• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SHEALA: tož to pardon,jak to mám vědět že..jsem myslel že jsi fakt tak lenivá...;)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: Jinak pro případný další handi tak
    WC sou dole, ale Liquid Sound je zvyklej vozmeny odnyst, akorát je dobrý mu nepsat v den akce, jako správnej promotér je děsně vystreslej :) Já jen pajdám, a pomohl mi kámoš, byla sem jak v bavlnce.

A jinak akce super, ale takovou šlehu laserem sem ještě nedostala, proč to musí svítít do lidí, ne nad hlavu? A stežovali si nejen věže jako já. Je to strasně vymazlenej laser, hafo barev, svítič věděl jak svítít, ale na mejch akcích se do lidí nesvítí :)
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    SHEALA: to snad nemyslíš vážně?;)si na vozíku nebo co?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Ohledně dnešní Zbrojovky v Brně, nevíte, je WC přímo na patře, kde je stage, nebo nějak přístupně? Jestli je tam nutno se dostávat po schodech nebo ne. Přemejšlím že bych zašla, ale jak stárnu, lenivím.
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    Lístky na Vibe Festival jsou k dostání v předprodeji | psytrance.cz
    http://www.psytrance.cz/cs/listky-na-vibe-festival-jsou-k-dostani-v-predprodeji
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    V sobotu po Million marihuana march pořádáme benefiční psypárty na záchranu DIY rádia a clubu Streetculture.

StreetCulture, internetové rádio a platforma pro mladé lidi, kteří chtějí tvořit a né bořit bojuje o přežití. Členové z nitra rádia se rozhodli rádio zachránit a oslovili svůj okruh známých kapel a kapel spřátelených se StreetCulture, aby rádio podpořili. Uskuteční se celkem 7 akcí. Každá akce stylově odlišená od ostatních. Na jedné z těchto akcí 4.5.2013 zahrají následující DJ's:

Ejczka (Polyhedra)
    Lolla,Cejn (Zeropoint)
    Salihlávka (SK)
    Mako,Heehy,Marha,Cuky (Synaptic Dreams)

22:30 Marha
    23:30 Mako
    00:30 Salihlavka
    01:30 Ejczka
    02:30 Lolla
    03:30 Cejn
    04:30 Heehy
    05:30 Cuky

O dekorace se postará Monkowlaff

Entry: 100 Kč

[ DJ'S Aid for StreetCulture / partyparty / 4.5.2013 / CR - Praha - HooDoo - Korunní 106, Praha 10 ]
    PSYLA
    PSYLA --- ---
    11052013
    FLYING CIRCUS with MUSCARIA.LIVE

11.05.2013 20:30 – 07:00 COVER PLACE, Freyova 27, Praha 9
    Psy Trance Stage:
    LIVE ACTS:
    MUSCARIA (BANYAN RECORDS, AUSTRIA)

DJS:
    ONDREJ PSYLA (MYSTICAL WAVES/GANJATREE RECORDS) vs. EJCZKA (POLYHEDRA)
    MP vs. PSYRIX (HEDONIX)
    STARF vs. HELLMAN (OTROZONA)
    CLTR vs. DJANE LOLLA (ZERO POINT)
    DWAID (MYSTICAL WAVES RECORDS)
    BEYOND INFINITY (OTROZONA)

Info:
    Dne 11.5.2013 přívítáme v klubu Cover Place na party Flying Circus velmi vzácného hosta! Ten vydal 9. ledna album Liquid Evolution na labelu Banyan Records. Album je volně ke stažení a je hodnoceno uživateli jako jedno z nejlepších alb tohoto roku. Dosáhlo skoro 97% v hodnocení.
    Thomas se zaměřuje na temnější stránku psytrancu. V jeho hudbě je převážně slyšet dark a forest psychedelic trance. Ano - do Prahy přijede zahrát projekt Muscaria! Uslyšíme hodinový live act a stejně dlouho trvající dj set.
    Dále zahrají v b2b setech Ondrej Psyla b2b Ejczka, Mp vs. Psyrix, Starf vs. Hellman a Cltr vs. Djane Lolla. Party doplní djs Dwaid a Beyond Infinity.
    O projekci se postarají 000333 (Mimo-TV) a Nomm (Phase).
    Uv aktivní dekorace a lycry přiveze z Ostravy Cyreal a z Bánské Bystrice Psygor.
    Začínáme již v 20:00 hodin a do 21 hodiny činí vstupné 100kč. Poté 21 hodině bude vstup za 150,- Kč.
    Akce potrvá do nedělní osmé hodiny ranní.
    Těšíme se na vás 11.5. v klubu Cover Place (Freyova 27, Praha 9).

Vjs:
    000333 (MIMO TV)
    NOMM (PHASE)

Decos:
    CYREAL (CYBOFUNK)
    Psyalaska (Slovakia)

Music:
    MUSCARIA MUSIC!!!

Entry:
    100,-!!! po 21:00 150,-

NYX EVENT

FACEBOOK EVENT
    SQARA
    SQARA --- ---
    RAAJA: '' nicméně platí se za to netečností, depresema a psychozou''

Nikoli nutně.
    FURIUS
    FURIUS --- ---
    1. Lovecraft - Barva z vesmíru.mp3 | Ulož.to
    http://www.ulozto.cz/xy7iWNP/1-lovecraft-barva-z-vesmiru-mp3

Doporucuji na delsi vecer o samote nekde daleko od civilizace ..
    Dark forest psy ;D
    RAAJA
    RAAJA --- ---
    COSMIC_MONCHI: hhh ja si myslím že to musíš už mít od narození a jen to během života více a více rozvíjet....drogy sice způsobujou odkrytí pararelních světů, náhlé výlevy inspirace a pocit sáhnutí božské ruky, nicméně platí se za to netečností, depresema a psychozou...jak všichni dobře víme...
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    RAAJA: tyyy jo... by mne zajimalo, kolik mikrogramu je k tomuto potreba...
    RAAJA
    RAAJA --- ---
    THE BORNLESS SPIRIT (HD) - Larry Carlson 2009 ( psychedelic ) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-HxX72oiRaY&feature=share&list=PLBED08CADF5336D0A

absolutní špica toto
    RAAJA
    RAAJA --- ---
    nazdar všem ...tohle se vám bude líbit mně se to moc líbí...
    ~MEDIJATE~ ORGANIC GREEN SPIRIT DIGITAL BY LARRY CARLSON ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    http://www.larrycarlson.com/medijate/
    SPIRALCZ
    SPIRALCZ --- ---
    COSMIC_MONCHI: špatný to není ale radši si poslechnu třeba skladby Oblivion a Genesis od Grimes
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    COSMIC_MONCHI: Musim se pridat, ze kdyz jsem ji slysel na R1, tak me taky zaujala.
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    CEJN: druha pulka se mi libi vic, prvni je az na toho Gappeqa takova sussi mi prijde... tos nahral tzv. "z voleje" nebo to je pripraveny set?
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THX_1138: jako, neni to vubec spatny, ale na mne je to moc pop... jak te napadlo, ze by se mi to mohlo libit? :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    THX_1138: mne to s tim zpevem prave pride uzasny, jako by to zpivalo maly decko... :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    co rikate na posledni vec od Telefon Tel Aviv? Ja se toho tracku nemuzu naposlouchat:
    Dillon x Telefon Tel Aviv - Feel The Fall - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=McCQTYYqcUM
    CEJN
    CEJN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam