• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    v zacatcich byly ty fakeids celkem vtipny, ale ted uz celkem nuda;]..larva pozvanej narkokotlikarem (resp. zenska varianta mimina, obcas prechazejici do rodu muzskeho), narkokotlikar pozvany miminem...a dikce stejna...nutnost delat si neexistujici kamarady, kteri podpori muj nazor, je kazdopadne zajimava. vsadil bych se, ze prispevek od larvy LARVA --- --- 16:00:38 10.12.2009 byl psan rukou mimina;] uz se zasira fakeids i tohle auditko, jen tak dal...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    boze
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    LARVA: no jo, promin, ale tohle me tata ucil uz od malicka. uz jako maly chlapec v kratkych kalhotech jsem vedel, ze ne vsechno, co kde uslysim, je pravda.
    LARVA
    LARVA --- ---
    PAN_CAU: no, ze tohle zrovna od tebe fakt sedi: ...neposlouchej vsechno, co ti nekdo (nebo neco) rika...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    LARVA: a co tim tva dusicka chtela svetu oznamit?
    LARVA
    LARVA --- ---
    PAN_CAU: napodobne, mimina neznas a vse co si o nem myslis a tvrdis vis jen z doslechu, protoze nevim o tom, ze by se on konkretne s tebou o necem bavil
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    ahoj.hledám šikovného grafika co dokonale ovládá Fotoshop..jednalo by se o spolupráci na výrobě oblečení..respektivě přípravě potisků.
    jestli si někdo troufá,at mi napíše do pošty.díky.
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    GOA_TRANCE: neposlouchej vsechno, co ti nekdo (nebo neco) rika.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    binarstorm: opovaz se! :-)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    a celé bych to ještě podanil dvacéčkou od nového roku:o)
    BINARSTORM
    BINARSTORM --- ---
    Jestli chcete tak vam tu zasejem este autorsky prava z psy tvorby, at tu neni nuda... :-D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: Nemyslím že je to otázka, že by někdo chtěl dělat akce výdělečné, a někdo jiný prodělečné, jako spíš otázka reálnosti odhadu, jak akce po finanční stránce dopadne..

A pak případně děláni z nouze ctnosti (provaříl jsem, protože jsem ten hodný, který dotuje "kvalitu", zatímco ostatní na tom chtěj jen vydělávat)..
    JARIN
    JARIN --- ---
    serte na to... už mě to fakt nebaví
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    MIMINO: hele a neni to spis tim, ze neumis vyjadrit myslenku?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PAN_CAU: nemam zadnej komplex ani ti nic nezakazuju pouze tvrdim, ze delas dost chytryho na to jak malo vis.....zase si ani trochu nepochopil co ti bylo sdeleno, proc sem vubec lezes kdyz neumis cist ?
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    MIMINO: hele ja ti nevylecim tvuj komplex nedocenenosti. chces rict, ze kdyz jsem nezazil zacatky psy u nas, tak nemam pravo delat party? nebo nemam pravo vyvracet nesmysly, ktere si tady nekdo povida? nebo, co jsi tim chtel rict? styska se ti po starych casech? jo to me, kamarade, taky. taky bych se vratil do dob poradneho housu a roxy, jak byla za davnych dob. lec vse se posunuje a vse ma nejake nasledovniky. (myslis, ze by dnes elvis plakal, jako ty, kdyby videl, kam se posunul rock and roll?)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PAN_CAU: holt nekoho opijes rohlikem, nehlede na to, ze ty nejlepsi leta psy axi jsou davno ty tam a vetsina osazenstva tohoto auditu vcetne tebe v ty dobe vubec nevedela, ze je nejaky psicko existuje, me fascinuje jak tady banda novacku vytahuje nejaky rozumy kdyz u zrodu a zacatku psy u nas vubec nestala ani nevi jak to tady bylo a kdo co se kde a kdy o co zaslouzil....a naopak par lidi co to sice zazila, ale od te doby se temer nikam neposunula...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    COSMIC_MONCHI: to kazdopadne. ale priznam se, ze u psytrancu u nas jsem tenhle pocit nikdy nemel.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    myslim, ze nikdo nerekl, ze party nesmi vydelat... jenom jeji poradani by nemelo byt prvoradne pro zisk, je to pak hodne na ty party cejtit...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam