• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    ELS
    ELS --- ---
    MLIBREVIRGEA: Všimla sis, že má ten gramec obráceně? ;)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    audio pilot: DJ JeyisMayraBozemuj!
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Planet blue night -nejake fotky:)
    http://www.fotobykasta.nafoceno.cz/
    KAREN
    KAREN --- ---
    PLECH: ja sem si to predtim stejne precetla ;P ok, a od 9?
    PLECH
    PLECH --- ---
    KAREN: Nevim no, asi budem hrat spis tak nak najednou...
    KAREN
    KAREN --- ---
    PLECH: nemel bys rozvrh hodin?;)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    MUABI: ja nastesti uz taky ne .)) ma novy ruzovoucky nick, jsem videla :D sileny tohleto! :D

JARIN: hmmm, hmmmm, lakave, ano.. resim stale co s nastavajicim vecerem .)) zda zustanu romanticky doma u filmecku sama se sebou, bo si pujdu hodit skrpalem, jak se rikavalo :)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    JARIN: vyborny!!!
    JARIN
    JARIN --- ---
    PSYLA: Tyjo já myslel, že buhu hrát brejky a proggy a nakonec to podle lajnapu spíš vypadá, že bych měl hrát nějakéj nářez. Tak to se docela těším - to už jsem si dlouho nedal a mám tu nějaké chutné novinky .)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    zbytecne se jim zabyvate, zbytecne mu davate vysoky posty, uz to vidim, jak je celej blazenej, ale zas proc by ne.. at ma radost z pozornosti...) sry za otu.

v prosinci by se mela konati dalsi party v novym meste n.m., pisu to takhle verejne, kdyby se nekdo chtel pridat ke spolupraci.. kdyztak posta, predem diky a budem radi! .) idealne by bylo, kdyby jel nekdo z phy a autem, kde by mi mohl pomoci odvest toho chaosaka, ptaka, velkyho, polystyrenovyho..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OVERSEER: bdsm auditko je jinde
    OVERSEER
    OVERSEER --- ---
    uznavam ze vam chybi rodinny pristup
    OVERSEER
    OVERSEER --- ---
    DARJEEL: nebud drzej, potrestam te.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PAN_CAU: keca jak mlada vrana, este nema ani bakalare a uz si cechra peri, orlicek malinkej :)
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    OVERSEER: pracuju s biohazard a radioaktivnimi materialy.. ... to leccos vysvetluje.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    to by mě pak s toho asi jeblo;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam