• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Rada zadna :( Ortherie je nazpet, v questech me chybi vyresit akorat smrt kupce Kurtha, uhranuti kata a poviseni u Braterstva. Napady jak dal?
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: Obvykle se jim utne halva železným mečem nebo sekerou:)) mrtvému tělu se pak probodává srdce dřevěným kůlem hlava respktive usta se naplní kamínky :)) pak vystavení slunečnímu svitu :)) ale záleží na geografický podmínkách :)) To dle je asi tak nejběžnejší způsobo jak zabít úpíra :))
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Ve Score uz je recenze v akutalnim cisle, co je na stancich?? Nebo jak mam chapat ten prispevek z fora, ze nam tam dali 80 procent?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: jo tenhle... otazka: ja se obvykle zabijej upiri? ;)
    ENKIN
    ENKIN --- ---
    Zdravim vsechny, i ja hraju. A jsem opet zaseklej. Mec vracenej, hlava skretiho sefa odevzdana, Linda vracena, knez Oligcosi vracenej, nalezen pentagram v podzemi a dal? u skretiho sefa jsou schody dolu na ktery nejde kliknout a pentagramem v zemi jak by smet. Vse ostatni bych mel mit prolezly a dal?
    YNOR
    YNOR --- ---
    SVORO:

SIRLOON:
    šutr se svěcenou vodou cajk, dal sem napodruhy :) doporučuju vymlátit svitkama .)
    SVORO
    SVORO --- ---
    SIRLOON: Mno já je chodím občas zkusit a tak jsemje ještě nedal :))
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    SVORO: No, to ses na tom podobne jako ja s cakanim sveceny vody na sutr. Po desatym chcipnuti sem to vzdal :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mám dotaz ohledně toho Hercosi v Krptě na hřbitově jak mu mužete nabídnout krev prostě ho nemužu uklohnit ted jsem ho killil cca hoďku a nic :( aspoň na co je haklivej :)) kuju uctivě :))
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    SVORO: njn, rikam to nerad, ale asi si pockam na nejakou warez verzi, at pred koupi vim, jestli to vubec na mym systemu pobezi.
    SVORO
    SVORO --- ---
    ESTEN: MNo sice je to hereze, ale někdo to někám dá na net tak to je asi tak jediný demo co mě napadá nicméně těch 666 Korun co jsem za to dal fakt nelituju je to porstě odlschool se vším všady :))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Nepochopím jak jsem mohl žít bez levitace :)) a magický krabičku jsou super nápad :DD
    SVORO
    SVORO --- ---
    Ty zelený zombáci jsou ale dost ukecaný potovry :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ale v novem Score ma vyjit recenze
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ESTEN: demo se s nejvyssi pravdepodobnosti nechysta...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    coz mi pripomina, chysta se nejaky demo, na kterym by se to dalo vyzkouset?
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    AXTHEB: zatim to prej nikdo nezkousel..
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno jinka je to hlavně otáýka jak moc je ot všechno kompatibilní myslím to pifko s vínkem a medovinou moje zkušenosti a napití levly říkaj že je, ale pak je pěkně blbě :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AXTHEB: nejlip to beha na vyberu z hroznu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam