• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    MIMINO: jo, furt mi lezlo do hlavy recko :D no a jizni afrika je taky studena pekne :) kanada, merikka, rusaci... no proste secko ovlivnuje secko... chaos, caj a studium! :D
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DJFRACTAL: sever je zaklad, to je stara vec, to ti doslo az ted ? :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: progress? goa? hahaha, kamo tak jestli to byla pravda pred deseti lety tak je to moc :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jinak finove hodne pysni lidi, kdyby meli neco ukradnout, tak jim radsi upadne ruka, nebo se rovnou zastreli... borky ti natvrdo reknou co si o tobe mysli, ty jim to muzes rict taky ale nikdo se neurazi za tvuj nazor
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jojo Konkylie masakr v ohrade a pritom zadne tlaky - ja nevim proc ale ty severske veci at uz logic bomb, desky psychedelic scandosounds, cyberlions-jahbo, matrix, parvati, psycovader, estonska a litevska produkce, exogenic a zvlaste ted zrovna finove, mi vzdycky lezly pod kuzi, navic sem ted zjistil ze na skole kde sem studoval uci typek (mozna me i ucil, nevim) co delal Dream Theatre kompilacku!!!

jinak psytrancar je konkretne ve finsku kazdy 5 ty... a i kdyz to neposloucha a nezna nazvy, tak na takove party chodi lidi moc radi... rika se tomu tady rave, nebo goa... daji se najit undergroundove, ale vetsinou tak pro 100 lidi co se znaji (dobre vyuziti atomovych krytu) jinak secko legalne, s policejnim dozorem... ale policajti radi zapari... nedelaji sceny kdyz te uvidi s brkem, jenom si lehci o par desitek EURO, zadna bolest a tripa ti nikdo nezjisti (IMHO)

priklad, sedim s buchtou v pokoji, hrajem na kytaru, zpivame jakesi veci od metallicy, kterou sem nikdy rad nemel, ale kvuli te krasne roztomile slecne... ... ona na me kde des zitra.. ja ze hraju v hellsinkach, ona co, ja na ni, ale takove zvlastni techno ztrancovatele.. ona ze goa, ze pry byla jedno na novy rok ve shvajcu? a ja sem se musel hodne drzet abych si ji nedal k veceri :D

proste lesy, hory, jezera.. o tom to je... zadna rozpalena plaz v africe, tam se mi vari krev
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    COSMIC_MONCHI: psybreaky jsou geniální, pro mě fakt psychedelie, "leptačky" jak mají být...občas některý treky zklouznou do diskošky, ale obecně je docela fér standard v tomhle subžánru subžánru. :)
    A propos, lehce dopředu předesílám termín 19.3. psybreaks and psytech@Sklenick in Brno.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    COSMIC_MONCHI: dobry kolovratek ..doufam, ze se tak psytrance ubirat nebude
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    co rikate na tohle?

http://soundcloud.com/brokenrobot/hedflux-rhythm-prism-sample

podle mne hodne zajimavej psybreak, kdyby se zacal psytrance vyvijet timto smerem, tak bych se vubec nezlobil...
    KAREN
    KAREN --- ---
    jooo, tyhlety porouchany tatramatky v poslednim tazeni...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DACUBE: žena tady takovým darkům říká "automatická pračka, ze které náhodně vylétávají součástky". Na nesmyslný a přes sebe poskládaný bubákovský vrtáky mi to příjde hodně přiléhavý.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYRIX: ceknu, diky
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DACUBE: jj, ja se experimentum nebranim, ale je pravda, ze jsem hodne vysazenej na atmosfericke tracky a je mi i celkem jedno, jestli track ma 140 nebo 190 bpm... psytrance jsem prestal sledovat prave proto, ze mne uz nebavilo ty tracky hledat, prislo mi, ze jich vychazi cim dal min a naprosta vetsina novych veci se mi proste nelibila...
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Zkus Ygdrassil recs. Tam vychazi spousta zajimavych veci

Yggdrasil Records (CDs) - Psyshop
    http://www.psyshop.com/shop/CDs/ygg/
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DACUBE: to plati o vsech stylech...proste bud tu muziku dela hudebnik nebo prase....to, ze na svete je mnohem vice prasat nez hudebniku neni treba pripominat...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    COSMIC_MONCHI: To mě právě taky trochu sere na bubákách, že občas jsou ty zvuky (a většinou jsou to dost dlouhé nepěkné smyčky) jsou skládané nesmyslně. Mám rád, když ta skladby obsahuje určitý vzorec, jako že ve vitualu by to byla mandala. Přesně ja jsi to napsal psychepatixovy v trvorba auditku. Někdy je dark zvukově vymazlený ale obsahově nesmysl, jak kdyby se ti vysypaly paterny na monitor
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: nevim o tom, ze by se neco podobnyho delalo, jako najdou se neajky darkovy minimaly s podobnou atmosferou, ale zvukove i skladbou tracku je to uz nekde jinde, jako napr. Konkylie - Underwater...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MIMINO: jo, ted mi to hraje z youtube a peknej minimalovej dark... pekne naslaplej... dela to dnes jeste nekdo? ja ty zmeti nahodnych zvuku, co sem slysel ze soucasnosti moc nemusim...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    COSMIC_MONCHI: jo jo, starej dobrej L.A.B...i kdyz me nejvic dostava L.A.B - Red Light, to je naprostej skvost :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    COSMIC_MONCHI: btw. IMHO darkpsy jako vysitej :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    kdyz uz jsme u toho vzpominani, tento track asi bude znat kazdy, jelikoz extazi bez extaze asi videli vsichni, ale dodnes mam tento track za jeden z nejlepsich, co jsem kdy slysel...

YouTube - 02-l.a.b_-_spellbound
    http://www.youtube.com/watch?v=LDYbURVOHUo
    SLATER
    SLATER --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam