• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: ti darkeri jsou moji "kamosi" a vseci maji doma studia jak hajzl ac jim je treba cerstvych 19... znam se s nima osobne, staci udelat par undergroundovych akci a hned o tobe vi cele finsko, (timto dekuji jistemu choremu finovi ktery na nas poslal vyzbrojene policajty (16 ve zbroji... no jednu tu policajtku sem si pak malem vzal:) ) vedle studia maj saunu, delaji po nocich, i kdyz noc na severu je velice relativni pojem... ja sem musel na poradne nahravaci a produkcni studio pracovat 12 let, ted nemyslim ze sem chodil tahat bedny do tesca nebo pneumatiky u mishelinu, ci smazit pojebane hranolky u strycka pedofila mekdoshe... proste sem delal to co me bavi.. a tim kura nemyslim hranim diska na psyakcich :)

me se v 9te tride zeptala ucitelka fyziky cim chcu byt no a hudebni producent byla pro me jasna volba, uz sem to FAKT vedel.. NEKECAM... akurat kua sem ten pripad co chce vsecko hned no, je to nebezpecne - a nejhorsi srazka je s idiotem, nebo s tim kdo po tobe neco chce a ty mu to nemuzes dat - protoze to nemas! :)

nejake psycko je mi uplne ukradene, problem je v tom, ze k tomu mam personalne - kriticky vztah, neberu to ani vazne ani ze srandy, proste me to bavi a diky psy jsem se podival do mnoha zemi, kde bych si cestu jinak nemohl dovolit (protoze jsem investoval do studia.. ted nemyslim do toho hardwarovesoftwaroveho, ale univerzitniho) :)
    MEA
    MEA --- ---
    A Norsko............... Krása.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DJFRACTAL: ciwe z tebe taky kloudna veta nevypdne jak je rok dlouhej...kdyby to bylo alespon vtipny, ale neni....:)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    MIMINO: jo, furt mi lezlo do hlavy recko :D no a jizni afrika je taky studena pekne :) kanada, merikka, rusaci... no proste secko ovlivnuje secko... chaos, caj a studium! :D
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Joensuu, Vaasa, Rovaniemi, Oulu to jsou vsecko mesta rozlohou jako Ostrava

Finu je jenom 5 milionu a jejich zeme je 14 krat (nebo tak nejak) nez nase.
    Vzdalenosti a velikosti vesnic jsou tu uplne o necem jinem, pro ne je daleko z Ostravy do Parize, ale mensi vzdalenosti pro nehrajou zas az tak velkou roli, hlavne si to muzou dovolit
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DJFRACTAL: sever je zaklad, to je stara vec, to ti doslo az ted ? :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: progress? goa? hahaha, kamo tak jestli to byla pravda pred deseti lety tak je to moc :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jinak finove hodne pysni lidi, kdyby meli neco ukradnout, tak jim radsi upadne ruka, nebo se rovnou zastreli... borky ti natvrdo reknou co si o tobe mysli, ty jim to muzes rict taky ale nikdo se neurazi za tvuj nazor
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jojo Konkylie masakr v ohrade a pritom zadne tlaky - ja nevim proc ale ty severske veci at uz logic bomb, desky psychedelic scandosounds, cyberlions-jahbo, matrix, parvati, psycovader, estonska a litevska produkce, exogenic a zvlaste ted zrovna finove, mi vzdycky lezly pod kuzi, navic sem ted zjistil ze na skole kde sem studoval uci typek (mozna me i ucil, nevim) co delal Dream Theatre kompilacku!!!

jinak psytrancar je konkretne ve finsku kazdy 5 ty... a i kdyz to neposloucha a nezna nazvy, tak na takove party chodi lidi moc radi... rika se tomu tady rave, nebo goa... daji se najit undergroundove, ale vetsinou tak pro 100 lidi co se znaji (dobre vyuziti atomovych krytu) jinak secko legalne, s policejnim dozorem... ale policajti radi zapari... nedelaji sceny kdyz te uvidi s brkem, jenom si lehci o par desitek EURO, zadna bolest a tripa ti nikdo nezjisti (IMHO)

priklad, sedim s buchtou v pokoji, hrajem na kytaru, zpivame jakesi veci od metallicy, kterou sem nikdy rad nemel, ale kvuli te krasne roztomile slecne... ... ona na me kde des zitra.. ja ze hraju v hellsinkach, ona co, ja na ni, ale takove zvlastni techno ztrancovatele.. ona ze goa, ze pry byla jedno na novy rok ve shvajcu? a ja sem se musel hodne drzet abych si ji nedal k veceri :D

proste lesy, hory, jezera.. o tom to je... zadna rozpalena plaz v africe, tam se mi vari krev
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    COSMIC_MONCHI: psybreaky jsou geniální, pro mě fakt psychedelie, "leptačky" jak mají být...občas některý treky zklouznou do diskošky, ale obecně je docela fér standard v tomhle subžánru subžánru. :)
    A propos, lehce dopředu předesílám termín 19.3. psybreaks and psytech@Sklenick in Brno.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    COSMIC_MONCHI: dobry kolovratek ..doufam, ze se tak psytrance ubirat nebude
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    co rikate na tohle?

http://soundcloud.com/brokenrobot/hedflux-rhythm-prism-sample

podle mne hodne zajimavej psybreak, kdyby se zacal psytrance vyvijet timto smerem, tak bych se vubec nezlobil...
    KAREN
    KAREN --- ---
    jooo, tyhlety porouchany tatramatky v poslednim tazeni...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DACUBE: žena tady takovým darkům říká "automatická pračka, ze které náhodně vylétávají součástky". Na nesmyslný a přes sebe poskládaný bubákovský vrtáky mi to příjde hodně přiléhavý.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYRIX: ceknu, diky
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DACUBE: jj, ja se experimentum nebranim, ale je pravda, ze jsem hodne vysazenej na atmosfericke tracky a je mi i celkem jedno, jestli track ma 140 nebo 190 bpm... psytrance jsem prestal sledovat prave proto, ze mne uz nebavilo ty tracky hledat, prislo mi, ze jich vychazi cim dal min a naprosta vetsina novych veci se mi proste nelibila...
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Zkus Ygdrassil recs. Tam vychazi spousta zajimavych veci

Yggdrasil Records (CDs) - Psyshop
    http://www.psyshop.com/shop/CDs/ygg/
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DACUBE: to plati o vsech stylech...proste bud tu muziku dela hudebnik nebo prase....to, ze na svete je mnohem vice prasat nez hudebniku neni treba pripominat...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    COSMIC_MONCHI: To mě právě taky trochu sere na bubákách, že občas jsou ty zvuky (a většinou jsou to dost dlouhé nepěkné smyčky) jsou skládané nesmyslně. Mám rád, když ta skladby obsahuje určitý vzorec, jako že ve vitualu by to byla mandala. Přesně ja jsi to napsal psychepatixovy v trvorba auditku. Někdy je dark zvukově vymazlený ale obsahově nesmysl, jak kdyby se ti vysypaly paterny na monitor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam