• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PSYBABETKO: mas velice spatny informace, samy drby.... Xenomorph prodelal, ale s tim se pocitalo a nebylo to zase tolik a s Maelstromem jsem nemel organizacne a financne nic spolecnyho, to ze jsem tam pak pomahal vesmes s technickejma vecma s tim nejak nesouvisi....a hlavne tvy prachy to nebyly tak se do toho neser, to je veci pouze organizatora do ceho co da, na ucastniky party to nema zadnej negativni vliv...pro me je dulezity aby ta axe neco prinesla hlavne lidem co na ni prijdou a ne prachy organizatorovi, od toho chodim do prace, je fajn kdyz se axe zaplati, ale to neni mym prioritnim cilem....
    PLECH
    PLECH --- ---
    PSYBABETKO: Nevim, kdo jsi, resp. kdo tohle id používá, ale podobný řeči a) nejsou pravdivý a za b) i kdyby jo, tak nepatří na veřejnost.
    Díky za pochopení.
    PSYBABETKO
    PSYBABETKO --- ---
    MIMINO: od člověka, kterej letos pomohl způsobit ztrátu víc jak 100 000 kvůli nějakýmu podělanýmu Xenomorphovi a dost průserovym AES Dana, bys měl radši držet hubu a šoupat nohama, ne?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PSYLA: :D...vazne ? ...ale nepovidej debilku...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    jj ty voole vono vsechno je zadarmo nikdo nechce bydlet nikdo nechce na cesty zvuk nam roste na zahrade...dekorace se snesou z nebe...kvalitni zazemi proto aby djs mohli odvadet nej vykony tam uz je prichystane...cy woe se probud
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    me prijde, ze je to hrozne levny, takovejch hvezd tam a jen takovej malinkej vstup, to mi fakt hlava nebere a ten luxusni originalni a velmi psychedelickej letak je taky dost nedocenenej...
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    BENKI: jsem se prekoukla, zes psal, smazte ty dementni kecy .))
    BENKI
    BENKI --- ---
    jeste semka tahejte ty dementi kecy...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    PAN_CAU: bude strasne se na ni tesim
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    PSYLA: ja na tu party sice nepojedu, ale bude to urcite desna sracka.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    HELLENKA:mlekar dan a ze umi delat letaky
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    HELLENKA: je vybornej jsem rad ze se ti libi
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    [ vocation of intuition / partyparty / 19.12.2009 - Nové Město n. Metují ]
    taky spam.. se na vanoce roztrhl pytel s tima partyma .)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    KASHMIR, BURAN: povedeny
    BURAN
    BURAN --- ---
    MLIBREVIRGEA: mno vyridime
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    ELS: je, vidis to! to je pekny :D asi dava zahrat acidpsy lidu .)
    BURAN: hodne pekny letak!
    BURAN
    BURAN --- ---
    KASHMIR: pardubicka strana
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam