• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    CASPERDJ: Co já vím nějaká kosmetika a voňavky tuším....
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    KAMAHL: To mi popiš, prosímtě, na co to je přesně reklama:))
    STARF
    STARF --- ---
    DARJEEL: no, testovat bych to nechtel... :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    STARF: protřepat, nemíchat, badtrip zaručen? :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    KAMAHL: neubranil jsem se palecku :)
    STARF
    STARF --- ---
    KAMAHL: taky me to pobavilo... jako lahvicek s vselijakyma tekutinama tam maji spousty, tak asi jen najit tu spravnou... :)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    KAMAHL: konecne vim jak na to:)
    CUKY
    CUKY --- ---
    KAMAHL: nojo je to par dni a taky sem sel kolem a presne sem si rikal, ze tohle je moc :)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Včera v obchoďáku. Kdyby někdo nevěděl, jako...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    neznate nekdo prosim tracklist k ambient-chill outovemu mixu dje gobayashiho pro chaishop.com? - nasel jsem jen music news 48 mix a ten je tanecni, ne chill outovej... jsou tam dva tracky, ktere musim mermomoci sehnat :))
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    SHEALA: Já kupovala před rokem na Ebayi, byly nejvýhodnější, co jsem tenkrát našla a v nabídce tam toho jsou kvanta.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    nevite kde koupit uv aktivni barvy na oblicej? Klidne nejaky zahranicni eshop, hlavne kdyz bude dorucovat do ceska.
    PLECH
    PLECH --- ---
    EJCZKA:

Natáhl jsem na Soundcloud svůj druhý nejstarší a z mého pohledu nejpovedenější set z r. 2009. Kdo ho neslyšel, má možnost :)

The Twilight Reel
    http://soundcloud.com/dominik-pl-ek/the-twilight-reel

EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    Na sobotu 15.12. si Polyhedra přichystala další pokračování Der Klang v pražském klubu Cross. Tentokrát s projektem Baba Yaga z Parvati Records.

[ DER KLANG 3 w/ BABA YAGA LIVE/Parvati Records/GER / partyparty / 15.12.2012 / CR - Praha - Cross club, Plynární 23 ]
    CASPERDJ
    CASPERDJ --- ---
    PLANET BLUE NIGHT:)

COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dalsi nadhera z Radia 1, dnes vubec hral Pierre Urban nadherne k praci:
    Christian Loeffler - Pale Skin - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=XGgA7my72yM
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    jsem byl vcera na navsteve u Siggyho a divali jsme se mimojine na toto - jsem veliky fanda osmibitovych pocitacu a tyhle obrazky jsou IMHO casto dost psychedelic :)
    ZX Spectrum best graphics - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=0TQdX4NsRqs&feature=related
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    Mystical Waves present MYSTICAL WAVES EVENT

01.12.2012 21:00 - 07:00. Cover Place, Freyova 27, Praha 9
    ●PSY TRANCE STAGE●
    Live Acts:
    KABAYUN (LOONEY MOON RECORDS, USA)
    GAPPEQ (PARVATI RECORDS)
    MUTAN STAR (MYSTICAL WAVES RECORDS)
    Audio Pilots:
    DOLPHIN (FUTURE FOLK, HUNGARY)
    RAHMANIN (MYSTICAL WAVES RECODS, SLOVAKIA)
    DWAID (MYSTICAL WAVES RECODS, SLOVAKIA)

●PROGRESSIVE TRANCE STAGE●
    Audio Pilots:
    MIM (BIOCORE)
    ONDREJ PSYLA (MYSTICAL WAVES RECORDS, GANJATREE RECORDS)
    YPSYLON (MYSTICAL WAVES RECORDS)
    PSYION (MYSTICAL WAVES RECORDS)

●CHILL OUT STAGE●
    Live Set:
    IAN METTY (DEEP WAVE RECORDS)

Audio Pilots:
    ZJOOK (ROXY PRAGUE)
    MIHAL (COSMIC FROG/ELEMENTAL)
    KUBIS (INDIA EXPRESS)
    STARF (OTROZONE)

●VIDEO PROJECTION●
    PERPLEX
    NOMM

●DECOS●
    ELEMENTAL CREW (COSMIC FROG TEAM)
    CYREAL (CosmicFrogTeam)
    Dne 1.prosince 2012 bude venku určitě nevlídné a zimní počasí. Nám to ovšem vadit nebude! V klubu Cover Place na nás budou čekat hned tři stage, které dozajista zahřejí na těle i na duchu.
    Po party Trioptimum se odehraje druhý psytrancový event v prostorách bývalého bunkru. Místo samotné působí příjemně - útulně. Má spousty zakoutí, tři bary, tři stage. Je dobře větrané a zvuk tu může hrát bez hlukového omezení!
    Mystical Waves Event nabídne po projektech Synthetik Chaos, Djane Nuky a Dirty Saffi další hudební a vizuální lahůdky.
    Čeká vás psychedelic trance main stage, progressive stage a chill out stage.
    Pojďme si představit jednotlivé stage.
    Na psychedelic trance main flooru uvítáme hosta z USA.
    Live zahraje projekt Kabayun z labelu Looney Moon Records. Hudebně se můžete těšit na noční full on trance se silnou basovou linkou a silným kopákem.
    Živé vystoupení nebude ojedinělé. Z labelu Parvati records zahraje nám dobře známý projekt Gappeq a svůj live act odprezentuje Menef alias Mutant Star.
    Stage doplní dj Dolphin. Ten organizuje řadu událostí v Budapěšti. Jak řekl jeden jeho posluchač: „ Skvělá spolupráce s publikem, úsměv od ucha k uchu a když tahá cd ze svého cd booku je to jako obřad“. Dále zahrají za pořádající Mystical Waves djs Dwaid a Rahmanin.
    Na druhé stagi, zvukově stejně silné jako hlavní stage,můžete očekávat progressive psytrance ve všech jeho polohách. Zahrají Ondrej Psyla, Ypsylon, Psyion, Jarin a určitě vás zaujme set od dj Mima. Známe ho spíše z temných setů, ale pro tuto party si připraví set pohybující se od 135 do 140 bpm.
    Třetí stage bude chill outová. Hrát se bude downtempo, chill out, house, tech house a deep house. Poprvé se zde představí Ian Metty v live setu!
    Oko zaujmou skvělé dekorace. Tentokrát přijede CosmicFrogTeam a přivezou s sebou hromadu nových uv aktivních lycer a plachet, které vytvořil Cyreal.
    V chill outu opět nezklame náš oblíbený Bioliquid bar! Nabídne výborné čaje a další různé pochutiny.
    Vjský stůl obsadí Nomm a Perplex.
    Vstupné máte možnost získat v předprodeji za 150,-Kč.
    Vše se odehraje 1.12.2012 v klubu Cover Place (Freyova 27, Praha 9). Začínáme v 21 hodin a končíme v 7 ráno. Pokud budete chtít pokračovat, tak máte možnost. V klubu Chameleon (Římská 45, Praha 2) proběhne after party. Startuje v 5 ráno.
    ●VSTUP●
    150,- předprodej
    200,-

●PŘEDPRODEJ●
    Bude probíhat formou převedení peněz na číslo účtu 2097546083/0800. Cena je 150 Kč za kus. Do poznámky uveďte svůj email. Obratem vám zašleme potvrzení, že peníze jsou na účtě plus vás požádáme o jméno (jména), která budou uvedena u vstupu na akci. Nabídka platí pro prvních 50 lístku do 15.11.

●INFO●
    ● VIDEOANIMATION, UV ACTVIVE DECOS, SPECIAL DECOS ● ● 2XNORMAL BAR, TEA ROOM, HIGH QUALITY SOUND SYSTEM ●

●MUSIC●
    KABAYUN – IMAGINE THE FUTURE
    GAPPEQ – EL CHUPACABRA
    MUTANT STAR – ZERO TOLERANCE

●FREE MUSIC FOR YOU●
    KABAYUN – EP IMAGINE THE FUTURE
    ●AFTER PARTY●
    Club Chameleon, Římská 45, Praha 2 – Start:20.10.2012 05:00
    CHAMELEON – FB PAGE

●LINK●
    NYX EVENT
    FACEBOOK EVENT