• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MEA: ale koupili jsme nove osvetleni :))
    MEA
    MEA --- ---
    THOMASVONPRAG: to se poladí :))

RAGGALADY: ooo, díky za pozvání, to by mi bylo velkým potěšením, ale jsem nemocná, tak nemohu kruh dát :(
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    tfuj, nechtel bych citit vůni houbickove zmrzliny s dmt... takový ultrapuch, že bych si fakt nelizl...:-)
    RAGGALADY
    RAGGALADY --- ---
    MEA: Pokud jedeš na Kruh, stav se u Kubise na stánku, postaráme se o veškeré tvé touhy :))))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    ale houbickovej caj neni spatnej napad... :))
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    MEA: jsem asi zaspal dobu, ale o zadnych takovych zmzlinach jsme tady neslyseli :)
    MEA
    MEA --- ---
    maji v psychedelický kavárně u strýčka taky ty kouzelný zmrzliny?

acidová
    míchaná houbičková s dmt
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THOMASVONPRAG: ted mozna budu fejkovat, ale Hishyrio je pry Frantik... I na last.fmto o nem rikaji (jestli to je on):
    Hishiryo – Discover music, concerts, stats, & pictures at Last.fm
    http://www.last.fm/music/Hishiryo
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jj, díky za tip
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    THOMASVONPRAG: doporučuju občas kouknout na web triplagu na ty akce a příští rok třeba zkusit právě tu Psycrowdelicu, pokud bude ;)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    nojo, koukám, že jsem promeskal...
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    THOMASVONPRAG: Tak kdyby je někdo pozval na českou akci, tak to by bylo fakt paráda, bohužel se obávám, že je to celkem sci-fi :/ vzhledem k tomu, že je moc nevidim hrát ani někde po Evropě. Jinak Kiryamu a Hishyrio taky znám a zrovna tyhle dva sem oba zažil i "live" na akci :). Kyriama mě dřív moc nebral, ani na tý akci mě nijak nezaujal, o to víc mě překvapil albem Reach Escape Velocity, který se mi docela líbí :). A na Hishyrio musim mít náladu a tu jsem před lety na jedný Psycrowdelice měl :)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jinak mí oblibenci jsou Kiryama, Hishyrio a savage Scream... ale jsou jistě i další, kteří by stali za zmínku...
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    PSY_CHAOTIC: ano souhlasím, tripag oplývá poměrně kvalitní distribuci, myslím, že zeroblade rád hraje tyto kousky... bohužel jsem se na takovou party ještě nedostal. na youtube jsem viděl nějaká videa z akci, ale teď jsem připojen přes mobil s omezenými daty, takže bohužel link nepridam... každopádně bych uvítal českou akci s dobře pozvanými japonci. nevím co si řeknou za cestovné a tak... alé hudebně by to ta to podle mne stalo. konkrétně z Japonska a Ruska podle mne přicházejí nejlepší psynovinky, respektive nové věci v psyduchu dosud nepoznanem...
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    THOMASVONPRAG: Mě se z japonskejch dark psy projektů nejvíc líbí trio Savage Scream, Noise Gust a Far East Ghost :) A hodne povedená je jejich společná kompilačka Baal Mephisto and Diablos - Lords Of Destruction ;) a co se týče akcí, kde se vyskytnou, tak sem je většinou zahlídnul spíš na nějakejch klubovkách v Německu pod taktovkou Triplagu.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    any links? (treba jutjub:) ;o)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jj, souhlasím... mají více zajímavých projektu, dost jich odkryl paradnim setem třeba Ijigen nebo taky zajímavé věci vyšly na va-japanhytm nebo va-kiruo jakai, nebo tak nějak...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THOMASVONPRAG: japonskou elektroniku mam rad, byt ji moc neznam... hodne mne pred lety zaujala deska Pathfinder do The Charm a soundtrack k fiolmu Ghost in the Shell... A label Matsuri (specialne primo Suzukiuv projekt Prana) patril driv taky mezi moje hodne oblibene...
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    jj, souhlasím...
    tak jen něco k názvu diskuze. právě si v jedné tirolske kavárně motám brko, ale asi moc psychedelicka nebude, koukají na mne jak na kriminalnika, skoro abych čekal každým momentem vpád zasahovky...:-)
    jinak co říkáte na japonskou psytvorbu, baví mne zkoumat japonské interprety, většinou nabízejí pro mne mnohem zajímavější tvorbu než většina evropských interpretů...
    rád bych zažil nějakou party, kam jich bude pár pozváno... ta japonská přesnost a účelnost je tak odlišná od nahodileho chaosu jiných interpretů...
    tak sorry, pokud ot...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    btw. posloucham zrovna Front Line Assembly - Fallout, a jakozto cloveka, ktery na EBM vyrost mne napada otazka do fora - co EBM a psychedelie? Mne se ted vybavuji projekty jako Placebo Effect nebo Vomito Negro - nekdy pred 15ti lety jsou pravidelne poslouchla na R1 pord Zorana Stehlika, kde do nas 2 hodky jednou tydne ladoval EBM... Pestoval jsem si tehdy na balkone kyticky a vzdycky si skladby z toho poradu nahraval na kazetu - a po poradu jsem vyrazil do ulic sa walkmanem na usich a zasobou huleni v kapse na nekolikahodinovou prochazku - tam jsem vlastne objevil atmosferu nazvanou psychedelie, prestoze jsem o tom tehdy jeste nevedel...
    Podelte se kdyztak taky, jak jste se vlastne s psychedelii seznamili...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THOMASVONPRAG: tak, kdyz se to tak vezme, tak prave to byl duvod, proc vznikla :) akorat ten flame a nesmyslny chat trval mnoho mesicu :) chci se zacit o toto auditko starat, zacinam se davat dohromady z velikeho karambolu a zacinam mit silu neco tvorit... ale jestli jsem si neco z te nekolikalete agonie odnesl za poznani, tak to je, ze tlacit na pilu opradu nejen ze nema smysl, ale i v zadnem pripade nechci...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam