MIMINO: jistě, myslela jsem ty potřeby výš, potřeby nad základníma, budeme-li přesnější... ale například když už jsme to tak zmíchali - jablka a hrušky a kdovíco ještě, tak zrovna noční enuréza - pomočování se může díky/v psychoze spustit (a psychoza díky fetum atp,.). mně se to netýká, ale já nejsem někdo další... no, tohle imho není třeba dál rozvádět.
jinak nestudovala jsem o ketaminu nic :), zatím... ale co vím, že i při fetování budou lidi mít dál potřebu (byť sníženou, jako např. při spaní) močit, případně prdět, občas pít... zvlášť u nižsích dávek, ale uvědomuju si, že je to taky vlastně docela kravina to takhle řešit, nicméně je lepší se zeptat, než bejt domejšliví...
Je fakt, že stav na k. se nedá srovnávat, už co se délky působení týče, se stavem na aya., a že do té doby, než se mi bude něco chtět, tak nejsilnější stav pravděpodobně odezní... :))
tak jsem zas o něco chytřejší :D
MIMINO: seš si fakt jistej, že se to prostě nestane? stalo se ti to? kdyby nestalo, tak proč by se to nemohlo stát někomu jinýmu? ...
ono je to vlastně asi jedno, každej si o tom myslí svý, dokavaď někdo prostě nenapíše, že se mu to stalo... hibernace(?), spánek, i tady se můžeš zechcat jak amina..