• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PHOW_SAATCHINQUISITOR - česká středověká RPG hra
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    tak se mi to stává i když kouzlim kobylky jinde ve hře... dokud sem neměl patch 1.06 tak se to nestávalo.. super :(
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    měl někdo taky problém se seknutim hry v Pthereonově hrobce? když začnu mydlit ty posly z pekla, hudba hraje dál, občas je slyšet výstřel z luku ale obraz stojí...
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Rozhodoval jsem se mezi Inquisitorem a Wolfensteinem, ale jak se tak rika, blizsi kosile nez kabat :)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    BLACKX: muze byt, s patchem jsem to jeste nezkousel (momentalne uspesne abstinuju :) ). Kazdopadne az abstinovat prestanu, tak to zkusim patchnout a dam vedet, jak to dopadlo.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    CYBERWOLF: Pro zajimavost s tim slovem moci... zkousel jsem to, ale nebyl jsem schopny to na sebe seslat. Mozna zalezi jeste na necem nebo to taky (asi) mohl byt dusledek te chyby s tim nepresnym klikanim, kterou uz mam u sebe opravenou.
    YNOR
    YNOR --- ---
    NIXX: že se Vám do toho pletu pane Pařízek, ale ty odstřikovače, stěrače, to nemusíte hlásit, to přece vidíte .)
    NIXX
    NIXX --- ---
    YNOR: sterace stiraji, klakson troubi :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    tal už sem to pořešil :)) baronka tuhá,vallian bo jaxe mu nadává upálen a d´arvis propuštěn :)
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: já z tvyho :))
    CYBERWOLF: baronka čeče .) na jihu v hillu...jdu na to kouknout, snad pokročím .)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    YNOR: ja bych ti treba i pomohl, ale kdyz mi nechces rict, kdo (a kde) ta zenska je, tak fakt nevim:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: hrajes to ty nebo ja ;))
    YNOR
    YNOR --- ---
    PHOW_SAATCH: no, dik za pomoc :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: nemas dukaz
    YNOR
    YNOR --- ---
    Mimochodem, po delsi pauze se zase do toho dostavam :)) zavislost nemala.. Az na ty zaseky teda :(
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: neznas calligenku? Od staryho calligena :))

PHOW_SAATCH:Tyo me taky napadlo, jenze ono to proste nejde.. Nic v dialogu :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    a ktera to vlastne je? Ja je tak nejak znam podle toho, kde bydli a co delaji nez podle jmena:)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    YNOR: s calligenkou na mucidla, neprodlene! ;)
    YNOR
    YNOR --- ---
    CYBERWOLF: ¨no arvise sem mučil a nic a calligenku neumím ani zatknout :(
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    BLACKX: skoro mi to prislo jako featura, ale pokud by se to nedalo, byl bych jedine rad. Zas se to s tim flagelantstvim nesmi prehanet :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam