• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FRONEMA: myslím že to bylo tady:

Jitřní země
    http://www.jitrnizeme.cz/forum.php?kam=vypiszpravu&tema=8&dotazid=47

fascinující čtení..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    FRONEMA: nebo na předávkování? nebyli by první, ne? Ale to byl komentář někoho naštvaného že v souvislosti s Chobotem mu umřela tchyně nebo tak někdo..

Neznamená to nutně, že to bylo všechno jak říkal a že mezi tím skutečně byly příčinné souvislosti které on viděl..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    E2E4: umrelo na zavislost na ketaminu? to se mi nejak nezda
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TSKA_RESETKA: Jo, Chobot je klasik. :)

Nekde psali ze daval lidem v Amazonii (na vylete za samany za 100+ tis) ketamin, v souvislosti s tim si pak nekolik z nich uhnalo zavislost a par pak i umrelo.. Kdyztak muzu vyhrabat Link. Ale to jsou asi pomluvy. :)

Vubec mne prekvapilo jak je tahle ezo reiki samnismus komunita nepratelska, ocernuji se navzajem, obvinuji ze sarlatanstvi apod. .. Neco jako ceska psy scena. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LIZZARD2012: já osobně ne, ale lidi říkali, že je otravuje. :)

Jinak osobně ho snad zná id KALIPH, kdyby tě to snad vážně zajímalo..
    LIZZARD2012
    LIZZARD2012 --- ---
    E2E4: Ne, to neni Petr Chobot :) Nějaké špatné zkušenosti? O tom člověku jsem jen slyšel..
    KRYZKA
    KRYZKA --- ---
    nové krysí EP
    z masa, krve a kostí
    ke slyšení zde

kryzka at PsySpace, kryzka music, kryzka digital downloads, calendar, bookings, radio. Get your music direct from kryzka
    http://www.psy-space.com/kryzka/
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LIZZARD2012: Doufam ze to neni Petr Chobot. :)
    LIZZARD2012
    LIZZARD2012 --- ---
    Zdravím, našel by se tu někdo, kdo by měl zájem zažít v říjnu v ČR Ayahuasca ceremonie se 3 šamany z peruánského kmene Shipibo? Pokud ano, napiště mi soukromou zprávu..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: tak když už jsme u toho konopí, tak cesta vede imo přes malopěstitelství... prostě koníček, do kterýho dáš pár set měsíčně v klidu si pohuluješ s kámošema co hrdlo ráčí... na nakupování by se český ručičky mohli vysrat...

."...outdoor velká ctnost, skleník tučnost, v lampách budoucnost pro dost lidí
    co se stydí za vlastní blbost, když jim někdo sklidí pole, e, neschopnost, když dealera podpořej
    tím bludnej kruh dotvořej, pookřej, ale neohřej si příliš svou polívčičku hošíčku
    nebo za chviličku pudeš za katr za katr..."

‪Naše věc-Jménem republiky‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=OYs766f33R8
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BRENDY: spíš jde o to, že použitelné množství LSD je fakt miniaturní, a u ostatních látek s malým množstvím která stačí "k něčemu" to bude obdobné... á koukám že nejsem první koho to napadlo :) YMLADRIS..

MIMINO: Spíš je zajímavé to porovnat s náklady na výrobu podobných farmak, řekl bych, že vzhledem k poměru mezi vyrobeným množstvím a počtem dávek co z toho je budou náklady dost nízké..

Kromě toho cena není jen záležitost nákladů, ale i poptávky, a ostatně i ty náklady se konkurencí stlačují dolů.. viz ostatně jak píšeš, MIMINO..

Každopádně věřím, že legalizace by vedla k výrazně nižším cenám drog, včetně toho hulení.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    BRENDY: kdyz by to bylo legalni tak hygienicky, bezpecnostni a ruzny dalsi naroky na vybaveni labu a kvalifikace lidi tak by si dal miliony za legalni lab, narozdil od ted kdy se to "vari" pomalu v kulnach a garazich s mobilnim vybavenim a vubec se tam s tim neserou, mam dokonce osobni zkusenost ze 2 ilegalnich labu (uz teda davno neexistujou) na LSD a pribuzne triptaminy a sice tam bylo vse co je k vyrobe treba, ale fakt prasarna na entou, vsecho zasrany, polity vsim moznym, atd...nemluve o tom, ze zvysena poptavka po prekurzorech a "vzacnejsich" latakch potrebnych k vyrobe by mohlo dojit ke zvyseni cen a jak rikas dan a ta by byla asi dost velka, treba jako na alkohol nebo cigara kde tvori vetsinu ceny dany komodity...
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    MIMINO: Vím, že vyrobit LSD je fuška, ale neřikej mi, že legální výroba by nevyšla třeba o 30% levněji. KAŽDÝ, kdo prodává jakoukoliv drogu podstupuje velký riziko a to musí být logicky promítnuto do ceny. Nikdo to nedýluje ze sportu, ale jen kvůli penězům. Navíc v řetězu lidí, přes které to po nelegální cestě projde, stojí určitě další peníze.

Je další fáze legality a to je zdanění, což by mohlo cenu posunout opět nahoru.

Ty ostatní komodity bych za nelegální nepovažoval. Jen jsou ostře hlídaný, ale v průmyslu se přece používají. Tohle srovnání hrušek s netopýrama je prostě blbost.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    YMLADRIS: je to samozrejem relativni, je velkej rozdil mezi nominalni a trzni hodnotou, otazka je kdo by to za ty prachy koupil, LSD jen tak nenahradis kdyzto opiatu je mraky...myslim, ze vetsina "opiatiku" by se spokojila s cistym herakem nebo morfiem...pochybuju, ze se v obchodu fentanylu toci takovy prachy jako v obchodu s jinyma drogama...
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    kdyby průmyslový komplexy vyrostly jak houby po dešti tak na to hlavně narvou takovouo daň, že to cenu dolu neposune ani omylem. Nevim jak by to chtěli ošetřit pro pěstování pro osobní potřebu, v Hoplansku myslim že je to dost přísně sledovaný a pěstovat se může vlastně jen pro obchod, a daň je snad 50 % .. ? nepamatuju si teda už moc jak mi to tam kdysi tejpek vysvětloval, byla jsem trochu zhulená. Nevim jak ti naši politici by to chtěli vymyslet, každopádně dekriminalizace by byla příjemnější. Už takhle jak to máme je to vesměs dost v pohodě, akorát by to sem přitáhlo brkchtivý turisty, sux... tudíž si myslim, že by cena po legalizaci neklesla ani omylem, pokud by bylo legální mít doma pár kytek a tim by ubylo potenciálních kupujících, odbyt by zařídili přespolní..
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    O_HM: to je nesmysl, ty latky ve clanku jsou vybrane ty, ktere lidi znaji. Namatkou jsem zkusila zagooglit napr. cenu fentanylu (silny opiat, uziva se 50-100 ug), a 50 ug stoji 150-250 $ tj. 10x tolik co LSD.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    THX_1138: od ty doby co se thc picha do zily tak uz ne...
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MIMINO: jo legalizacia no.. treba dekriminalizovat a hotovo :). Za tu dobu co som pestoval som prisel k velkej nechuti platit viac ako 100kc/gram, naklady za skrin sa mi vratili po prvej sklizni a pak som mal za minimalne naklady ganje tolko ze som nevedel co s nou a bolo to ovela lepsie pokoureni nez to za co som bol dovtedy schopny polozit 250 na stol :).. preto som k tym reciam o nakladoch atd skepticky... ale dobre dajme tomu ze tych 100kc je v norme, kazdopadne dnes za taky peniaz dostanes maximalny shit, ak vobec, a nie luxusne vymazlene profi modely o ktorych sa (zrejme) bavime :)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    MIMINO: tak hadat sa s tebou nebudem:).. dobru skrin poriesis v klude do 10 000, nemusis vsetko kupovat z growshopu kde je vsetko x-krat predrazene, filtry nepotrebujes v pripade ze by si sa nemusel obavat trestneho postihu.. co sa tyka kvalitnych odrod tak z tych stoviek pestitelov/dealerov, alebo len modelov co sa mi dostali do ruk bolo mozno 5 % vypestovanych tak, ze nejaky nazov modelu vobec stoji za rec a naozaj poznas rozdiel.. vsetko ostatne je na jedno kopyto. Samozrejme, za luxusne zbozi si kludne rad priplatim a ocenim namahu do toho vlozenu, ale 90% toho co sa beznemu "pytlikarovi" co si kupuje weed niekde na ulici dostane do ruk je uplne mimo tuto kategoriu :). Naozaj neviem v com sa tak lisi trava od inych rastlin ze sa musi vyvazovat zlatom..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam