chm, hral jsem chvili za palata, ale to mne zatim ufrustrovalo, takze zkousim za kneze .. tam je to lepsi, ocisteni aspon nekde prodavaj, takze uz nemusim pokazdy kdyz na mne nekdo sahne do mesta se nechat vylecit od kneze, nicmene ted se trapim s pecetma, respektive s jejich nedostatkem .. ma knez nejaky utocny kouzlo na urovni peceti? (krome toho mi prijde, ze ty pecete s rozumnym pomerem cena vykon uz jsem skoro vsechny vykoupil, takze mi za chvili dojdou prachy a budu v pici) hlavne nerikejte otevri rany, pac to mi projde tak jednou z deseti, zkousel jsem na sebe nacastit nejakej ten buff na pruchodnost kouzel, ale neprijde mi, ze by to melo nejakej efekt ..
takze moje shrnuti zatim je:
palat: pokud vsechno nestrilim z dalky, tak se porad vracim s horeckou nebo otravou do mesta, to je des
knez: pruchozi, ale kdyz dojdou levny peceti a nenajdu nejaky normalni utocny kouzlo co bych mohl castit jen za manu (protoze penize co padaj z nepratel zaplatej +/- lahvicky, ovsem uz nezaplatej pecet), tak to zacne bejt des taky ;]
takze, co delam spatne? ;]
a kdyz jsem u pribehu, tak tam jsem se ted taky trosku zasekl, vim, ze mam nekde najit baronku lindu (zmizela za skretiho utoku + vylejzala od kupce v noci), nicmene nikdo nevi kde bych ji mohl najit ... ceka se ted ode mne, ze ji budu sam hledat po lokacich, nebo mi nekdo rekne kde by mela byt? :}