• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---

Takže, po první várce trik se jen zaprášilo ! Nečekal jsem takový ohlas !! Díky !! Ale pro ty zoufalce, na které se nedostalo zde mám další model.
    Tady je můj nový návrh trika na párty. Objednávky na novou serii do pošty. Tentokrát bude trik 500, takže by se mělo dostat i na ty, kteří prve zaváhali..

ERIDANI
    ERIDANI --- ---
    Všichni, kdo máte jen jednu kouli, napište zase nějaký bohulibý nesmysl:))
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    a tento model byste nechteli zacit nosit na party?
    http://www.tyngltangl.youngprimitive.cz/obrazky/fyp01.jpg
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    PAT_POMETLO: Se mi zda ze si design obslehnul od space tribe.
    PSYSELF
    PSYSELF --- ---
    PAT_POMETLO: a pokud by někomu byla v tomto krásném triku zima, může se přiobléknout tímto novým modelem reflexní vesty.

MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    FAT_CAT: a co u tebe? a svatky? kdyztak posta.. pozdravuj ji! .)
    PAT_POMETLO
    PAT_POMETLO --- ---
    Ahoj, rozhodl jsem se že budu vyrábět pěkná psytrancová trika na párty. Takže zde je první triko podle mého návrhu, objednávejte do pošty a uvádějte počet kusů a velikost. Cena 700+poštovné.

ALIENJEDNA
    ALIENJEDNA --- ---
    Dokončil jsem další nový pohled na svět formou fraktálových obrazců..
    A rovnou zřídil separátní odnož na webu pro tento směr..

http://cybernetic-system.com/vfa/ -více viz web

Sličná slečna z medůzy vzešla..
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    hmm, takze dost teto debaty. Myslim, ze je uz hodne OT. Pashaacek samozrejme ban, vzhledem k tomu, ze to je fakeID, tak urcite ne bolestivej, ale vic udelat nemuzu.
    FAT_CAT
    FAT_CAT --- ---
    no, ze jsem se sem vubec vracel .... set to tu za poslednich par mesicu nezmenilo :-/
    pro rejpaly> klidne si rejpnete
    LARVA
    LARVA --- ---
    GONDAR: hele kdyz te nebo nekoho jinyho bude chtit nekdo napalit nebo si z tebe vystrelit, tak to proste udela a ty se treba stav na hlavu :D
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    KERRAY: nj, asi dalsi studium;]
    LARVA: to predpokladam, ze ho nabidl i lidem dalsim. ale dekuji nam hloupym za tve konkretni potvrzeni, ze mimino opravdu s timto fakeids zacal;] nyni si zavery jiz kazdy udela sam. preji ti pekny vecer, at jiz jsi pod tim nickem schovany kdokoliv;]
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    GONDAR: jeste jsem mimina nevidel psat podobne smajliky, ale treba je rafinovanej ,)
    LARVA
    LARVA --- ---
    GONDAR: jak muze bejt nekdo tak hloupej :)))) ...je davno jasny, ze 1 fake id pouziva nekolik lidi, konkretne narkokotlikare asi 5 lidi :DD
    jojo ufonku, o tobe se nikdy nepochybovalo :))
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    GONDAR: no ale bacha mimino ma pravdu!!!:DDD
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    v zacatcich byly ty fakeids celkem vtipny, ale ted uz celkem nuda;]..larva pozvanej narkokotlikarem (resp. zenska varianta mimina, obcas prechazejici do rodu muzskeho), narkokotlikar pozvany miminem...a dikce stejna...nutnost delat si neexistujici kamarady, kteri podpori muj nazor, je kazdopadne zajimava. vsadil bych se, ze prispevek od larvy LARVA --- --- 16:00:38 10.12.2009 byl psan rukou mimina;] uz se zasira fakeids i tohle auditko, jen tak dal...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    boze
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    LARVA: no jo, promin, ale tohle me tata ucil uz od malicka. uz jako maly chlapec v kratkych kalhotech jsem vedel, ze ne vsechno, co kde uslysim, je pravda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam