• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    KASHMIR: ok smazáno, ale tentokrát to výjimečně nebylo myšleno nějak špatně, spíš mi to opravdu přišlo vtipné, v souvislosti s tím, že jsou oba "neaktivní djs")
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    omg..zase to Beverly Hills! a tentokrat ve velmi vulgarnim tonu..ts ts ts
    TSKA_RESETKA
    TSKA_RESETKA --- ---
    MAGICM: jo, aj minulý rok na Psylvestru jsi hrál, přece :)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Shantiboy 108 sice není na nyxu, aktuálně pobývá někde v ašrámu, ale prý se k němu doneslo, že byl vyškrtnut ze seznamu, je to duchovní člověk a nesejde mu na tom, ale přesto mu to velice vadí, je to takový zenový paradox. Navíc nevím, proč to ve snu sdělil právě mě, asi proto, že nemá žádné kamarády (ani ve snu).

A já se ohrazuji proti DARJEELovu tvrzení, že jsme blíženci, nemám s tím sluníčkovým pošahancem nic společnýho!...Možná jsem svého času ze srandy říkal, že je to mé dvojče a jako recesi mám na ikoně jeho fotku, ale jinak si nedovedu představit člověka, který mi může být více vzdálený
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYLA: jj, rikali... ale radsi pujdu do hospudky odpocivat, jsem od vanoc nejak vydeptanej...
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    COSMIC_MONCHI: dneska live v crossu...tesim se
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    EJCZKA: hlavne se mi libi, ze v tom tracku je vsechno, proc mam tak rad psychedelii ;oD
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    EJCZKA: ja ho neznam... tenhle trak mne zaujal - hlavne kvuli te dream/hypno base, doma proserfuju jutjub...
    EJCZKA
    EJCZKA --- ---
    COSMIC_MONCHI: myslim, ze Klute ma daleko vic lepsich tracku, nez je Ashram ;)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    dalsi nadhera z R1 - ta basa je total :D
    Klute - Ashram - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vEYkMq0oSz4
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PSYRIX: starnem, no :)
    PSYRIX
    PSYRIX --- ---
    MAGICM: Ja uz bych se odtamtud rad vyskrtnul, protoze si zahral mnohem lip nez ja .] .. hold uz usi neslouzej noo ....
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    DRFEFEDEBILL: tak jsem si cvicne zkusil registraci a mas pravdu..system mi nedovoli Vytvaret obsah, k memu uctu asi byly Publikacni prava automaticky ;D
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DRFEFEDEBILL: ID MLEKARDAN
    DRFEFEDEBILL
    DRFEFEDEBILL --- ---
    KASHMIR: Hezký. Ale to mě pořád neumožní založit akci, nebo se tam přidaj jako Dj. NA to potřebuju Publikační právo :)
    MAGICM
    MAGICM --- ---
    DRFEFEDEBILL: nezapomeň na mě, na Mongoliádě jsem to vyndanej na 2 hodky vzal na Psyrixe, nerad bych se připravil o věčnou slávu:)
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    KASHMIR: jeste ze te mame
    KASHMIR
    KASHMIR --- ---
    PSYLA: ale nene ;) ROZHODNE NENI POTREBA NIKOHO O NIC ZADAT

DRFEFEDEBILL: normalne na webu http://www.psytrance.cz/ a kliknes na prave strane na "vytvorit novy ucet" s troskou pocitacove gramotnosti se proklikas, zadas informace a potvrzeni Ti prijde na e-mail, pak uz se jen prihlasis atd..
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    DRFEFEDEBILL: ID MLEKARDAN
    DRFEFEDEBILL
    DRFEFEDEBILL --- ---
    Jak tak koukám na tu pěknou databázi Djs, tak si řikám pro tenhle seznam neni taky na psytrance.cz
    Komu se dá napsat, abych získal práva na to abych mohl třeba přidávat akce a třeba tam přidat i sebe jako Dj?
    Už sem o to žádal, ale nic se nestalo :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    jestli bude hlavni cena novej legalni Reason, tak do te taskarice du taky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam