• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    Zhuryhled nad vama zlomil hul se slovy: ze prej ste pakaz
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BURAN: premutoval, pockej si a uvidis, radi tedka v jinem rajonu ;]
    BURAN
    BURAN --- ---
    a co na to OVERSEER ?
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    HELLENKA: ale prosim te jsem clovek ne stroj...ponauceni ale z toho mam velke...takze dekuji za nej
    EXTAZYK
    EXTAZYK --- ---
    nejsem nahodou zas na tom nyxu? nechte lukymu to tady tak jak to chtel a bezte se prudit jinam treba ... ani to nebudu radsi cist...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    MIMINO: to co se o tobe ale stoprocentne vi, je ze jsi desnej zvanil.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MIMINO: hehe uz volam do lecebny
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PSYLA: ne psal jsem, ze jsem s prodelkem pocital a ty vis uplny kulovy, nedelej se ze vidis lidem do hlavy kdyz nevidis ani do ty svy, nic o me nevis ani o mych aktivitach, vse jen z doslechu a jedna pani povidala, uz se jdi konecne lecit....a vubec tva schopnost spravne precist a interpretovat neci prispevek je znacne omezena, ale to je u tebe celkem znama vec...
    ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Vtipny na tom celem je jak kazdej ma ten svuj pisecek a ten si obhajuje, hruza des.
    PLECH
    PLECH --- ---
    PSYLA: Jestli to nechápeš, tak ti to asi nevysvětlim.

Příspěvky [ DARJEEL @ PSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA ] a [ MIMINO @ PSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA ] myslim celou záležitost celkem dobře shrnujou. Nevim, proč se to tu musí každej měsíc vždycky znova řešit, když tu neni nic k řešení, každej to má nastavený jinak a nikdo myslim nehodlá přesvědčovat nikoho druhýho, že to má dělat stejně. Já rozhodně ne, dělejte si svý Rituály jak chcete, evidentně to spoustě lidí vyhovuje.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DARJEEL: ok sefe
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PSYLA: hehe, tak se hnedka necerti, ja nejsem mimino, abych ti nosil hrbitovni kviti ;]

jasne, ze clovek nechce prodelat, ale kdyz zve nejaky drazsi projekt, tak s tim tak nejak pocita... tak jsem to myslel. Je mi jasny, ze jsi zadotoval x parties, to uz je potom kazdyho vec, jak ty parties dela.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DARJEEL: a vubec mi tady nerikej neco o zvani poradnejch projektu...to ma kazdy uplne jinde...ty projekty...a taky mi nic nerikej o prodelku na parties:)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DARJEEL: co to je za kravinu?
    A jini to zase maji tak, ze radsi pozvou poradny, dobry a znamy projekt s tim, ze to treba zadotuji....
    hele v prvni vete pises ze se nepocita s prodelkem a v dalsi pises ze jso uradi ze to zadotuji...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DARJEEL: hele mimino tady napsal ze chtel prodelat...:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PSYLA: nejde o to, ze clovek nechce prodelat, ale ze s tim tak nejak pocita :-/ a podle toho se dela nastaveni axe. Je jasny, ze dovezt nejaky "jmeno" oceni jen mala skupina lidi, spousta dalsich tohle neresi, proste se jede na rychtu, kalbu, za kamaradama, odpocinout si do prirody k ohni a zatancit si, nic proti nicemu, to je kazdyho vec, neni kazdy muzikant.
    A to bude prave ten rozdil, rozdil preferenci. Nevim, jestli chces vydelat, ale imho to mas nastaveny tak, aby ta party na sebe vydelal, aby to nebylo treba dotovat. A jini to zase maji tak, ze radsi pozvou poradny, dobry a znamy projekt s tim, ze to treba zadotuji. Ony ty preference jsou pak spojeny i s jinym pohledem na realitu nehlede na psytrancovou scenu. Nekdo holky nekdo vdolky.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    PLECH: proc by nepatrili na verejnost...?

MIMINO: ale nekecej...prodelat jste nechteli vim to..takze si lzes do vlastni kapsy ...
    MIMINO: potrebuju na bahamy tak a ted vis pravdu..
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    hele, proti tematu diskuze nemam nic, ale zkuste se prosim krotit ve vyrazech...
    Byl bych rád, kdybyste ve svých příspěvcích omezili osobní útoky a urážky na minimum, budí to zbytečné flamy, které stejně budu mazat. Spousta věcí jde říct i slušně. Díky
    diky
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    ...jedine kdyz budete prodelavat na akcich desetitisice z vlastni kapsy a pak na to vydelavat, jste spravne andergraunt frici ! ;] ale jo, zabava tu je.
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    MIMINO: "obycejnej smelinar" ROFLMAO, sorry tyvoe ale normalne sem zase spadl ze zidle, me to tu posledni dobou nejak rozsekava :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam