• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Update na verzi 1.01
    http://www.inquisitor.cz/download/update-1.01

Tento update zahrnuje zejména následující opravy:
    1) pád aplikace v arcibiskuspském podzemí
    2) chybějící grafika pro jednoručním řemdih u kněze
    3) oprava některých chyb v dialozích
    4) nové pravidlo pro paralyzaci
    5) úprava kouzla Sabat
    6) úprava popisu některých společných dovedností
    7) Potvrzení změny rozlišení pomocí klávesy Enter
    8) pád aplikace při smrti vedlejší postavy v průběhu načítání nové úrovně
    9) oprava chyby u magického předmětu Gabrielova přilba
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: A bude mi uz fungovat michani lektvaru? :-( At delam co delam (a delam to podle pdf na dvd) tak sem nic nenamichal a mam alchymii na 11
    CROM
    CROM --- ---
    ALL> http://www.inquisitor.cz/download/update-1.01 - novy patch1.01, ktery opravuje mnohe z toho, co tady bylo diskutovano.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Recenze @ CzechGamer.com PC HRY RECENZE FREE VIDEO
    http://www.czechgamer.com/recenze/296/inquisitor.html
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: Tak pak tam asi musi byt neco spatne, protoze Slovo moci mi proslo pokazde a to i kdyz jsem mel dovednost vyslovene malou (4, mozna mene kdyz jsem s tim zacal). Opravdu se mi jeste nestalo, ze by tohle kouzlo nevyslo.
    CROM
    CROM --- ---
    vyslednou pravdepodobnost seslani kouzla (pruchodnost) nijak nezjistis. Kouzla jsou nastavena tak, aby byl vyvazen jejich ucinek, mana a pravdepodobnost seslani (pruchodnost). Vzdy vsak plati, ze cim vyssi skill, tim vyssi vysledna pruchodnost kouzel z daneho magickeho oboru.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    CROM: aha, tak doufam, ze sem ji tim ustavicnym oteviranim a zaviranim nepokazil:) Diky.

Co se tyka tech kouzel, tak da se nejak logicky odvodit, na koho co bude nebo nebude fungovat? Treba proc Inkvizicni magie ma tak polovicni pruchodnost na vsechno, s cim jsem se doposud setkal a slovo moci z magie zazraku projde pokazde (zatimco kobilky z te same skatulky projdou tak v 3/4 pripadu a navrch maji psanou pruchodnost o 5% vyssi)

Jde mi o to, jak se v tom mam vubec zorientovat - slotu je malo a nasazet si tam vsechna kouzla a postupne zkouset to moc nejde :)
    CROM
    CROM --- ---
    pruchodnost funguje tak, ze zakladni pruchodnost se modifikuje podle toho, na koho kouzlo sesilas. Je to pomerne slozity vzorec, ktery bere v uvahu tvuj skill, level protivnika, jeho magickou odolnost a jine veliciny. To, co je v popisu kouzla, je vzdy zakladni pruchodnost.

Pokud jde o kryptu v na mestskem hrbitove, tak ta lebka (paka) otevira dvere do mistnosti s nemrtvym biskupem Herbertiem, ktery je potreba pro povysovaci quest...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Mimochodem, muzete mi prosim vysvetlit, jak je to s tou pruchodnosti kouzel? Treba Otevri rany (nebo jak to je) ma 100% a projde tak v polovine pripadu, kdezto Mocne slovo ma asi 60% a projde vzdycky...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    SVORO: Taky jsem na to narazil (nejdriv jsem si rikal, ze s tou odpovedi Hmm... je to schvalne, a ze se paladin jenom nejak zasek, ale po 10. pokusu uz jsem si to nemyslel) Zaplat panbuh za autosave u pred dialogem:)

YNOR: Je tam dalsi tajna chodba - ale hleda se blbe, nasel jsem az druhy vychod potom, co jsem prelevitoval :)

Jinak jsem ztravil vikend prevazne mlacenim potvor a musim rict, ze me to zacinalo docela otravovat. Jak jsem se ale dostaval hloubeji do dolu, tak se objevila rada zajimavych veci (a lidi/skretu). Taky se tim vyresila ma tiziva ekonomicka situace a s tim souvisejici nedostatek lektvaru (kterych mam ted plny batoh).

Co me trochu stve, ze s urovni se snizuji odmeny za povrazdene potvory, protoze jsem mel zrejme pred dolem vycistit jine oblasti. Ted jsem si nahonil urovne na skretech a za trolly dostavam jenom almuznu (o zombicich nemluvim)

Jinak co se tyka hrbitova a krypty, tak jsem tam narazil na jakousi zazdenou lebku, se kterou kdyz hnu, objevi se dva kostlivci s luky - pokazde. Je v krypte jeste neco, kvuli cemu by stalo za to se ji zabyvat?

Nakonec bych jeste vznesl takovy navrh, jestli by nebylo mozne v nejakem patchy zavest mizeni mrtvol - jak se objevuji nove potvory, tak v nekterych frekventovanych usecich neni kam slapnout (kdyz jsem nemel na lektvary, furt jsem lital do mesta a cestou vzdycky povrazdil par dalsich potvor...takze treba v okoli dolu se dost mozna uz nevali stovky, ale mozna uz pres tisic mrtvol). Mozna by se tim usetril cas pri nahravani, pamet a tak vubec:)
    SVORO
    SVORO --- ---
    CROM: Mno ta mrtvola již byla použita jako předmět doličný, u soudního řízení, proto se ptám.

Jinak ten slastnej pocit tý pochodně u hranice.... MUHWAHWAHHAHAA....
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CROM: Az na to, ze zabira hromadu mista

btw zabil sem kdesi v podzemi nejakyho ozivlyho barona, ale nikoho to moc netankuje. Jediny co sem z toho mel bylo 500 expu za kliknuti na kriz :-( Jo a smatlam s rozlamanou dykou, kterou jsem chtel ukazat kovari, ze by mi rekl kdo si ji nechal udelat, popripade opravil a nic. Takze po rozhovoru se soudcem jsem skoncil :-/
    CROM
    CROM --- ---
    peníze si šetři, budou potřeba :-) a mrtvola je předmět doličný, bude taky potřeba :-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    PHOW_SAATCH: :) Ještě mě napadlo tam dám koně či stáje nikde jsem žádnýho neviděl :) by urychlil cestovaní po mapě (lokaci) protože skoro vždy se začíná u prostřed až na pár vyjímek... Jinak mě rozbil ten spor s tou Huntovic služkou :D v druhým aktu :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SVORO: to jsou napady ;-)))
    SVORO
    SVORO --- ---
    Co dělat s mrtvolou nebohé hraběnky bohužel se mi ji nějako nedaří pohřbít respektive jde to? Zkusil jsem oběhat par lidi, který by to mohli spravit ale nic, a hodit ji jen tak do hrobu se mi nechce by chuděra zasloužila řádne funus klidně na moje náklady... Mám peněz jak šlupek a nic se snima neda dělat :((
    SVORO
    SVORO --- ---
    Teď mě napadla jedna drobnost bylo by fajn kdyby byly stránky s poznámkama a dukazy očíslovany občas v tom listuju a po prvním městě jejich asi 5 a strácím se v tom... nebo číslovat přímo ty poznámky
    SVORO
    SVORO --- ---
    CROM: Díky já hledal už jen toho Romia mě nenapadlo, že bude u kostela potom co zabiju toho Herbertia... jsem pro pixelhuntil celou tu kryptu a hřbytov plus dalších míst...
    CROM
    CROM --- ---
    lupice odhalis tak, ze zabijes Herbertia, vezmes monstranci a pak si promluvis s knezem Romiem, ktery je na zapad od kostela... :-)
    YNOR
    YNOR --- ---
    ENKIN:Kde?? Nemuzu to najit, kdyztak posta pls .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam