• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    MAGICM: pekny kreslo
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    PSYION: kvuli hluku to prave casem skoncilo...:)
    PSYION
    PSYION --- ---
    MAGICM:jestli to měl ještě nejak pošéfený s hlukem, tak cajk viď. Bych taky bral.
    BURAN
    BURAN --- ---
    MAGICM: jo pamatuju takovy party kam se clovek bez pozvanky nedostal... ale to uz je davno :)
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    PSYION: no von to zase az tak marnej napad neni:) Metod si v Plzni otevrel luxusni klubik kam vstup fungoval na principu pozvanek na nyxu, na vouchery. Takze mel klid od cajtu, jelikoz to nebyl verejnej podnik, i od jesteru, smazek a vselijakych individui, ktery by se tam jinak na techno stahovali:)

LOLLA
    LOLLA --- ---
    HIPPIESACEK: ja z tebe taky lasko.. :))
    PSYION
    PSYION --- ---
    MIMINO: delat to v byte, tak stejne prijdou nezvaný sousedi, ne-li cajti kvůli bordelu po 22:)
    HIPPIESACEK
    HIPPIESACEK --- ---
    BURAN: supeeer axe LOLLA je moje velka laska, fakt z ni strikam do trenek :*

PEACE - LOVE - UNITY - RESPECT
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    MLEKARDAN: to kolikrat nestaci, na kazdou axi ti prijde alespon jeden nezvanej host, pokud to nedelas ve svym byte a nechdis osobne otvirat tem co zazvoni...:)
    CARLOSSANDOZ
    CARLOSSANDOZ --- ---
    to mi připomíná upadající éru Shamen, když se utopil Will Sinnott. album Boss Drum bylo ještě dobrý, ale od desky Axis Mutatis to bylo nevím jak to říct...
    BURAN
    BURAN --- ---
    MLEKARDAN
    MLEKARDAN --- ---
    neni nic jednoduššího než si uspořádat festival a nikomu o něm neříct, že jo. Myslim, že když to vychytáš, můžeš tam bejt uplně sám :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    Já jen doufám, že všichni, co neustále přemílaj, jak je psajtrenc fpíˇi a kam to jako spěje, tak zůstanou přes léto doma, protože čím míň lidí na tomhle typu mejdanu, tím (alespoň pro mě) líp..

PSYLA
    PSYLA --- ---
    1998-2002/2003
    BENKI
    BENKI --- ---
    MIMINO: kterej rok mam cca brat jako starsi?
    ... dík.
    BURAN
    BURAN --- ---
    IKOGNITO: vsak v poradku ne? na tanecni ritual je treba tanecni hudba. kdyz lidi sedej nebo jsou nekde v koutech psychedelictej tak uz ten ritual moc tanecni neni ;)
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    KEIKIN: :D OMG, to by bylo mooooooooc! :D Ale jo, jdi do toho, bude švanda, třeba na chvíli ;).. raggatrance.

MIMINO: nn, nepletu, protože píšu jak by to bylo ideální - +-.. Tu realitu, co myslíš, začínám vnímat, ne že ne.. Jenže po tý chviličce intenzivnějšího poslouchání nejenom psytransu, ale ai lidí kolem, kdybych to měla brát tak kriticky, jak umím, tak si to rychle znechutím, ale to není právě jen u psytrance.. Zatím si to nechci příliš kazit, protože mě to ještě baví. .)

Imho, aŤ si každý jede svoje tranzy, psychodelie, je to individuální a sem tam najdem spřízněnou duši, se kterou to můžem posdílet a té bych se držela, kdybych takovou našla, protože to je taky hezký, nejen sám se sebou..
    A kazdej si to užívá si to po svém a jeslti někdo zažívá uspokojení či víc na jiné muzice, budiž.
    Osobně zatím nejlíp (a nejvíc) vnímám ambient a vlastně downtempo a world music obecně. A když je např. onen ambient ještě spojené s nějakou přijemnou látkou houbovou, tak to je eňoňuňo a pěkně se otvírají 13. komnaty víceméně bez strachu a pandořiny skříňky skrývají pozoruhodná překvapení :D.

MIMINO: existuje..
    Spíš je někdy pro někoho těžký se přes vlastní, i momentální, nastavení k tomu dostat. I když asi nejenom já chápu tebe, když slyšíš každej mini nedostatek, tracky xkrát ohraný, že to je asi těžký, mno. A to, co píšeš, to se tu řešilo - to byli např. ti primitivové, je fakt, uvádíš další pohled na psychedelii a že je tam, kde si ji člověk vytvoří, najde a dá jí průchod.
    Ideálně bez podpůrných produktů. .))

Peknej den přeju!
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    MAGICM: "infekce, pouzite strikacky od narkomanu atd atd." - výrok hodný padesátileté drogové preventistky na vesnické základní škole :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BENKI: tak namatkou treba Halucinogen, stary Infected Mushroom, Scatterbrain...starsi kompilace Stone Age records...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam