• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HELLENKA: tak zalezi kam se chce "beznej" clovek dostat...to je jako se vsim....chces o tom jen slyset ? nebo jen 1 vyzkouset ? nebo z toho neco mit ? nebo z toho vymackat maximum ? ...zalezi jakou cestou se vydas a ceho na ni chces docilit...ja osobne rad zkoumam veci intenzivne a do hloubky...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    HELLENKA: tak víš co. Začneš na okresním hřšti za rybníkem a než se naděješ, tak Tě vítaj v UEFA ,)
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    KERRAY: cimz jsi v podstate zopakoval to, co jsem naznacila uz ja...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    akorát bacha, kdyby to někdo nevěděl, mimino kope vyšší ligu, běžný smrtelník si dá K a bude mít hotovo i bez čehokoliv dalšího...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FRONEMA: ale jo, da se, tak 10min. tam urcite mas...ja stihnu v pohode aplikovat 3 davky po cca 5 min. intervalu a vyhulit tak pulku speka a jak to trochu povoli tak ho dohulim a jsem tam na 30min. "zpatky"...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIMINO: ty jo to si skoro nedokazu predstavit ze stihnes vubec neco...
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FRONEMA: ne obracene...jak zacne ketamin ucinkovat tak do toho zahulit, ono stihnes stejne jen par prasku a pak zaponmenes, ze drzis nejakyho speka :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIMINO: takze jestli to spravne chapu tak doporucujes se se poradne zkourit a pak do sebe postupne zapichovat ten ketamin, je to tak?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    FRONEMA: thc tam slouzi hlavne k stimulaci CNS, ktera je v mnoha ohledech potlacena ucinkem ketaminu, thc je v urcitym zpusobem podobne velice slabe davce LSD a tim padem se to dobre doplnuje, ten "trip" je barevnejsi, mas vetsi fantazii i schopnost analyzovat/premyslet nad tim co citis/vidis/vnimas a jeste to ucinky ketaminu subjektivne umocnuje/prodluzuje, protoze zasadne snizuje tlak v krevnim obehu a tim padem nahravas te anesteticke quintesenci, zkratka jde o to potlacit co nejvice smysly z periferniho nervoveho systemu a umocnit centralni nervovy system, tim se vlastne dostavas do stavu kdy existujes jakoby jen se svou hlavou, resp. existujes pouze tak, ze si uvedomujes sama sebe, ale o vlastni fyzicke schrance nemas poneti a nemas problem se "odpojit" od tela a od "symslove reality" vubec...a tim zazit trea OBE (out of body experience), atp...nebo zazitek kdy dochazi k disociaci (proto je take ketamin disociacni anestetikum) a mas moznost videt veci v jinych souvislostech, nez pres naucene a zazite asociacni vzorce...
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MIMINO: jj, to verim... cetla jsem Vedce od Lilyho, takze mam docela predstavu - taky o tom, jak takove experimentovani muze koncit... takze pro "beznyho" cloveka nevidim moc smysl testovat to takovym extremnim zpusobem ...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MIMINO: zaujala me ta dulezitost toho jointa... muzes to nejak rozvest?
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    HELLENKA: no tak to zkus davat par dni v kuse a relativni prehlednost zahy zmizi, pak zacne vystrkovat zuby pani psychoza, ale zaroven zkusenost/poznani, ktere se ti prave otevere pouze timto zpusobem :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    MIMINO: a ja myslela, ze k-poznani.))
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    MIMINO: myslim, ze ketamin je relativne docela prehlednej ;) ze jako dobry vylet vedomi do vesmiru, do posmrtnych svetu. ..a tak.....ale vyraz "zprasit se k nepoznani" mi k tomu nejak nesedi....
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    KAREN: pockej az se tim zprasis k-nepoznani :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    MEA: uvidime)
    MEA
    MEA --- ---
    KAREN: a pak to jednou přijde... ketaminium :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    MIMINO: jjjjjjjjaaa jsem k-neposkvrnena, cista jak lilium ;)
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    KAREN: aaa taky jeste panna ? ja myslel, ze uz to mas za sebou :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    MEA: .) s k zkusenost jeste nemam, jsem zvedava;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam