• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo tak to je Bad Sector - Ulmia
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: aha, tak to se budu muset asi podivat :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mimino: nevim, ja to nemam roztrackovany... rikam mu "solarni alfavlny" :-)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: co je to za track, nemam to ted u sebe ?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jeste k te hudbe - hodne dobre ulety zazivam treba pri tracku z MiMova setu Equilibrium (54-59 min)... takovej hodinovej set tyhle hudby bych si dal hodne rad :-) nemate nekdo nejake doporuceni? diky
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    yurd4: uvazoval jsem o tom :-)
    YURD4
    YURD4 --- ---
    tahle mela byt verejna :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw2.: jinak, zapomnel jsem na myslím, že ano, už je rozhlasováno, takže to opravovat nebudu, ale zkuste třeba místo toho zcela určtě ano (myslím si to) , pokud vám to není proti srsti :-)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw. nová anketa, možná neobjektivní, ale zajímá mě to...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    2 all: jaké máte zkušenosti se stimulací mozku zvukem? myslím tím především vědecky naprogramovanou hudbu, která při poslechu konkrétně ovlivňuje mozek. nměl jsem jedno takové CD, bohužel jsem ho někomu půjčil a už nevím komu. Tedď se začínám docela věnovat meditacím a zajímalo by mě, jestli má někdo zkušenosti s meditacemi při této hudbě.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    chanzee: jsi necetl pozorne pribalovy motak :-)
    CHANZZEE
    CHANZZEE --- ---
    KASHMIR: jestli uz neco takoveho bylo, tak me to uteklo.
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    CHANZZEE: ze by BIOLEST?
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    Hola hola, měla bych dotaz, kde se dají v Praze sehnat nějaký dobrý UV aktivní barvy na textil? já sem teda sice googlila, ale nic kloudného jsem nenašla. Díky za odpovědi
    YURD4
    YURD4 --- ---
    PSY_CHAOTIC: to mas pravdu - treba alien mental to splnuje. chtel sem ale neco tanecnejsiho. ze zminovanejch traskela sem neznal - slechnu. kdyz by te jeste nekdo napadl, napis
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    YURD4: nevim, jesli tě chápu správně, postupnej vývoj v tracku z jednoho místa do jinýho je defakto u dost tracků z těhle alb či kompilaček, hlavně u starších tracků od Ghreg on Earth. Pokud ale myslíš nějakej překvapivější vývoj tak to můžu doporučit třeba něco od Traskela - Lost Identity, Re-Invention, Alien Elbow nebo muj oblíbenej track vod Dejan - Condition Zero
    YURD4
    YURD4 --- ---
    PSY_CHAOTIC: diky, par jich mam poslechnuty. slo mi ale o vyvoj samotnyho tracku.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    YURD4: pokud myslíš ten vývoj v rámci alba nebo kompilačky tak třeba: Alien Mental - Mind Hack, Ghreg on Earth - Sigil Weaver / T3, Kemic-Al - The Dark Journal, VA - Nordland Orchestra, Baal Mephisto and Diablos - Lords Of Destruction, Para Halu - Space Rock / Wide Range ... a mnoho dalších..
    YURD4
    YURD4 --- ---
    mate nejaky typy na psytrance+pribuzny styly, ale chtel bych aby tracky nebyly v posloupnosti: jeden motiv1, oddech, motiv1+necim navic. potrebuju nejakej vyvoj z bodu A do bodu B. dik predem

ps. specha ;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mne se ten napad libi :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam