• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    koukam, ze nekteri se nam v kavarne uz dostali notne do nalady, tak jsem pridal jednu stylovou anketku :-)
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    tak sem ještě nahoďte zpívající koně, ať je to komplet
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    INK_FLO: jasny o tom to cely je..
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    FLUMO: teď už chybí jen výpisy z psychadelického účetnictví, poplatky OSE a přiznání největšího psypromotéra v ČR, že se stal profíkem.
    PSYION
    PSYION --- ---
    MRdat Psy........., spokojený?
    :D
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    MUABI: jj, tomuto vnimani u sebe rikam ze cucim do blba a ten pocit se tezko popisuje, to se musi prozit, jen pak, to je energie! .))

INK_FLO: ja tam vlezla jednou, dvakrat.. jednou pro dulezite info, po druhe spis omylem a jediny, co jsem mohla napsat, to jsem napsala, nic jinyho nebylo treba pro vyjadreni cely stavu, jak to tam na me pusobilo .)))

PSYION: ajo, to je fakt a halucinogenni je z casti, podstatne casti, taky :D ale nedrazdi acidqu bosou nohou! .))

INK_FLO: :D LOLLLLOOOOLLLL, ja padam :D (na hodinu), ale jo, souhlasim :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    to člověk hned pozná, že je v auditu, kde se schází intelektuálně založení lidé na výši...takové zajímavé debaty by se napr. mezi freeteknarema urcite nemohli objevit...ti se akorát předhání, kdo má větší palestinu nebo přepočítávají peníze z prodeje drog
    PSYION
    PSYION --- ---
    ACIDQA: jakýpak OT? to je kavárenské klábosení...

MUABI:"rozpětí soukolní světa ktere je propojené touto přítomnosti v jedno jediné jsoucno."
    M. Heidegger toto "jsoucno" nazývá Bytím, které Tě vyzývá k odkrývání skrytosti a nechává vstupovat nepřítomné v přítomnění, tak že defakto prožíváš počátek.
    Ale nikde se nemluví o tom, že NEMYSlíŠ. Mysl je přeci artefaktem člověka, díky němuž se může zjevit pravda jako pravda./ jsem si vědom toho, že např. buddhismus říká něco jako zastavit kolotoč mysli, abys došel k osvícení, ale v kontextu treba s tím Heideggerem to může znamenat pouze to, že díky "zkalenosti mysli, skrytosti neskrytého", člověk není s to prožít počátek, ale ne, že NeMySlí ...

INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MUABI: člověk tam jednou za uherskej rok ze zvědavosti vleze, jestli se tam pořád ještě hádají a hned je přistižen :-))
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Nezaložíme ještě jedno psy auditko na další OT?
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ad filozofické debaty - nejlíp to všechno vysvětlil dostál pár větama:

http://www.youtube.com/watch?v=mYNejJxQQQc

(od 7:30)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    PSYION: mno narokovat si pravdu ani nejde, kdyz neexistuje, imo je dost nemozne si narokovat neco co neexistuje.. ostatne, co tu existuje? mno, radejc uz mlcim, hihi :D
    PSYION
    PSYION --- ---
    DARJEEL:ad uvědomování si x myšlení..
    já jsem to bral z filosofického pohledu Descartovské linie uvažování, když už se tady objevilo "Myslím, tedy jsem." Cest uvažování jak v novověké filosofické tradici, tak v psychologii se ale najde celá řada a nárokovat si pravdu v tomto ohledu si rozhodně nebudu.

Dík za typ stejně.
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    IKOGNITO: jj. z Neurosphongeeho
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    FLUMO: hynek se imo nepohorsoval, spis se snazil udrzet diplomatickou rovinu, ale tak asi sam da vedet, jak to myslel .))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PSYION: pokud te tahle problematika zajima, tak tu mas cetbu: http://www.kosmas.cz/knihy/122053/kognitivni-psychologie/ v uvahach jdes dobrym smerem, ale motas to...

FLUMO
    FLUMO --- ---
    SKAFF: e2e4 delaji na svoje naklady vsichni, vcetne DJs, kteri si i tu cestu zaplati sami, protoze jsou radi ze si zahrajou..
    skaff a vystavujete taky faktury za svy hrani? :) me to pride padly na hlavu, je to (pro me) zabava, ne prace. Kdyz si koupim kone tak taky po nikom nechci aby mi ho proplatil, proste me bavi kone a proto do toho investuju svy prachy / cas. ne? (to byl priklad, kone nemam)
    pohodavole jak psal skaff - je to muj konicek tak nevim proc by mi to mel nekdo platit, kolega si taky koupil kolo za 50 k a nepotrebuje to proplacet

vim o Vas, jen to co napisete..
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    IKOGNITO: to vylezlo z Neurosponge
    IKOGNITO
    IKOGNITO --- ---
    PSYSELF: Kdo vam děla art?
    BURAN
    BURAN --- ---
    FLUMO: no ja myslim ze se pohorsovali nad tim kdyz to ten DJ vyzaduje predem nebo jako podminku jeho hrani. nebo to vyzaduje i v pripade ze je akce prodelecna.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam