• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    asi nemel potrebu sem nahanet kamarady :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    PLECH:
    COSMIC_MONCHI:
    jj, ale na nyxu prispiva pouze omezenej pocet lidi a hodne lidi tady ho vubec nezna, myslim, ze ten nyx dost precenujete....
    PLECH
    PLECH --- ---
    COSMIC_MONCHI: Tranďák je určitě jeden z nejlepších, co tu máme... Vybírá to nejlepší z příslušnejch stylů, výborně to míchá a nemá blbý kecy.)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    mne teda hodne prekvapuje pouhych 10 hlasu pro tranceformera, uz jsem ho dlouho neslysel, ale vzdycky to byly paradni sety...
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    KASHMIR: ja zase myslel, ze jen tri, ale nastesti tu jsou jen tri opravdovi dj (a tem jsem to dal), zbytek jsou, jak rika mim, smrdlalove. :o)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    KASHMIR: tech sest hlasu tam je proto, aby si to mezi sebe nerozdelilo pet nejoblibenejsich dju... navic myslim, ze spousta z nas nema jen jednoho favorita. a tech sest hlasu samozrejme nemusite vycerpat.
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    a navic ma kazdej 6 hlasu bo co? to jsem nevedel, ja myslel, ze ma kazdej jenom 1..a jsem teda rad ze muj favorit Gappeq vede..
    GOA_TRANCE
    GOA_TRANCE --- ---
    imho celá ta anketa je k pousmání nebo chcete-li k hovnu, s těma masterama ono je jich tam naštěstí víc
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HELLENKA: já tvým uším taky nevěřím. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HELLENKA: "já jsem ho sice nikdy neslyšela, ale dobrej teda neni.."

PERPLEX: asi maj málo fakeids :)
    CEJN
    CEJN --- ---
    PIHWIZDIK: Jj,diky,na SpectralSound uz kontakt mam,neco delaj v unoru(februar) Ale Shalatribeania,to neznam... Mam tam pribuzny,coz jsem zjistil po dlouhe dobe a rad bych tedy spojil prijemne s uzitecnym,rad bych si tam zahral..,Ty jsi s nima v kontaktu? Dale posta,at nejsme OT :))))
    BURAN
    BURAN --- ---
    HELLENKA: tak napr. ja pulku tech lidi neznam a z druhy pulky jsem dalsi pulku nikdy neslysel hrat, to je snadny pak... (psyionovi sem hlas ale nedal teda
    .))
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    .. teda musím přiznat, že mě osobně překvapuje relativně nízké hodocení Fraktala a Matyzana v té výše nahozené anketě... jeden je jeden nejlepších nočních navíc autorských projektů, druhý imhop nejlepší ranní master:)
    PIHWIZDIK
    PIHWIZDIK --- ---
    CEJN: V NR robia akcie chalani zo SpectralSoundu, tusim 2x do roka indoor, alebo potom uz len obcas nieco male v BA..
    btw nemas daleko ani Salu, je to tak hodka cesty z NR a Shalatribeania robia tiez pravidelne akcie v metre..
    CEJN
    CEJN --- ---
    Pochazite nekdo ze Šuran od Nitry,nebo z okoli? Popř. delaji se tam nekde pobliz akce? Diky...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    GOA_TRANCE: a jako konroller používáš paintbrush?
    GOA_TRANCE
    GOA_TRANCE --- ---
    ja hraju v ms acessu
    KAREN
    KAREN --- ---
    KERRAY: ,D ja vedela, ze se chytnes tohohle, a ja pritom chtela pracovat s prizi)))
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KAREN: hmm, karen hackerka :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam