• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ARXIE: "clovek by mel delat jenom to, cemu opravdu rozumi" - třeba žít?...já se přiznám, že životu ještě úplně nerozumím :-)
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    nevedel sem lesti dat hlas ink-floovi nebo shantiboyovi - hosi podelte sa
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    DARJEEL: Ty tvoje spekulace a polopravdy.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: já myslím, že Embryo podplatil Monchiho a tak je tam dvakrát, protože měl strach, že by dostal málo hlasů ;)))
    Právě jsi narazil na skrytou a tajnou manipulaci touto anketou!!!
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    KERRAY: Proč ne :)dobrý napad.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CASPERDJ: ja v tom taky nevidim problem, ani bych nic jinyho necekal, jen mi to pripada usmevny :)

jen bych se primlouval za to, ze kdyz uz neco takovyho delat, tak fakt poradne... nedavat tam dje, kteri uz roky nehrajou, nedavat tam dje, kteri si to zkousi a hrali parkrat, dat tam dje, kteri hrajou vic a nejsou tam, nemit tam pro jednoho dje dve jmena, a dat to ven na nejakou poradou anketni sluzbu, a zverejnit o tom info na psytrance.cz
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    DARJEEL: Ale no tak to nemuselo byt!!!Ty tve naražky a komentaře kdekoliv se octnu sou opravdu trapné:)nevim co tim sleduješ,ale tvoje věc:)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BURAN: jedině djs hrající z playerů jsou opravdu hodni obdivu a to i když míchají přes plochy na konci tracků. A potom ti, co hrají z gramců, ti zase opovrhují djs s playery. Holt šlechta a lůza voe, kastovní systém. Máš smůlu, žádný serato, nenene ;]
    CASPERDJ: jj, jen si pohoň ego, jak se na správného psy dj sluší :)))
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    KERRAY: Tak to víš i jiní lidi poslouchají psytrance a radi daji hlas svému oblibencovy:)Mám spoustu kamarádů od dramů pro které sem dělal druhou stage a libilo se jim to-tak nevidim v ničem problém že se tady přihlasili a dali mi nějaký ten hlas:)
    BURAN
    BURAN --- ---
    ARXIE: mozna by se to hlasovani melo udelat nekde na nejaky tajny party, aby to nemohl ovlivnit nikdo zvenci, kamaradi by si pekne dali ty hlasy a bylo by krasne.
    ARXIE
    ARXIE --- ---
    KERRAY: vtipny je, ze pulka navstevniku cz psy vecirku jsou djs nebo si tak rikaji... clovek by mel delat jenom to, cemu opravdu rozumi a me by treba zajimalo, kdo o takovu popularitu viz. anketa vubec stoji ;) nehlede k tomu, ze NYX klany (idcka s prvni navstevou?) to zmanipulujou = vypovidajici hodnota 0 .. holt okurka :)
    BURAN
    BURAN --- ---
    CASPERDJ: ani traktorace s externim mixem? v takovym pripade nevidim rozdil mezi mixovanim na seratu a v traktoru (oboji detekuje bpm takze nemusis rovnat rucne). co traktor s externim mixem a kontrolerem? neni to takovy serato?
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    heh, je vtipný jak tady v klubu přibývaj idčka na první návštěvě :))
    možná by ta anketa ani nemusela být anonymní

ale mně to může být šumák, letos jsem hrál jen na 4 akcích, a navíc z traktoru, a mezi flacy bylo i pár mp3jek...
    WAKO
    WAKO --- ---
    INK_FLO: no a co? :---)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    jinak puritány upozorňuju, že Ink Flo i Shantiboy hrají z Traktoru, používají tlačítko "sync" (bez kterého by nesrovnali vůbec nic, často ani s ním) a hrají s MP3jek, přičemž shantiboy se nerozpakuje hrát i 128 kbps!.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    JANDIS_01: no, tezky to samozrejme je, ale jedna se o tri - ctyri pripravene mixy... aby to o necem vypovidalo, tak by ten set imho mel trvat alespon 40 min...
    JANDIS_01
    JANDIS_01 --- ---
    COSMIC_MONCHI: Právě proto mi to přijde dost těžký... nastartuj a vygraduj a pěkně dojeď psytrance set běheme 20 minut...
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    Traktoráče nebrat!!!
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    JANDIS_01: imho ale 20ti minutovej set pripravenej doma vubec nic nevypovi o tom, co dj predvede v 1,5 hodine a jeste k tomu nazivo... specialne v psytrance, kde ma jedna skladba 7-8 minut... urcite se tomu nebranim, ale mam pocit, ze v breacich toho za 20 min dj predvede mnohem vic...
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    JANDIS_01: Nebo treba 3 minutovej, to by melo stacit :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam