil patch :)
    1. Jedu na nejvyssi rozliseni, hra taky, ale texty mam porad hrozne velky :)
    2. Parim u toho jeste Uncharted 2 na druhem monitoru a je docela sranda sledovat spam ze hra byla ulozena
    3. (tenhle docela nasral :)) kdyz chci kupovat v kramu dvojklikem, vec koupim a hned prodam
    4. bylo by zahodno nekde v rohu zobrazovat zbyvajici pocet penez pri rozhovoru, pac sem nevedel kolik mam penez a rekl mi to az somrak, kdyz uz sem nemel co bych mu dal a poslal me do haje
    5. obcas buh vi proc hra ztrati focus, ale zustane na fullscreenu. Kurzor nabehne z windows a musim hodne dlouho davat alt+tab nez chytnu focus. V tomto kyxu nejde hru vypnout ani minimalizovat
    6. manual sem jeste necetl, ale chtelo to odlisit aktivni a pasivni dovednosti. Napriklad doposud nevim jak identifikovat veci, pac dvojklikem to nejde, presunout na listu taky ne, ale presunul sem Vhled, ktery jsem povazoval za pasivni kouzlo :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak jsem se teď juknul na kněze :)) Jdu se s těma dvěma litříkama kouknout po veteši a hle nahrdelník +8% XP a hele prstýnek +10% XP a ješte jeden prstýnek +7 ke všem atributům :D a z dvou litru je sotva kilo :)
    CROM
    CROM --- ---
    Stefan Reichamnn je v 1. patre hostince... :-)
    PEKELNY_INQ
    PEKELNY_INQ --- ---
    YNOR: napis na support plz

Popište váš problém s provozem hry, přiložte popis vašeho systému (hardware, OS), ideálně i výpis z DX diag.
    Používejte formulář technické podpory http://hry.cinemax.cz/cx/support
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO: ne ten to není :(
    SVORO
    SVORO --- ---
    YNOR: Kovář?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam