• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    CEJN
    CEJN --- ---
    Pujci mi nekdo 4-5 plachet ,spise sirokych,nez vysokych... Na patecni akci,dekuji
    [ 4Js for PSY / partyparty / 28.5.2010 / CR - Praha - Milicova 25 P/3 Zizkov ]
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    COSMIC_MONCHI: kdyz to zpetne zhodnotim, tak nejvetsi prinos byl, ze jsem musela poctive postupne uznat, ze v zasade co si myslim ze vim, mam, umim atd. je jenom takova ochranna bariera, cela ta moje identita. Nakoplo mne to postupne se naucit zit se sebou "doopravdy" (to uz zadny psychedelikum neporesi). A (nejvetsi klise ze vsech ;-) ) - milovat.
    BURAN
    BURAN --- ---
    COSMIC_MONCHI: no hlavne aby to vsichni vedeli hele ;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    2 ALL: do jake miry ovlivnila zkusenost s psychedelickymi ci psychotropnimi latkami vas zivot? Pokud muzu mluvit za sebe, tak muj pohled na svet otocila o 180 stupnu a prestoze se mi jejich uzivani dost hodne nevyplatilo, jsem presvedceny, ze to stalo za to a doufam, ze jednou zase bude, prestoze jsem uz nekolik let cistej a nechybi mi to. Uvedomil jsem si strasne moc dulezitejch veci, at uz o spolecnosti, ve ktere ziju a nebo i o pohledu na svet - ani ne tak, jestli se na nej divam pozitivne nebo negativne, ale spis o zmene nazoru, pro co zit. Vsechny ty zazitky (hlavne z parties, ale i s lidmi, kteri se ve scene pohybuji a jsou mi kamaradi) mi cisti hlavu vzdycky, kdyz mi to zacina v hlave zkratovat. Uvedomuju si, ze takovy stary didaktik nebo vymazlena funkcni 486ka jsou pro mne vetsi poklad, nez dobre zaplacene zmanipulovane ego...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Nabízím 2 - 3 volná místa ve STŘEDU z Brna do profláklého italského letoviska Tišina aka Bibione... zájemci pište během dneška a zítřka do pošty nebo ideálně na telefon.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Monkey Forest open air festival-Poland | psytrance.cz
    http://www.psytrance.cz/cs/monkey-forest-open-air-festival-poland
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    CASPERDJ --- --- 21:43:13 3.5.2010

super flyer
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    nová anketa :-)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    MINOU
    MINOU --- ---
    [ KLX @ ANKETY všech témat ]
    no, tak kde se ti rozdivočelí pejsci pak berou?!
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    Přátelé, chtěli bychom vás pozvat na 1. Online vysílání: GEM INTERNET RADIO...
    [ 1.ONLINE VYSÍLÁNÍ GEM INTERNET RADIO / vystoupenipresentation / 14.5.2010 / CR - Ustecky kraj - GEM INTERNET RADIO ]
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    jj, presne tak:)
    http://foto.mapy.cz/33500-Ozehak
    neboli Vožehův rybník, asi to tam připaluje
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    THX_1138: hehe :) ale uniká mi Ožehák, tak jsem si tam dosadila tu pláž a vodu na Biu (jeslti to není Ožehák :D).
    MLIBREVIRGEA
    MLIBREVIRGEA --- ---
    MJUGEN: imho budou nějaké tabule s upozorněním, ať si lidi psy hlídají a udržují pořádek (někdo navrhoval dávat letáčky u vstupu :D) - malý dítě by taky nenechali srát před chatku nebo na pláž, sice to není nic stoprocentního a stejně tam asi budou nějaký problémy nebo nespokojení lidi, ale aspoň něco no..
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    United Sound Experience - www.use23.cz - SUNSARA 2010
    http://www.use23.cz/index.php?page=sunsara-2010
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    cymoon: super, vycerpavajici vypis. diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam