• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    BURAN
    BURAN --- ---
    MARTYZAN: jeho technika mixovani klestema je totiz neprekonatelna.
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    Pat má víc bodů než většina djs..;)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    Psytrance pořad na rádiu Gem | psytrance.cz
    http://www.psytrance.cz/cs/psytrance-po-ad-na-r-diu-gem
    CEJN
    CEJN --- ---
    CONTINUITY: Libovej vecirek :)))
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    PSYLA: super pááárty:o)))
    BURAN
    BURAN --- ---
    to je zajimavej napad s tim kelimkem
    YESHEYDO
    YESHEYDO --- ---
    COSMIC_MONCHI:dobrá psychedelie je jít polí a poslouchat u toho toníka dvořáků, nebo BEastie Boys z mobilu, anebo si koupit jogurt, na provázek si připevnit ten prázdnej kelímek a poslouchat zvláštní rytmický zvuky když ho vláčíš lesem hodinu za sebou ..

hezký večer všem , kdo bude hrát, at se mu to nemlátí a lidi mu neblijou na place, nebo potom tady ....
    LES, Widle ..
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    taky bych se vratil k psychedelicke debate :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PAN_CAU: "v nekterych statech spojenych statu americkych" neni ani Australie, Britanie, ani Japonsko.

Sorry za OT, koncim.
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    PAN_CAU: zbytečně neguješ na něčí (i mojí) neschopnost si pořádně přečíst zadání ankety. Osobně jsem to přehlídl (stejně jako džilión dalších věcí v životě) a poučilo mě to, že se mám příště pečlivěji zadání přečíst. Snad si kvůli tomu nemám dát 200x zdrávas?:)
    Díky za upozornění nad gramotností, ale amérika je snad poslední země, ze které si budu brát nějaké ponaučení.

..můžete pokračovat v psychedelické debatě..
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    HIPPIESACEK: zivot je plny veci, ktere musis prekonat.
    BURAN
    BURAN --- ---
    tuhle jedny znamy povidam: "Hanele, ty vsechno negujes!" a ona: "Neneguju!"

HIPPIESACEK
    HIPPIESACEK --- ---
    PAN_CAU: di uz do prdele kriple nikoho to nezajima
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    E2E4: ale no tak, dost bylo demagogie. vzhledem k tomu, ze jsem v urcite dobe velmi sledoval zrovna tuhle kauzu o celosvetove negramotnosti (v ramci nejakych tehdy vyzkumu do skoly), tak o zakonech o gramotnosti trochu mam prehled, divil by ses, ze treba stale takovy zakon plati treba v australii, britanii nebo treba japonsku a mnoha dalsich zemich, ktere my pokladame za vyspele.
    .
    vazeni, poctem minusu u meho prispevku se vase neschopnost cist psany text nezvysi.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PAN_CAU: Krávy létají po stromech.
    E2E4: Krávy nelétají, natož po stromech.
    PAN_CAU: Ty jsi pořád v opozici..

PS a nemáš pravdu, najdi si to někde.
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    COSMIC_MONCHI: to rozhodne, ale at tady pak nebreci, ze nevedel, ze mohl dat vic. stacilo jenom uplatnit znalost absolventa 1. tridy zakladni skoly - cteni.
    PAN_CAU
    PAN_CAU --- ---
    E2E4: hynku, nebud zase za kazdou cenu v opozici, pisu v nekterych statech, a to je fakt, ze opravdu zakon o gramotnosti stale funguje.
    .
    a to, ze jsem za ten prispevek dostal tolik minusu jen znaci to, ze se nam ty potrefene husy, ktere nezvladnou precist tri radky po sobe jdouci, ozyvaji a placaji kridly o zem.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PAN_CAU: teda USA rozhodně nejsou kolébka demokracie, test gramotnosti byl trošku zaměřen proti černochům a zrušili ho v 60. letech..
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PAN_CAU: ja se drzim nazoru, ze je kazdeho vec, kolik da hlasu, byt treba omylem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam